labioplasti oldum...

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Kizlar tam 7 gun once trim methoduyla labioplasti oldum. Clitorius yanindan ic dudagimla birlesen ekstra minik et de alindi fakat bu clitorius yaninda cok agriya sebep oldu. Suanda sanki biri igne batiriyor gibi orasi agriyo. bunun disinda yine o tarafla ilgili problemim var... hafif elimle acip bakmaya calisinca acamiyorum, dibi kanli ve sanki dis dudakla birlesik gibi. asiri agriyo acamiyorum. sol tarafta problem yok cok sukur... sizde de benzer sikintilar oldu mu? nolur yardimci olun... cok mutsuzum kotu birsey oldu diye

ay kizlar dis dudagi hafif cektigim an asiri agriyor bir taraf, yani anlatamam, ve kanli, dibi gorunmuyor, dibinde full dikis var! yani dis dudakla ic dudagin ortasindaki deri YOK! onun yerine dikis var. acaba doktor yanlis mi dikti? nolur biri yardim etsin

arkadaslar kimse cevap yazmiyor...

simdi bu sabah baktim, sanirim orda cidden dikis var... Ve ben salak gibi yapismistir diye acmaya calistim zorladim, o kadar acidi ki... birsey olmaz di mi, dikisler kopmadi ama hafif arasi acildi ((((( tekrar yapisir mi duzgunce

Hiç dokunmaman bir süre de bakmaman gerekiyor. Sakın bir daha zorlama. Ağrıların için bol bol buz press yap ve ağrı kesici kullan. Çok dikkatli olman gereken bir süreçtesin pansumanlarını falan yap ve bir daha uğrasma orayla bekle biraz zamanla güzel olacak her şey korkma.

Suan klitoris agrisi ceken biri olarak seni cok iyi anliyorum 5.gun ve acim agrim dinmedi en kotu tarafi idrar sonrasi ve buyuk wc icin oturmak sabredecegiz yapacak benim morarmalar basladi ve kilitoris tarafi icten kenara dogru kanama yapiyor maalesef cok kulfetli ve eziyetli bir seye baliklama dalmisim allah yardimcimiz olsun

Katılıyorum kesinlikle. Bukdr zor bir surec oldugunu asla tahmin etmemistim. Bilseydim birdaha düşünürdüm. Nasil hemen gunluk hayata dönebilir deniliyor ben anlamiyorum. Sisliklerden yuruyemiyosun. Dikiş. Sizlama.batma haric yani. Hic kolay degil. Surekli temizligini yapmak. Ustune oturamamak

Valla bir kac sefer aglayacak gibi oldum. Ama kendim ettim kendim buldum Allah beterinden korusun ve Allah sifasi ile yardimcimiz olsun

Merhaba şu an nasılsınız ve üstüne kaçıncı günden itibaren oturabilmeye başladınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…