A Akds Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2019 1 0 36 27 11 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Akds #1 Merhaba 2.5 ay önce labioplasti ameliyatı oldum hala dokununca dikiş yerlerim de acı var bu normal mi ? Kaç ayda gecmesi lazım
Merhaba 2.5 ay önce labioplasti ameliyatı oldum hala dokununca dikiş yerlerim de acı var bu normal mi ? Kaç ayda gecmesi lazım
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.101 88 11 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Akds #2 Akds .!.: Merhaba 2.5 ay önce labioplasti ameliyatı oldum hala dokununca dikiş yerlerim de acı var bu normal mi ? Kaç ayda gecmesi lazım Genişletmek için tıkla... Normal tabiki merak etmeyin geçiyor 6 aya kadar normale dönüyorsunuz.enfeksiyon kalmadıysanız eğer bu 2 ay sürecinde korkulacak bişey yoktur bence
Akds .!.: Merhaba 2.5 ay önce labioplasti ameliyatı oldum hala dokununca dikiş yerlerim de acı var bu normal mi ? Kaç ayda gecmesi lazım Genişletmek için tıkla... Normal tabiki merak etmeyin geçiyor 6 aya kadar normale dönüyorsunuz.enfeksiyon kalmadıysanız eğer bu 2 ay sürecinde korkulacak bişey yoktur bence
B babygirl97 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Aralık 2023 14 0 1 8 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Akds #3 Merhabalar ben de ameliyat olalı 10 gün oluyor. Çişimi yaparken çok yanıyor. Sizde de hiç böyle bir durum oldu mu?
Merhabalar ben de ameliyat olalı 10 gün oluyor. Çişimi yaparken çok yanıyor. Sizde de hiç böyle bir durum oldu mu?