Hangi doktora ve ne kadara olucaksınız ? Sadece labioplasti mi yoksa dış dudak dolgusu falan da olucak mısınuz ?Merhabalar.Uzun zamandır labioplasti ameliyatı düşünüyordum.Sonunda bir cesaret ameliyat günümü aldım.Ama sanırım desteğe ihtiyacım var çevremdede kimseyle paylaşamadığım için bu sayfaya üye oldum.Ricam bu ameliyati olanlardan.Sonrasında nasıl süreçlerden geçtiniz.Fazla reklam var.Lütfen dürüst bir şekilde paylaşırmısınız.Amleiyat sonrası yara iyileşmesi için kantoron yağı uygulamayı önerenleri okudum,enfeksiyon olmasın diye sirke sürenleri.Yardimci olursaniz çok sevinirim.
Merhabaa ankda bir doktora olacağim sadece labio dolgu falan istemiyorum.siz oldunuzmu?Hangi doktora ve ne kadara olucaksınız ? Sadece labioplasti mi yoksa dış dudak dolgusu falan da olucak mısınuz ?
Yok ben olmadım istiyorum ama maddi durumdam dolayı olamıyorum iyi yapmışssınız.forumda olan birçok kişi var doktordan doktora memnuniyet değişiyo ben özgür kartal esra çabuk cömert düşünüyorum.Merhabaa ankda bir doktora olacağim sadece labio dolgu falan istemiyorum.siz oldunuzmu?
Bende maddi durumdan dolayi baya bir erteledim.Birikim yapinca gözü kara karar verdim.Esra hanım hakkında bir kaç kötü yorum okuyunca eledim.Bir bayan tirtikli ve asimetri olustuğundan bahsetmiş doktorun kendiside yaptiğini beğenmemiş.Özgür beyde uzak olduğu için ve maddi açıdan çok fazla olduğu için düşünmedim bile.inş. sizde yaptirabilirsiniz.Doktor çok önemli umarim bende yanlış bir karar vermemişimdir.isim vermiyorum birisi kötü derse pskolojik olarak biterim.Forumda hakkinda kötü yorum okumadigim bir doktor.Bu yüzden doktorlarla ilgi yorum artik bakmiyorum.Kararimi verdim doktorda umarim yanilmam bir aksilikle karşilaşmam.Sizde olunca paylasirsaniz sevinirim.Sonrasi için endişe ediyorum.Yok ben olmadım istiyorum ama maddi durumdam dolayı olamıyorum iyi yapmışssınız.forumda olan birçok kişi var doktordan doktora memnuniyet değişiyo ben özgür kartal esra çabuk cömert düşünüyorum.
İyi akşamlarMerhabalar.Uzun zamandır labioplasti ameliyatı düşünüyordum.Sonunda bir cesaret ameliyat günümü aldım.Ama sanırım desteğe ihtiyacım var çevremdede kimseyle paylaşamadığım için bu sayfaya üye oldum.Ricam bu ameliyati olanlardan.Sonrasında nasıl süreçlerden geçtiniz.Fazla reklam var.Lütfen dürüst bir şekilde paylaşırmısınız.Amleiyat sonrası yara iyileşmesi için kantoron yağı uygulamayı önerenleri okudum,enfeksiyon olmasın diye sirke sürenleri.Yardimci olursaniz çok sevinirim.
Evet malesef.Bacak arasında iki tane küçük süngerler olduğunu düşünün.Sürekli nemli kaldiğı için kii biliyorsunuz idrar,rutin bir akıntimiz mevcut üzerine birde regl eklenince sürekli mantar enfeksiyonu oluyor.Sürtünmeden dolayı tahriş oluyor.Dar kiyafette rahatsizlik veriyor.Birde görsel olarak rahatsizliğida var.İyi akşamlarmeraktan soruyorum sadece, çok mu rahatsızlık veriyor bu durum? Yani ameliyat kararı verdirecek kadar ne yaşanıyor? Nasıl ve neye göre karar verdiniz mesela, yaşam kalitenizi mi etkiliyor
Yaa öyle mi instagram sayfasında falan paylaşıyo hep hastaları memnun olan var baya . Neyse ben yaptırana kadar inşallah fiyatlar yükselmez ondan korkuyorum inşallah istediğiniz gibi olur. Olduktan sonrada yazın mutlakaBende maddi durumdan dolayi baya bir erteledim.Birikim yapinca gözü kara karar verdim.Esra hanım hakkında bir kaç kötü yorum okuyunca eledim.Bir bayan tirtikli ve asimetri olustuğundan bahsetmiş doktorun kendiside yaptiğini beğenmemiş.Özgür beyde uzak olduğu için ve maddi açıdan çok fazla olduğu için düşünmedim bile.inş. sizde yaptirabilirsiniz.Doktor çok önemli umarim bende yanlış bir karar vermemişimdir.isim vermiyorum birisi kötü derse pskolojik olarak biterim.Forumda hakkinda kötü yorum okumadigim bir doktor.Bu yüzden doktorlarla ilgi yorum artik bakmiyorum.Kararimi verdim doktorda umarim yanilmam bir aksilikle karşilaşmam.Sizde olunca paylasirsaniz sevinirim.Sonrasi için endişe ediyorum.
Evet aslında memnuniyet fazla gibi ama sinek küçüktür mide bulandirir hesabi oldu.Biraz huylandim.Elbette olduktan sonra paylasim yapacağim.Olanlarda bir ilgilense sonrasi yorumlari paylaşsa çok sevinicemde napalim ben yazarim artik.Fiyatlarda malesef sürekli yükseliyor.Umarim en kisa zamanda sizde olabilirsiniz.Yaa öyle mi instagram sayfasında falan paylaşıyo hep hastaları memnun olan var baya . Neyse ben yaptırana kadar inşallah fiyatlar yükselmez ondan korkuyorum inşallah istediğiniz gibi olur. Olduktan sonrada yazın mutlaka
Esra demir mi o doktor bu aralar esra cabuk comertten vazgecen ona gidiyorBende maddi durumdan dolayi baya bir erteledim.Birikim yapinca gözü kara karar verdim.Esra hanım hakkında bir kaç kötü yorum okuyunca eledim.Bir bayan tirtikli ve asimetri olustuğundan bahsetmiş doktorun kendiside yaptiğini beğenmemiş.Özgür beyde uzak olduğu için ve maddi açıdan çok fazla olduğu için düşünmedim bile.inş. sizde yaptirabilirsiniz.Doktor çok önemli umarim bende yanlış bir karar vermemişimdir.isim vermiyorum birisi kötü derse pskolojik olarak biterim.Forumda hakkinda kötü yorum okumadigim bir doktor.Bu yüzden doktorlarla ilgi yorum artik bakmiyorum.Kararimi verdim doktorda umarim yanilmam bir aksilikle karşilaşmam.Sizde olunca paylasirsaniz sevinirim.Sonrasi için endişe ediyorum.
Çoook teşekkür ederim.Vakit ayirip yazmişsiniz.Esra demir mi o doktor bu aralar esra cabuk comertten vazgecen ona gidiyorAcikcasi ben esra cabuk comerte ameliyat oldum ve dogru karar aldigimi iyilesince daha iyi anladim gene de kendiniz bilirsiniz. Sureci sormussunuz ilk hafta bildiginiz eziyet ama hassas bolge gayet normal.Aci esiginiz ne durumda onu olcerek ameliyat olun 1 ay sekil belli olmaz hatta 3 ayda tam sisliklerin inecek.Ameliyata bir yakininla git senle 3 gun kalsin yoksa onceden 3 gunluk yemek yap ihtiyacin olcak.Oturup kalkmak zor oluyor ama iyilesince istediklerin gerceklesince mutlu oluyorsun.Kantaron yagi herseyi cabuk iyilestirir.Sirkeyi ben kullanmadim yagi kullandim da oyuzden yorum yapamayacagim.
Hayir igneye ihtiyac olmuyor canim.Agri kesiciler agriyi aliyor ama kasintiyi gecirmiyor iyilestigin surecte.Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel gecer ve iyilesirsin.Çoook teşekkür ederim.Vakit ayirip yazmişsiniz.Eveet Esra Demir doktorum. Cömertten vazgeçtim.Adiniza çok sevindim.iyileşmiş olmaniz,sonuçtan memnun kalmanız nekadar güzel.Darisi başima umarım pişman olmam.Sizin gibi mutlu olarak paylaşirim.Acı eşiğimi bilemiyorum bir sezaryenim var ve hiç hissetmedim.Sondadan dolayi sistit olmustum o çok ağlatmisti ne dikiş agrisi ne sizi hiç yasamadim.Çocuğumda çok kilolu doğdu hep kucağimdaydi.Bunu düşününce atlatirim diyorum.Bir kaç ameliyat geçmisimde var ama dediğiniz gibi hassas bölge çok korkuyorum.Ya sonrasida berbat olursa Bir hafta bir yakinimda kalacagim ayarladim.Hiç kalkmadan yaticam.Ama yanimdaa kimse gelmeyecek cikisa almaya gelecekler.Bir olsaydim uzerinden bir ay gecip şuaralarda rahatca yazabilseydim.Kantaron aldim bu arada.Her ihtimale karsi dursun dedim.Size son olarak agri kesiciler geciriyormu sızlama ve yanmayi onu sormak istiyorum.Yoksa agri kesici igneye ihtiyac oluyormu?
Hadi hayırlısı olsun.İnşAllah sorunsuzca atlatırsınız.Şimdiden şifalar diliyorum.Benim iki haftam var daha regl olduktan sonra yaptiracagim.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Yazinizi görünceBende Kayseri’de olacağım, pazartesi büyük gün
Deneyimlerimi paylaşırım , birbirimize destek olalım :)
İnş. Sorunsuzca atlatirim.Çok sağolun.sevgiler.Hayir igneye ihtiyac olmuyor canim.Agri kesiciler agriyi aliyor ama kasintiyi gecirmiyor iyilestigin surecte.Hakkinda hayirlisi olsun insallah guzel gecer ve iyilesirsin.
Simdiden gecmis olsun iyi gunlerİnş. Sorunsuzca atlatirim.Çok sağolun.sevgiler.
Eveet yeni bitti Reglim benimde , güzel dilekleriniz için teşekkürlerHadi hayırlısı olsun.İnşAllah sorunsuzca atlatırsınız.Şimdiden şifalar diliyorum.Benim iki haftam var daha regl olduktan sonra yaptiracagim.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Yazinizi görünceben heyecanlandım.Çok az kalmiş.
Sonrası için bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum.İlk günler uygun olmayabilirsiniz ama sonrasında lütfen paylaşım yapın çok merak ediyorumEveet yeni bitti Reglim benimde , güzel dilekleriniz için teşekkürler
Tabii ki yaparım, bende hep buralardan okuyup bilgi edinmeye çalışmıştım çünküSonrası için bilgilendirme yaparsanız çok mutlu olurum.İlk günler uygun olmayabilirsiniz ama sonrasında lütfen paylaşım yapın çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim.Sizde kendinize iyi bakın Kolayliklar diliyorum sevgilerTabii ki yaparım, bende hep buralardan okuyup bilgi edinmeye çalışmıştım çünkü
Kendinize iyi bakın , güncelleyeceğim