- 11 Nisan 2020
- 200
- 100
- Konu Sahibi Karakedi1990
Arkadaşlar labioplasti sonrası süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Ben estetik amaçlı olmayacağım. İç dudaklarda sürekli geçmek bilmeyen bir karıncalanma, uyuşma hissi var ve bu hassasiyet klitoriste de oluyor. Artık delirecek duruma geldim. Labioplasti sonrası bu hisler daha da fazlalaşır diye aşırı derecede korkuyorum. Normal hayatıma devam etmek istiyorum eskiisi gibi. Yalvarırım cevap verin. Acısını görüntüsünü vs geçtim. Süreç sonrası daha his anlamında daha beter durumlar yaşayanlarınız var mı ? Hiç geçmeyen kronik bir sıkıntıya dönüşen var mı ? Bende genital herpes var daha da kötü hale gelirim diye çok korkuyorum. Bir gün delirip kendime bişey yapmaktan korkuyorum bu hislerden. Psasten de şüphelenmeye başladım.
Bir kadın doktora gözükmüştüm sakın olma daha beter hale gelirsin demişti. Karşı olan da çok doktor var.
Rica ediyorum sıkıntılarınız estetik kaygı dışında nelerdi ve nasıl bir rahatlama sağladı? Nolur bilgilendirin, rica ediyorum
Bir kadın doktora gözükmüştüm sakın olma daha beter hale gelirsin demişti. Karşı olan da çok doktor var.
Rica ediyorum sıkıntılarınız estetik kaygı dışında nelerdi ve nasıl bir rahatlama sağladı? Nolur bilgilendirin, rica ediyorum