- 8 Haziran 2010
- 5
- 1
-
- Konu Sahibi dragonangel
Benide sabah aksam ayni seyi sormak icin birisi arasa randevu almak yerine bende engellerim . Siddetin bahanesimi bu cok saygisizcaSoruna cevap veremeyeceğim maalesef.
Ama...
Ne biçim doktor bu?
Randevu al
Gel
Ameliyat
Git
Engelle.
Çok güzel, sonra neden doktorlara şiddet uygulanıyor? Neden acaba?
Sen derdine çare arıyorsun onlar ellerinin tersiyle itiyor.
Sen benim zekama hakaret edemezsin ben oyle yaptiniz demedim. Direk siddete basvuran arkadasa olabilcek bi secenek sundum !Sabah akşam aradığımı nerden çıkardınız? Randevu almadığımı da üstün zekanız ile kavramış olmalısınız. Randevu aldım. Gittim. Artık başka şehirde yaşamama rağmen. Olabilir şunu yap bunu yap geçer dedi. Dediklerini yaptım. Ama değişen bir şey olmadı. Başka doktorlarla görüştüm zıt fikir belirttiler. Ben de sadece bir mesaj attım. Sizden rica ediyorum yol gösterin bu süreçte dedim. Engelledi. Aramadım bile.
Dava edin mutlaka hakkinizi arayin. sonuna kadar gidin, vazgecmeyin boyle bir sey olamaz. Hangi doktor hangi il biz de bilelim de ona gore davranalimMerhaba labioplasti ameliyatı oldum. Doktorum ona kibar davranmama rağmen beni her yerden engelledi hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor. Üç senedir sorunumu çözmek için uğraşıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Bu konuda doktor Gökçen Erdoğan var kendisine her daim ulaşabilirsiniz sağolsun bende onunla estetik için görüştüm daha gidemedim ama bence alanında en iyisi instagram hesabında bile canlı yayında bütün sorularınıza yanıt veren bir doktor kendisi isterseniz onunla görüşün en doğru yönlendirmeyi yapacağına Emin’im ..Merhaba labioplasti ameliyatı oldum. Doktorum ona kibar davranmama rağmen beni her yerden engelledi hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor. Üç senedir sorunumu çözmek için uğraşıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Hangi doktor bu, aciklayin ki insanlar mağdur olmasın.Sabah akşam aradığımı nerden çıkardınız? Randevu almadığımı da üstün zekanız ile kavramış olmalısınız. Randevu aldım. Gittim. Artık başka şehirde yaşamama rağmen. Olabilir şunu yap bunu yap geçer dedi. Dediklerini yaptım. Ama değişen bir şey olmadı. Başka doktorlarla görüştüm zıt fikir belirttiler. Ben de sadece bir mesaj attım. Sizden rica ediyorum yol gösterin bu süreçte dedim. Engelledi. Aramadım bile.
Hangi doktor ve hangi il olduğunu da yazsan herkese bir fikir oluştururMerhaba labioplasti ameliyatı oldum. Doktorum ona kibar davranmama rağmen beni her yerden engelledi hiç bir şekilde bana yardımcı olmuyor. Üç senedir sorunumu çözmek için uğraşıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?