• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti(ic dudak-klitoris) ameliyatim

yesilsever34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
66
26
48
Arkadaslar forumda bu konuyla ilgili her seyi okuyup,gozumu karartip bu ameliyati oldum.
Yasadiklarim,bu ameliyati olacak arkadaslara fikir olsun diye yaziyorum.zira bu konuda internette bilgi bulmak kisitli.
Ameliyatimin 4.gunundeyim.aynayla bakinca goruntu korkuyuyor.klitoris yandan firladigi icin aci cektiriyor.umudum sislik inince klitorisin yerini bulmasi.
Ameliyat cok cok zor bir ameliyat degil.ama cok kolay da degil.azicik agrilar olabiliyor.oyle doktorlarin ertesi gun calisabilirsin lafina kanmayin.guclu bir yapim olmasina ragmen bu meret oturtmuyor,ayakta fazla durdurtmuyor.agri ve zonklama yapabiliyor..
Ameliyatimi izmir de oldum.gun gun gelismeleri yazarim arkadaslar.dusununlere fikir olmasi acisindan.sevgiler

Geçmiş olsun. Bende olmayı düşünüyorum yarın görüşücem doktorla olursa haftaya olucam inş.
Bende nasıl oturcam düşünüyom ve şehir dışında olucam eve dönmek sıkıntı sanırım :110:

Geçmiş olsun. Bende olmayı düşünüyorum yarın görüşücem doktorla olursa haftaya olucam inş.
Bende nasıl oturcam düşünüyom ve şehir dışında olucam eve dönmek sıkıntı sanırım :110:
Tesekkurler canim.hangi doktorsa olacaksin? Kac saat yolculuk? Ben ameliyattan sonra 1 saat araba kullandim.kaykilarak oturursan cok sorun olmayabilir.

3 saatlik bi yol doktorum sıkıntı olmaz dedi ama bakalım yaşamadan bilmicez galiba.
Kocaelide nurgül hanıma olucam
Ameliyattan sonra agri kesici ve yaninda buz alirsan cok sikinti olmaz.ama cok kolay bir ameliyatta degil canim.belki de benim doktordan kaynakli da olabilir.bilemiyorum.olursan sonuclarini yazarsin canim

Arkadaslar forumda bu konuyla ilgili her seyi okuyup,gozumu karartip bu ameliyati oldum.
Yasadiklarim,bu ameliyati olacak arkadaslara fikir olsun diye yaziyorum.zira bu konuda internette bilgi bulmak kisitli.
Ameliyatimin 4.gunundeyim.aynayla bakinca goruntu korkuyuyor.klitoris yandan firladigi icin aci cektiriyor.umudum sislik inince klitorisin yerini bulmasi.
Ameliyat cok cok zor bir ameliyat degil.ama cok kolay da degil.azicik agrilar olabiliyor.oyle doktorlarin ertesi gun calisabilirsin lafina kanmayin.guclu bir yapim olmasina ragmen bu meret oturtmuyor,ayakta fazla durdurtmuyor.agri ve zonklama yapabiliyor..
Ameliyatimi izmir de oldum.gun gun gelismeleri yazarim arkadaslar.dusununlere fikir olmasi acisindan.sevgiler
Merhaba, mesajınızı yazalı uzun zaman olmuş ama belki görme ihitmaliniz vardır diye sormak isyedim. Klitoris şişliği ne kadar sürede indi? Benim 5 günüm ve bir tarafta ciddi şişlik var da.

Back
X