MIlk olarak aileme konuyu açtım annem ve ablam önce oralı olmadılar sonra manzarayı gösterince bana hak verdiler . Uzun doktor arastirmalarindan sonra Gaziosmanpasa da iç ve dış dudağı 4000 tl ye yapabileceğini soyledi tugrul bey . Açıkçası fiyattan dolayı kabul ettim ve tedirgindim . Sonra muayene ettiğinde perineplasti ye de ihtiyacım olduğunu söyledi. Dis dudak iç dudak ve periner kısım yapildi
Ilk olarak aileme konuyu açtım annem ve ablam önce oralı olmadılar sonra manzarayı gösterince bana hak verdiler . Uzun doktor arastirmalarindan sonra Gaziosmanpasa da iç ve dış dudağı 4000 tl ye yapabileceğini soyledi tugrul bey . Açıkçası fiyattan dolayı kabul ettim ve tedirgindim . Sonra muayene ettiğinde perineplasti ye de ihtiyacım olduğunu söyledi. Dis dudak iç dudak ve periner kısım yapildi
Istanbul gaziosmanpasa da tuğrul abacıoglu na ameliyat oldumM
Merhaba hangi gaziosmanpasa ve isim.soyisim.dr'un yazar misiniz gecmis olsun
merhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. iç dış dudak perinoplasti hepsi 4000 mi istedi ve hastanede 1 gece istirahat?Ilk olarak aileme konuyu açtım annem ve ablam önce oralı olmadılar sonra manzarayı gösterince bana hak verdiler . Uzun doktor arastirmalarindan sonra Gaziosmanpasa da iç ve dış dudağı 4000 tl ye yapabileceğini soyledi tugrul bey . Açıkçası fiyattan dolayı kabul ettim ve tedirgindim . Sonra muayene ettiğinde perineplasti ye de ihtiyacım olduğunu söyledi. Dis dudak iç dudak ve periner kısım yapildi
Teşekkür ederim . Iç dudaklar küçültüldü. Dis durakla iç dudak yapım ayrıydı dikerek birleştirdi..perinoplasti yapıldı. Hastane de bir gece kaldım. Evet bunların hepsini 4000 tl ye yaptimerhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. iç dış dudak perinoplasti hepsi 4000 mi istedi ve hastanede 1 gece istirahat?
çok uygun, şehirdışından gelmişsiniz hemen yola çıkabildiniz mi ertesi gün bir sorun yaratmadı mı?Teşekkür ederim . Iç dudaklar küçültüldü. Dis durakla iç dudak yapım ayrıydı dikerek birleştirdi..perinoplasti yapıldı. Hastane de bir gece kaldım. Evet bunların hepsini 4000 tl ye yapti
Genel anesteziyle oldum . Hastane masrafı da ameliyata dahil olunca açıkçası ben kendim çıkmak istemedim bir gece kaldım hastanede . O gecede iki kez şartımı değiştirdi doktor Ağrı kesici iğne falan yapıldı evde olsam o kadar iyi hissetmezdim . Genel anesteziyle 1 gün kalabilirsiniz benceçok uygun, şehirdışından gelmişsiniz hemen yola çıkabildiniz mi ertesi gün bir sorun yaratmadı mı?