Labioplasti süreci detaylı

Labioplasti ve hudoplasti oldum ben, valla tualet isi bile hala sıkıntı saga sola kayıyor arada can sıkıyor. Ne büyük nimetlermis aslında

Arkadaşlar bende vajinal daraltma oldum ama kafam çok karıştı bazı yerlerde bu ameliyata vajinoplasti bazı yerlerde perineplasti deniyor.
Benim dış tarafdan işlem yapılmadı sadece iç tarafa dikiş atıldı çok sancısızım oturmak değil doktor spor yapabilirsin sadece 40 gün ilişki yasak dedi şu an 15.günümdeyim ama bana ne yapıldı ağrı çekmiyorum gayet rahatım şaşkınım

Furacin kullandim ben ilk 10 gun
Benim 12.günüm ama bugün banyodan sonra dikişlerim özellikle sol taraf iyice şişmeye başladı. Doktorum antibiyotik krem yazmamıştı. Ben kendim eczaneden alıp süreceğim önlem amaçlı.
Furacin pomad mı merhem mi krem mi hangisi yazıyor

Teşekkürler ediyorum ben de bilgi arıyordum ayrıntılı yazmışsınız pek çok isim var ben meme büyütme olduğum hekimden çok memnumum ama sanırım her doktorun daha spesifik olduğu bir durum var nedense bu konuda kadın bir hekim arıyordum. Peki normal günlük hayata dönmeniz ne kadar sürdü çalışan bir birey olarak zor olabilir mi kısa sürede dönmek.

Sigara içen yok mu aranızda
9 gündür korkudan sigara içmiyorum ama artık dayanamıyorum da
İnternetten bakınca en az 1 ay içmeyin yazıyor nasıl dayanıcam bilmiyorum
Valla ben içiyorum kötü örnek olmak istemem ama spinal ile 27 nisan da oldum labioplasti ve klitoris deri fazlalığı alındı. Aynı gün eve döndüm akşam balkona çıktım bi tane sigara bitiremedim yarim içtim başım hafif döndü bende sondurdum yattim. Ertesi gün 2 tane içtim gün içinde. Sonradan içmeye devam ettim. Yalniz ben 1 paketi iki veya üç güne bitiriyorum. Hiç bi sıkıntısı olmadı bana

Merhabalar, burada okudugum kadariyla iyilesme sureci kisiden kisiye gore baya bir degisiyor. Ve cogu kisinin yorumu zor oldugunu yonundeydi. Olmadan once bu beni endiselendirmisti. Ama inan hic zor bir surec gecirmedim. Ise gitmek zorunda oldugum icin cok hizli bir sekilde gunluk hayata donmek durumunda kaldim zaten. Tabiki ilk 1 hafta daha temkinliydim. Dikislerin varligi ozellikle oturup kalkarken hissettiriyordu kendisini. Ama bir hafta sonra dikisler alindiginda cok rahatliyorsunuz. Ben cok kisa surede gundelik hayata dondum cok bir zorlugu olmadi benim acimdan. Oturup kalkarken dikkat etmek, bakimini ve ilaclari duzenli kullandiginizda bence cok rahat gecirebilirsiniz. Ama tabiki kisiden kisiye ve doktora gore de degisir bu surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…