- 27 Şubat 2025
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi iklimazengin
-
Ayyy canım çok geçmiş olsun başka bir doktora mı görünsen acaba ? Ben olalı 5 hafta oldu kontrole daha gidemedim ilk 1. Hafta gittim sadece umarım düzelirMerhabalar Labioplasti mağduruyum 29 Şubat 2024 de Labioplasti ve iç dudak yağ dolgusu yaptırdım sürecim çok zor ve ağrılı geçmişti . Süreci atlattım derken bu seferde iç dudaklarda oluşan şişlik ve ağrı ile uğraşıyorum üstünden neredeyse 1 sene geçmesine rağmen ağrılarım devam ediyor şişliklerim ceviz büyüklüğüne ulaştı ameliyatımı yapan doktora gittiğimde ise bartolin kisti diyerek yeniden ameliyata almak istedi ama ben güvenemedim aynı sorunu yaşayan var mı yada yaşayıp çözüme ulaşan lütfen yardımcı olur musunuz
Başka doktorlara da gittim özel devlet ama maalesef kimse yanaşmıyor tedavisineAyyy canım çok geçmiş olsun başka bir doktora mı görünsen acaba ? Ben olalı 5 hafta oldu kontrole daha gidemedim ilk 1. Hafta gittim sadece umarım düzelirBenim alt kısmım da şiş gibi hep
Evet tedavi için gittiğim doktorlara operasyonumu yapan doktorun ismini söylediğimde hepsi bula bula bunu mu buldun dediler başka doktorlarda tedaviyi yapmıyorlarNasıl bu kadar problem yaşıyorsunuz bence doktorlar başarısız. 5 ay önce oldum bu ameliyatı 3 hafta da tamamen iyileştim 1 ay da dikişlerim düştü şu an hiç operasyon geçirmemiş gibi rahatım. Bence başka bi doktora görünün çünkü bu kadar sıkıntı yaşatacak bi ameliyat değil bu. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun işimiz nanayBaşka doktorlara da gittim özel devlet ama maalesef kimse yanaşmıyor tedavisine
Neden doktorunuzun ısmını vermıyorsunuz.verın kı însanlar da o kısıyı bulup gıtmesın.daha fazla ınsan magdur olmasınEvet tedavi için gittiğim doktorlara operasyonumu yapan doktorun ismini söylediğimde hepsi bula bula bunu mu buldun dediler başka doktorlarda tedaviyi yapmıyorlar
Çok çok gecmıs olsunNeden doktorunuzun ısmını vermıyorsunuz.verın kı însanlar da o kısıyı bulup gıtmesın.daha fazla ınsan magdur olmasın
Kıme yaptırdınız acabaNasıl bu kadar problem yaşıyorsunuz bence doktorlar başarısız. 5 ay önce oldum bu ameliyatı 3 hafta da tamamen iyileştim 1 ay da dikişlerim düştü şu an hiç operasyon geçirmemiş gibi rahatım. Bence başka bi doktora görünün çünkü bu kadar sıkıntı yaşatacak bi ameliyat değil bu. Çok geçmiş olsun
Ankara etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi nde münire sena kaya ceylan hanıma oldum ben ücret ödemedim mükemmmeel bi doktordu çok memnun kaldımKıme yaptırdınız acaba
Nasıl bu kadar problem yaşıyorsunuz bence doktorlar başarısız. 5 ay önce oldum bu ameliyatı 3 hafta da tamamen iyileştim 1 ay da dikişlerim düştü şu an hiç operasyon geçirmemiş gibi rahatım. Bence başka bi doktora görünün çünkü bu kadar sıkıntı yaşatacak bi ameliyat değil bu. Çok geçmiş olsun
Vay be maşallahAnkara etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi nde münire sena kaya ceylan hanıma oldum ben ücret ödemedim mükemmmeel bi doktordu çok memnun kaldım
Merhaba kime oldunuz ameliyat isim verir misinizNasıl bu kadar problem yaşıyorsunuz bence doktorlar başarısız. 5 ay önce oldum bu ameliyatı 3 hafta da tamamen iyileştim 1 ay da dikişlerim düştü şu an hiç operasyon geçirmemiş gibi rahatım. Bence başka bi doktora görünün çünkü bu kadar sıkıntı yaşatacak bi ameliyat değil bu. Çok geçmiş olsun
Münire sena kaya ceylan doktorumun adı. Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi nde oldum. Ücret de ödemedimMerhaba kime oldunuz ameliyat isim verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?