Ay inssallahh. Onu şey için dedim bu konu revizyonla ilgiliydi, benimki öyle sanilmasin diyeBu
Bu arada ilk ameliyat demişsiniz de son da olsun inş. Memnun kalırsınız bir daha gerek kalmasın dilerim
Konuyu hortlatmışsın ama 5 günde şekil belli olmaz canım en az 3 ay beklemelisin.Merhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..
Merhaba hangi şehirde oldunuz bende iki hafta sonraya randevu aldım.Birde 5. Gün karar vermek için çok erken değilmi.ödem çok fazladır.Dikişler daha düşmemistir.Genital estetik kisminda birisi bu ameliyat sonrasi yamuk bir şekilde idrar yaptiğini söylemisti ödem yüzünden inince düzelmis.bende yeni bir başlik açtım ameliyat sonrasi için neler yapmaliyim nasil bir sürecten gecicem diye sordum.Çok geçmiş olsun.Merhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..
Revizyon için en az 6 ay iyilesemezsen 1 yıl beklemek zorundasin.Doku iyileşmeden doktorlar ameliyat kabul etmezler ve 5 gün daha çok erken.Ben ilk ameliyatında 6 ayda görüntüyü anladım.Merhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..
Merhaba siz kime oldunuz ameliyatınızıMerhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..
TeşekkürlerRevizyon için en az 6 ay iyilesemezsen 1 yıl beklemek zorundasin.Doku iyileşmeden doktorlar ameliyat kabul etmezler ve 5 gün daha çok erken.Ben ilk ameliyatında 6 ayda görüntüyü anladım.
Merhaba kime ameliyat oldunuz acaba? Paylasirmisiniz bende yakinlarda olacağim hekiminizi merak ediyorum.Teşekkürler
Merhabalr ben daha yeni okuyorum bunlari , acaba ebru hanimdan neden sikayetcisiniz kötümü gecti az anlatabilirmisinuz??Tereddüt yaşayıp buralardan çare arayan insanlara üzülüyorum. Ben de bunu yaptım çünkü ilk doktorum gayet insani kapan soru sordurmayan açıklama yapmayan bir insandı. doktorunuz iyi olursa zaten aydınlatıyor buralara pek gerek kalmıyor. Çok geçmiş olsun.
Nasil oldu sonuc bende gecen hafta ebru hanimda oldum ve suan okudugum icin cok merak ettim aydinlatirsaniz sevinirimTeşekkür ederim. Dr. Ebru Zülfikaroğlu idi. Siz kime labioplasti yaptırmıştınız. şimdi durumunuz nasıl? Başıma gelenden sonra güven problemi yaşıyorum. Araştırma bulgularımızı paylaşırsak çok memnun olurum.