- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
- Konu Sahibi Karakedi1990
Benim biri allaha biri toprağa bakıyor. Zaten tek taraflı olmuştum. Olduğum yerin ameliyat olduğu ben burdayım diye el sallıyor ve tabii vvs. Muhtemelen ameliyat sonrası bir hasar kaldı. Cinsel ilişki benim için ızdırap resmen. Doktorunu çok iyi araştır. Ben genç kızken oldum. Ne annem bilir ne ben. Kör cahil gittim ameliyat oldum 2 kez. İlkini yapamadılar tekrar uzadı filan. Keşke araştırıp gitseydim. Çok pişmanım.Evet uçuk durumu. Ancak şöyle ki ben bu durumu çok taktığımdan düşüncem hep genital bölge odaklı. İç dudaklarım baya sarkık eskiden rahatsız etmezken şu an sürekli algım orada olduğundan sürekli iç dudakların çamaşıra yapışması, değmesi feci derece rahatsız ediyor ve delirtiyor. Sürekli değmesinden kurtarmaya çalışıyorum erkekler yapar ya pantolonu böylr çekerler öyle işte. Ama işte labioplasti sonrası çamaşıra değen kısım neresi olacak, benim yine algım orda olduğundan bu sefer de ameliyatlı yer rahatsız eder mi pantolonun ağ bölgesi araya mı girer vs gibi sıkıntılı sorularım var. Bir de ilişki durumunda ameliyatlı deri hassas olduğundan sürekli yırtılma aşınma yaşar mıyım bunları bilemiyorum. Aşınma olması açık yara olması benim uçuğu karşı tarafa bulaştırma ihtimalimi yükseltir malesef. Korkularım bunlar
Herhangi bir psikologla görüştün mü? Bu düşünceler yüzünden belki de o kadar etkili hisler hissediyorsun