Labioplasti oldummm

Nilsuuuuuuuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
5
2
25
Burda çok uzun zamandır labioplasti olanların süreçleriyle ilgili yazdıklarını okudum. Sonunda oldum ve bende olmak isteyenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle bu konuda uzmanlaşan bi çok doktordan fiyat bilgisi almıştım. Ankara da yaşamıyorum ama oraya gidip olmayı düşünüyordum. Ama yaşadığım şehirde devlet hastanesinde labioplasti konusunda çok başarılı bi doktor olduğunu öğrendim. Çok güzel ilgilendi ameliyatım yaklaşık 1 buçuk saat falan sürdü çok uğraştı ve öncesi sonrası fotoğraflarını gösterdiğinde ben de çok beğendim. Eğer işinde başarılı olduğunu düşünüyorsanız devlet hastanesinde olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Burda çok uzun zamandır labioplasti olanların süreçleriyle ilgili yazdıklarını okudum. Evlenmeden önce mutlaka olmak istediğim bir ameliyattı. Sonunda oldum ve bende olmak isteyenler için tecrübelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle bu konuda uzmanlaşan bi çok doktordan fiyat bilgisi almıştım. Ankara da yaşamıyorum ama oraya gidip olmayı düşünüyordum. Ama yaşadığım şehirde devlet hastanesinde labioplasti konusunda çok başarılı bi doktor olduğunu öğrendim. Çok güzel ilgilendi ameliyatım yaklaşık 1 buçuk saat falan sürdü çok uğraştı ve öncesi sonrası fotoğraflarını gösterdiğinde ben de çok beğendim. Eğer işinde başarılı olduğunu düşünüyorsanız devlet hastanesinde olabilirsiniz özele 20 bin vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Bana ameliyat öncesinde eczaneden bi karışım aldırmıştı. Ameliyattan sonra ilk 24 saat onunla pansuman yaptık sonrasında sadece lavabodan sonra bol su ile yıkayıp saç kurutma makinesi ile kurutmamı ve ilaçlarımı düzenli kullanmamı söyledi onun dışında krem batikon vesaire hiçbir şey kullanmadım. İlk gün sonda çıktıktan sonra idrar yaparken ağrım oldu ama birkaç sefer sadece sonrasında o da olmadı ikinci gün batma vardı. Yemek dışında hiç oturmadım. Onun dışında yürürken yatarken falan hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bugün 5. günüm, kendimi çok iyi hissediyorum ve birazdan kontrole gideceğim.Yıllardır kafamda büyüttüğüm şeyin aslında çok basit olduğunu fark ettim ve üstümden büyük bir yük kalktı. Eğer benim gibi olmak isteyip cesaret edemeyen varsa diye tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tabi bu süreçte doktorum en büyük şansımdı. Reklam olmaması için buraya yazmıyorum ama soran olursa söyleyebilirim
Doktorun ameliyat ücretlendirmesi ne şekilde ?

Geçmiş olsun, ben de önümüzdeki ay olmak istiyorum. Hastane çantanıza kıyafet olarak ne koydunuz? Eşofman altı giyebiliyor muyuz, ya da alırsam bol mu almalıyım? Ameliyat sonrası külot giyebilcek miyim? Onu da bol mu almalıyım?

Ben külot gitmiştim ama giymezsen daha iyi olur ya da bol giy demişti eşofman almıştım yanıma onunda altının bol olmasına dikkat et. Ped falan almıştım yanıma ama kullanmadım hiç hastaneden steril ped verdiler ilk 24 saat onları kullandım.

Doktorunuzun ismi nedir acaba istanbul Avrupa tarafında oturuyorum burda güzel bir doktor biliyormusunuz bilen varsa bana yazarsa çokk sevinirim. Kaç para ödediniz acaba siz işleme

Ben de yarın labioplasti ve meme protezi ameliyatı olacağım. Heyecandan bayılmak üzereyim😅 doktorum normal iç çamaşırı giyebilirsin dedi. Sonrasında günlük ped takabilirmişim. Hayırlısı ile yarın olsa da kurtulsam🤭

Ben de yarın labioplasti ve meme protezi ameliyatı olacağım. Heyecandan bayılmak üzereyim😅 doktorum normal iç çamaşırı giyebilirsin dedi. Sonrasında günlük ped takabilirmişim. Hayırlısı ile yarın olsa da kurtulsam🤭
Geçmiş olsun şimdiden hiç korkma :) en güzeli olaun inşaallah 🥰

X