- 8 Ocak 2013
- 35
- 16
- Konu Sahibi tulllyy179
Kesinlikle çok fazla haraket gelmiyor bu ameliyat içinZaten öyle bir şey ki vücut izin vermiyor ağrım oluyor ve yatmak zorunda kalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle çok fazla haraket gelmiyor bu ameliyat içinZaten öyle bir şey ki vücut izin vermiyor ağrım oluyor ve yatmak zorunda kalıyorum
Dikişler düşmüşmü peki ordaki tam şeklini alabilmesi için 2-3ay geçmesi gerekiyor tam oturması içinBenim hala klitoris etrafı bogumlu ve minik top gbi sislikler var, bunlar ne zamana inecek 13.gun bugün. Bu şekilde kalırsa diye kafayı yicem
Benimde öyle. Eskiden de dudakların dışında kalıyordu kapanmıyordu şimdi de değişen birşey yok hatta daha da dışarıda. Benim de 9.günüm. 3 ay sonra tam şeklini alıyormuş bu yüzden şimdiden endişelenmeyin bunun stresini yapmak için çok erken bir zaman. Biz sağlıklı bir şekilde iyileşmeye bakalımBenim hala klitoris etrafı bogumlu ve minik top gbi sislikler var, bunlar ne zamana inecek 13.gun bugün. Bu şekilde kalırsa diye kafayı yicem
Düşmedi sanirim düşerse nasil anlayacagim bu arada? Eriyen dikişler ve hiç gözükmüyorlar içte yaniDikişler düşmüşmü peki ordaki tam şeklini alabilmesi için 2-3ay geçmesi gerekiyor tam oturması için
Ay umarım ama insan biraz sabırsiz ve tedrgn oluyor ister istemezBenimde öyle. Eskiden de dudakların dışında kalıyordu kapanmıyordu şimdi de değişen birşey yok hatta daha da dışarıda. Benim de 9.günüm. 3 ay sonra tam şeklini alıyormuş bu yüzden şimdiden endişelenmeyin bunun stresini yapmak için çok erken bir zaman. Biz sağlıklı bir şekilde iyileşmeye bakalım
İçteki dikişler renksiz oluyor çok iyi bakılmadıkça görünmüyor onlar 15gündrn sonra dışa doğru çıkanları gördüm bide iğne batıyormuş gibi arada acı oluyor oda ipliklerin dışa doğru atması ndan kaynakkıDüşmedi sanirim düşerse nasil anlayacagim bu arada? Eriyen dikişler ve hiç gözükmüyorlar içte yani
Kritorist üstündeki dikişler siyah onlar belli oluyordu bende bir yerde kaldı sadece oda eriyor çok küçük bir kısım acı yok ama oda düştümü tamamdır. Benim 25martta olmuştum bendeDüşmedi sanirim düşerse nasil anlayacagim bu arada? Eriyen dikişler ve hiç gözükmüyorlar içte yani
Bende dikişler hic görünmüyor ameliyat bitiminde bile belli degildi, bnm klitors bölgesindeki etler bogum boğum parça parça sistgnden klitorisn başını da goremeyorm hatta sisliklerden birini klitoris başı sanmstm ama yok degilKritorist üstündeki dikişler siyah onlar belli oluyordu bende bir yerde kaldı sadece oda eriyor çok küçük bir kısım acı yok ama oda düştümü tamamdır. Benim 25martta olmuştum bende
Barbi estetiği mi oldunuz siz barbi estetikte kritoris içte kalıyor tamamenBende dikişler hic görünmüyor ameliyat bitiminde bile belli degildi, bnm klitors bölgesindeki etler bogum boğum parça parça sistgnden klitorisn başını da goremeyorm hatta sisliklerden birini klitoris başı sanmstm ama yok degil
Nasi ya öyle bi fark mi var? Barbie vs diye konusmadm dr umla valla bilemedm simdiBarbi estetiği mi oldunuz siz barbi estetikte kritoris içte kalıyor tamamen
Klitoris basinin kismen gözüküyor olmasi gerek diye biliyorum ben, dr umda o tarz anlatmsti ama bn sislik ve bogumlrdan mi gözükmüyor acaba demistmBarbi estetiği mi oldunuz siz barbi estetikte kritoris içte kalıyor tamamen
Şiilikte varsa görüntüye bilir ama barbi estetikte görünmüyor tamamen içe alınıyorKlitoris basinin kismen gözüküyor olmasi gerek diye biliyorum ben, dr umda o tarz anlatmsti ama bn sislik ve bogumlrdan mi gözükmüyor acaba demistm
Aaa bunu bilmiyordum, teşekkür ederim. Ama umarım benimki biraz olsun gorunen sekilde olurŞiilikte varsa görüntüye bilir ama barbi estetikte görünmüyor tamamen içe alınıyor
Merhaba Hangi doktora oldunuzKritorist üstündeki dikişler siyah onlar belli oluyordu bende bir yerde kaldı sadece oda eriyor çok küçük bir kısım acı yok ama oda düştümü tamamdır. Benim 25martta olmuştum bende
Merhaba, valla ben ameliyattan ciktiktan 2 saat sonra basladim icmeye. Iyilesme surecinde gozle gorulur bir olumsuz etkisi olmadi. Dikislerde falanda. Tabiki faydasida olmamistir ama. Dikislerin iyilesme surecini uzatiyor normalde. Ama ben sorun yasamadim. Acikcasi ameliyat sonrasi ilk istedigim sey yemek ve sigaraydiAranızda bu ameliyatı olup sigara içen var mı?
Ne zaman başladınız sigara içmeye ne gibi etkileri oldu?
Doktoruma sordum bugun klitoris gözükmeyecek, açıkta olmasini istemeyiz cok tahris olur dedi. Gözükecek sanıyordum ben hangisi normal bilemedim kafam karıştı simdiŞiilikte varsa görüntüye bilir ama barbi estetikte görünmüyor tamamen içe alınıyor
Ben görünmemesini tamamen kapalı olmasını isteyenlerdenim ama benim de en başında doktorum söyledi tamamamen kapanmaz diye. Vajina dış dudaklarım çok küçük olduğu için kapatmıyor hiçbir şeyiDoktoruma sordum bugun klitoris gözükmeyecek, açıkta olmasini istemeyiz cok tahris olur dedi. Gözükecek sanıyordum ben hangisi normal bilemedim kafam karıştı simdi