Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun. Revizyon ameliyatindan sonra çok daha iyi duruma gelmis birçok fotoğraf gördüm yabancı forum ve sayfalarda. Doğru doktoru bulmak çok önemli. Sizin doktorunuz kimdi? Ben de araştırma surecindeyim henüz doktor tavsiyesi veremiyorum maalesef. Ama birçok doktora muayene olup fikirlerini almanızı ve tavırlarını değerlendirmenizi onerebilirim.Merhaba,
Labioplasti yaptırdım. Sonuç hayal kırıklığı oldu. Çok üzgünüm ve pişmanım. Düzeltilmesi gerekiyor. Labioplasti revizyonu yaptıran var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Tereddüt yaşayıp buralardan çare arayan insanlara üzülüyorum. Ben de bunu yaptım çünkü ilk doktorum gayet insani kapan soru sordurmayan açıklama yapmayan bir insandı. doktorunuz iyi olursa zaten aydınlatıyor buralara pek gerek kalmıyor. Çok geçmiş olsun.ben geçtiğim gün cumartesi labioplasi oldum işlemi turgay karakaya gerçekleştirdi fakat terddütlerim var dikişler arasında beyaz ve siyah görünntüler var küflenmiş et gibi duruyor normal bir durummu bilgi verebilirmisinz??
Ne kadar kötü yorum yapılmış acaba? Ve en çok ne hakkında? Ben çok kesi yaptığindan yakınan birini okumuştum sadeceözgür kartal hakkında da kötü yorumlar yapılmış kafam karıştıı
Hiç olumsuz bir yoruma rastlamadim. Link verir misiniz? Ben onun üzerine kimseye gözüm kapalı emanet etmem kendimi. Bu kadar diyim. En iyisi gidip görüşmek lazım. Insanlara bunlar reklam ya da abartı gelebilir normal. Gòrüştükten sonra iç sesinizi dinleyin. Bir de hangi doktor olursa olsun fotoğraf isteyin. Beklentinizi anlatın doktorun ne yapacağını açık olarak anlatması lazım.özgür kartal hakkında da kötü yorumlar yapılmış kafam karıştıı
Özgür Kartal sanki dudakları tamamen alıyormuş gibi bir algı vardı nedense bende de. Bu konuya sanırım tek bir yorumdan taktık ya da web sitesindeki fotoğraftan. ben de bilmiyorum. Doktor bey bana yeniden dudak yaptı. Hatta diğer ameliyatlarına baktım hiç dudaksiz operasyonu yok :)Ne kadar kötü yorum yapılmış acaba? Ve en çok ne hakkında? Ben çok kesi yaptığindan yakınan birini okumuştum sadece
Wow! Inanamiyorum. Ben ilk ameliyatımı Özgür beye olucam Ağustos'ta. Sonunda kararımı verdim ve sonuna kadar güveniyorum özgür beye. Nasıl dudak yaptı acaba? Dokuları nereden temin etti veya üretti mi? Çok merak etttimÖzgür Kartal sanki dudakları tamamen alıyormuş gibi bir algı vardı nedense bende de. Bu konuya sanırım tek bir yorumdan taktık ya da web sitesindeki fotoğraftan. ben de bilmiyorum. Doktor bey bana yeniden dudak yaptı. Hatta diğer ameliyatlarına baktım hiç dudaksiz operasyonu yok :)
Kızlar sizi tenzih ederim her konuda burada bir iki insan maalesef bilip bilmeden atıyor. Kafa karıştırıyor. Ilk operasyonum için hiç düşünmemiştim bile kendisini. Neden? Insanlar reklamla birkaç doktorun adını öne çıkarmıştı da ondan. Gerçek yorum da değil yani. Ya sekteterleri yaziyo ya da beklentisi sadece afedersiniz çok, sadece kesilsin atılsın olanlar.
merhaba, yani kendisi fazla kesmiyor değil mi çünkü içerisi dudaksız kalırsa berbat bir görnüm olur..Özgür Kartal sanki dudakları tamamen alıyormuş gibi bir algı vardı nedense bende de. Bu konuya sanırım tek bir yorumdan taktık ya da web sitesindeki fotoğraftan. ben de bilmiyorum. Doktor bey bana yeniden dudak yaptı. Hatta diğer ameliyatlarına baktım hiç dudaksiz operasyonu yok :)
Kızlar sizi tenzih ederim her konuda burada bir iki insan maalesef bilip bilmeden atıyor. Kafa karıştırıyor. Ilk operasyonum için hiç düşünmemiştim bile kendisini. Neden? Insanlar reklamla birkaç doktorun adını öne çıkarmıştı da ondan. Gerçek yorum da değil yani. Ya sekteterleri yaziyo ya da beklentisi sadece afedersiniz çok, sadece kesilsin atılsın olanlar.
Kararınız için sizi kutlarım. Şanslısınız. Keşke yeterince yorum olsaydı da ben de ilk ameliyatımda ona emanet etseydim kendimi..Wow! Inanamiyorum. Ben ilk ameliyatımı Özgür beye olucam Ağustos'ta. Sonunda kararımı verdim ve sonuna kadar güveniyorum özgür beye. Nasıl dudak yaptı acaba? Dokuları nereden temin etti veya üretti mi? Çok merak etttim
Dediğim gibi, fazla kesilen ve hiç doku kalmamış yerlere yeniden doku ekleyip dudak oluşturdu.merhaba, yani kendisi fazla kesmiyor değil mi çünkü içerisi dudaksız kalırsa berbat bir görnüm olur..
Super bir deneyim yaşamışsin. Bu adam harika ya. Her aşamayı fotograf cekip gostermesi..nasil her gercek mi?? dedirtiyo. Ameliyatın lokal mi oldu yani? Benimki genel olucak...Kararınız için sizi kutlarım. Şanslısınız. Keşke yeterince yorum olsaydı da ben de ilk ameliyatımda ona emanet etseydim kendimi..
Özgür bey dış dudaklardan içe doğru doku çekip yeniden bir şeyler yaptı.
Şöyle ki, bana sadece dudak yapmadı. Nerden baksanız elinizde kalacak görüntümü tamamen baştan yarattı. Klitorisim yamuktu. Üst tarafı düzgün atılmayan dikişin bıraktığı izle bozuk duruyodu. Klitoris dudak bağlantım yoktu. Boşluktan sonra başlayan bir dudak düşünün. Bi tarafta dudak hiç yoktu diğeri ise kavisli yol gibi bozuktu. Asıl alınması gereken alt kısımdaki siyah deri olduğu gibi duruyordu vs. Kafayı yiyordum baktıkça. (Gerçi ilk operasyon sonrası düzelir şeklini almamıştır diye 3 ay oyaladım kendimi. Fakat yukarıda bahsettiğim sorunlar çıktı ortaya.. ) umudum da param da çöp oldu derken bütün bunları kim nasıl düzeltir diye araştırmaya başladım. Daha önce bu operasyonu başka dr larda olan birkaç kişiye ulaştım. Onlar da kısmen memnun değildi ve fikir almak için özgür beye uğramışlardı. O kadar çok ilgilenmiş fotoğraflar göstermiş falan kızlar o an pişman olmuşlar biz nasıl gözden kaçırdık bu doktoru diye. Ben de merak edip kalktım gittim tabi. Çok da umudum yoktu. Gittiğim gün o an ikna oldum. Beklemediğim şeyler önerdi ben düzelmez dediğim ne varsa sormadan kusurları görüp nasıl düzelteceğini anlatti. Ben şok. Artık dedim ki evi de satarim arabayı da ben bu doktora ameliyat olurum. (Evi vs satmadım bu arada verdikleri fiyat gayet de normal piyasadaki fiyattı :)) her neyse fazla detayla kafanızı şişirmeyeyim. bir ay sonra randevu alıp gittim. Operasyon günü çok rahattım. Çünkü güven acayip bir duygu kızlar. Ilkinde o kadar acı çeken ben gözümü kapattım hiçbir şey sormadım. Operasyon sırasında şeker mi şeker bi yardımcısı var Özgür beyin, doktor bey her aşamada foto çekip hatice hnm da bana uzatıyor. Ben eminim ki biliyorum ki bakmasam olir ki diyorum gülerek :)) esprili kişiliğiyle yemin ederim operasyon hiç bitmesin istedim. Hatta bir anı oldu bunu da paylaşmak isterim, Hatice hanıma kahve yapar mısın dedi doktor bey. O da salonda bekleyen misafirlerimize mi diye sordu. Özgür bey diyo ki yok suaylin hanıma. Koptum orda ya. Güldürmeyin kımıldıyorum dedim sonunda :)) tabi beni mesteden diyorum ya sadece insan sevgisi vs değil, beni nasıl duzeltti aklım almıyor.
Önce uyuttular. Kesmişler provalar yapılmış vs. Bi tek dikerken uyanıktım. Zaten o aşamada lokalle devam edildiği için de acı hissetmedim.Super bir deneyim yaşamışsin. Bu adam harika ya. Her aşamayı fotograf cekip gostermesi..nasil her gercek mi?? dedirtiyo. Ameliyatın lokal mi oldu yani? Benimki genel olucak...
Bu arada ilk ameliyat demişsiniz de son da olsun inş. Memnun kalırsınız bir daha gerek kalmasın dilerimWow! Inanamiyorum. Ben ilk ameliyatımı Özgür beye olucam Ağustos'ta. Sonunda kararımı verdim ve sonuna kadar güveniyorum özgür beye. Nasıl dudak yaptı acaba? Dokuları nereden temin etti veya üretti mi? Çok merak etttim