Labioplasti revizyonu

Merhaba, bana çok mesaj geliyo özellikle doktor arayışında olan arkadaşlardan.. Sizleri anlıyorum pahalı bir operasyon olması, doktor seçerken kafa karışıklığı, sonuç için kaygılanmanız gayet normal. Hele de revizyon durumu olanlar (benim gibi) her anlamda iki kat yıpranıyor. Ilk operasyonumu anlattım, Ebru Zülfikaroğlu'nun bu işi beceremediği kesin artık. 5 kişi biliyorum. Bu forumda memnun kalmayan 5 kişiyle görüştüm resimler yolladık birbirimize. Bana kimler olduğu sorulmuş. Yorumlara bakarsanız o kişileri rahatlıkla bulabilirsiniz. (Burdan isim veremem çünkü)

Diğer en fazla gelen sorulardan birisi de ne kadar ücret ödediğim. Ebru zülfikaroğlu'na 6 bin ödedim. Bilseydim böyle olacağını, bir liraya da yapsa, üzerine para da ödese gitmezdim. Zaten revizyon için (ücretsiz olduğu halde) tekrar ona gitmek istemedim.

Özgür Kartala ödediğim ücrete gelince, burda yazmak istemiyorum. Sebebi de herkesin durumuna göre gerçekten ücretin değişebileceği. Kafa karışıklığı olabilir.

Son olarak, bu forumda yazdığım her şey kendi yaşantım kendi gözlemim. Doktora karar verirken benim ya da başkalarının yorumlarına göre hareket etmeyin. Ebru zülfikaroglunun reklam yapılmasını kabul etmediğimden üye olup yaşadıklarımı anlattım. Anlatırım da. Ancak doktor seçiminiz kokusunda SORUMLULUK kabul etmem. Kimseye SEBEP de ENGEL de olmam. Isteyen istediği doktora gider zaten. Araştırın ama. Bence düşündüğünüz doktorlarla yüzyüze görüşün. Aklınıza yatan kişiye güvenin.

Aylin30 ve kerr kullanıcı adlı iki üye de Ebru Zülfikaroğlunun reklamı için yorum giriyor. Tüm yorumlarına bakarsanız anlarsınız. Şikayet edin arkadaşlar. Ben şikayet ettim. Herkesin bilgisine. Beni ve arkadaşlarımı yanıltan da o ikisiydi. Yok güler yüzlüymüş yok ağrı hissetmemişler yok paracı değilmiş hep onu savunmuş ve reklamını yapmışlar. Sizi Allah'a havale ediyorum. Ak koyun kara koyun belli oldu. Bimere de şikayet ettim doktoru. Dilerim hakkettiğini bulur.

Merhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..

Merhaba Suaylin bende 5 gün önce operasyon oldum ve görüntüden memnun değilim üstelik idrar yaparken de problem yaşıyorum vakit geçirmeden revizyon olmayı düşünüyorum. Size sormak istediğim sorularım var özelden bana yazabilirseniz çok sevinirim..
Konuyu hortlatmışsın ama 5 günde şekil belli olmaz canım en az 3 ay beklemelisin.

Merhaba hangi şehirde oldunuz bende iki hafta sonraya randevu aldım.Birde 5. Gün karar vermek için çok erken değilmi.ödem çok fazladır.Dikişler daha düşmemistir.Genital estetik kisminda birisi bu ameliyat sonrasi yamuk bir şekilde idrar yaptiğini söylemisti ödem yüzünden inince düzelmis.bende yeni bir başlik açtım ameliyat sonrasi için neler yapmaliyim nasil bir sürecten gecicem diye sordum.Çok geçmiş olsun.

Revizyon için en az 6 ay iyilesemezsen 1 yıl beklemek zorundasin.Doku iyileşmeden doktorlar ameliyat kabul etmezler ve 5 gün daha çok erken.Ben ilk ameliyatında 6 ayda görüntüyü anladım.

Merhaba siz kime oldunuz ameliyatınızı

Revizyon yapan doktorların öncesi sonrası fotoğraflarına mutlaka bakın ona göre doktorunuza karar verin. Sizin için En önemli detay bu bence

Tereddüt yaşayıp buralardan çare arayan insanlara üzülüyorum. Ben de bunu yaptım çünkü ilk doktorum gayet insani kapan soru sordurmayan açıklama yapmayan bir insandı. doktorunuz iyi olursa zaten aydınlatıyor buralara pek gerek kalmıyor. Çok geçmiş olsun.
Merhabalr ben daha yeni okuyorum bunlari , acaba ebru hanimdan neden sikayetcisiniz kötümü gecti az anlatabilirmisinuz??

Teşekkür ederim. Dr. Ebru Zülfikaroğlu idi. Siz kime labioplasti yaptırmıştınız. şimdi durumunuz nasıl? Başıma gelenden sonra güven problemi yaşıyorum. Araştırma bulgularımızı paylaşırsak çok memnun olurum.
Nasil oldu sonuc bende gecen hafta ebru hanimda oldum ve suan okudugum icin cok merak ettim aydinlatirsaniz sevinirim

X