- Konu Sahibi fatmarosse
-
aylin karanlıklada görüştüm ben çok iyi bir bayan, çok yardımcı oluyor.gözü kapalı git derim.istanbul olsaydı ona giderdim bende
slm kızlar bende ankaradayım ankarada ameliyat oldugunuz gerçekten işte bu doktor die önereceğiniz biri varmı ... zaten çok korkuyorum alttarafın küçük diller artık 5 cm uzunlugunda var utanıyorum bende kendimde rahatsız oluyorum kiloda yapışıo e altına bi peçete koysan yapışıp kalıyo on dakika suyla yıkıyonda anca temizleniyo bıktım valla bende artık banada yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, Labioplasti ile ilgili bi kaç sorum olacak eğer hala burayı takip eden varsa?
Labioplasti ameliyatı olup ilişkiye giren yada doğum yapan var mı? Bi yan etkisi oldu mu? Yada mesela bi süre spor yapmayın falan yazıyodu bazı yerlerde. Yani ameliyatı olduktan 1 sene sonra yada iyileşme süresi ne kadar ise, süre tamamlandıktan sonra bi terslik falan oluyor mu? Bende asimetrik bi durum söz konusu sadece iç dudaklarda problem, bi dil olukça küçük normal bi boyutta yani, diğeri ise iç çamaşırıma değip beni rahatsız ediyor. tahmini 2 cm falan. klitoriste bi sorun yok. beni rahatsız eden asimetri. sizce önce jinekoloğa mı gitmeliyim? yönlendirme için. direk estetisyene gitmek mi gerekir? açıkçası ben önce bilgi almak istiyorum ve okudğum kadarıyla doktor çok önemli. istanbulda bu ameliyatı olup memnun olan ve doktoruyla ilgili olumsuz bişi duymayan var mı? çünkü ben kötü bişi duyduğum an o doktordan vazgeçiyorum. bide ameliyattan sonra, yani iyileştikten sonra dikişler yüzünden bir sertlik kalıyor mu?
çok soru sordum biliyorum ama bu konu beni çok üzüyor. bi yandan insanlar ne ameliyatlar yaptırıyo burnunu kırdırıo bişi olmuyo, çok zor bi ameliyat değil diyorum diğer yandan acısı filan değil de sonrası beni korkutuyo.
bide bu fiyat farkı neden 1250'ye yaptıran da var 3000 veren de.. buda kafamı karıştırıyo..
cevaplayan, tecrübelerini paylaşan olursa çok sevinirim.
Ben ankarada olucam ameliyat ama Mümtaz Yüce mi yoksa Ebru Zülfikaroğlu mu kararsız kaldımsiz hangisini önerirsiniz?
Merhaba kızlar, ben yakın zamanda labioplasti olmak istiyorum ancak doktora konusunda karar veremedim.
Forumun hepsini okudum, doktor listesi çıkardım, aradım fitaylarını öğrendim ama bir kaç kişi arasında kararsız kaldım(
öncelikle doktorları,ameliyat için genel bilgileri aşağıdaki gibi sıralayım;
LABİOPLASTİ (VAJİNAL ESTETİK İÇ DUDAK AMELİYATI)
1)OP.DR.AYLİN KARANLIK
*estetik cerrahi uz.
*fiyat 3.000 TL
*İstanbul
*kk'deki yorumlar çok iyi, en çok bu bayana ameliyat yaptırılmış, ve kk da labioplasti ile ilgili neredeyse çoğunlukla adı geçen doktor
2)OP.DR.MÜMTAZ YÜCE
*jinekoloji uz.
*fiyat 750 TL
*ankara
*kk'deki yorumlar çok iyi
tatlım eğer hala konuyla ilgileniyorsan, ameliyat oldun mu ? sırf bu sorun için siteye üye oldum doktor seçiminde, mümtaz yüce çok uygunmuş fiyatı, aylin karanlık bayaa övülmüş... ilgilenen varsa eğer fiyatlar hala aynımı birde mümtaz yüce çok uygunaymış bu yaz yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...
fiyatı uygun diye doktor seçimi yapmanız yanlış olur.ben oldum tekrar olucam ve böylece bana daha pahalıya gelmiş oluyo. üstelik yaşanılan psikolojik sıkıntılar çekilen acılar yanınıza kalıyor. gerekirse biraz daha bekleyin ama gerçekten iyi bir doktora, güvenebileceğiniz birisine ameliyat olmanızı tavsiye ederim. mümtaz yüce fiyatı 1000-1250 gibi birşey aylin hanm 3000 falan tutuyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?