Bana doktorum pansuman önermedi. Sadece su temizliği ve kuru kalmasına özen göster dedi. Şu kahverengi Bi su gibi bişey vardı bak adı aklıma gelmedimerhaba labioplasti olanlar pansuman yapmayi ne zaman birakmistiniz
batikon evet bir aydir batikon surdum de artik biraktim bence o yuzden hala iyilesmedim benBana doktorum pansuman önermedi. Sadece su temizliği ve kuru kalmasına özen göster dedi. Şu kahverengi Bi su gibi bişey vardı bak adı aklıma gelmedionu sürmüştüm bir kaç gün doktora gittim sürme geciktirir iyileşmeyi dedi
bana doktorum suyla seyrelt demedi ilk 10 gun falan direkt surup ustune antibiyotik krem surdum sonra izotonikli suyla silsem olur mu dedim kurutuyotmus batikon fark etmez batikonla sil binsey olmaz dedi ben izotonikli su da aldim gun icinde heo tuvaletten sonra izotonikli suyla silip kurutma makinesiyle kuruttum bir iki defa da batikonladim simdi bir ay oldu iste iyilesmedi cok dikkat ediyordum anlamadim simdi sadece suyla siliyorum artik bi de krem surucemİlk 1 hafta batikon suyla seyrelterek kullanın yoksa dikişleri kurutur ve gerildiği için ağrı yapabilir. Doktorunuz krem verdiyse onları da düzenli olarak 10 gün kullanıp sonra bırakabilirsiniz. Kuru tutmaya özen gösterin sadece en önemlisi bu.
sanirim herkesin yapisi farkli ve benim bagisikligim genelde de dusuk oldugu icin cabuk iyilesemiyorum biraz daha sabretmem lazim ama cok kafama takiyorumİlk 1 hafta batikon suyla seyrelterek kullanın yoksa dikişleri kurutur ve gerildiği için ağrı yapabilir. Doktorunuz krem verdiyse onları da düzenli olarak 10 gün kullanıp sonra bırakabilirsiniz. Kuru tutmaya özen gösterin sadece en önemlisi bu.
1 ay çok uzun bir zaman batikon için sadece 10 gün kullansanız yeterli olurdu daha önce hiç duymadım 1 ay batikon ile pansuman yapılmasını çünkü batikon o bölgedeki yararlı zararlı olan tüm bakterileri yok ediyor maalesefki steril etmek amaçlı güzel fakat iyileştirmeyi geciktirmiş olmalı sizdebatikon evet bir aydir batikon surdum de artik biraktim bence o yuzden hala iyilesmedim ben
1 ay çok uzun bir zaman batikon için sadece 10 gün kullansanız yeterli olurdu daha önce hiç duymadım 1 ay batikon ile pansuman yapılmasını çünkü batikon o bölgedeki yararlı zararlı olan tüm bakterileri yok ediyor maalesefki steril etmek amaçlı güzel fakat iyileştirmeyi geciktirmiş olmalı sizde
Hiç moralinizi bozmayın bence bundan sonraki süreçte hızlıca toparlanacaktır çünkü bir ağız mukozası birde vajen ve dudak kısımlarındaki mukozalar vücudun diğer bölgelerine göre çok daha hızlı toparlanıyor dert edilecek bir durum değil en azından bölgenin enfeksiyon kapmamasını sağlayabildiniz pozitif düşünmek gerek(( ondan buyuk ihtimalle doktor birak demisti ama sonradan ben bir daha gidemeyecegimi soykeyince kontrole iki hafta daha kullan dediler bir ay kullanmis oldum bir ay bitti simdi de krem kullaniyorum
tesekkur ederimHiç moralinizi bozmayın bence bundan sonraki süreçte hızlıca toparlanacaktır çünkü bir ağız mukozası birde vajen ve dudak kısımlarındaki mukozalar vücudun diğer bölgelerine göre çok daha hızlı toparlanıyor dert edilecek bir durum değil en azından bölgenin enfeksiyon kapmamasını sağlayabildiniz pozitif düşünmek gerek
merhaba labioplasti olanlar pansuman yapmayi ne zaman birakmistiniz
kursun suyu kullanamlari duymustum ama bilmiyorum ben batikon kullandimmerhaba 4 nisanda ameliyat oldum 9 nisanda pansuman için doktoruma gideceğim gün içinde gazlı beze kurşun suyu döküp soğukken 15 dk bekletmemi istedi 4 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?