Labioplasti hakkında tavsiyeler

Nasıl oldunuz?? Benim 28. Gün. ayakta kalınca şişliğim olmaya devam ediyor yürümem şişlik ten ötürü hala kötü

Merhaba, benim de 20 gün geride kaldı, ağrılarımda büyük ölçüde azalma var ama aynen sizin gibi çok ayakta kalırsam şişlikler geri dönüyor, dilenince azalıyor. Benim klitoristeki hassasiyet de devam ediyor. Çoğu kez iç çamaşırı giymemeye çalışıyorum, o zaman şişlik, ağrı ve batmalar daha az oluyor.

Ben mecbur giyiyorum o yüzden şişlikler takılabiliyor bazen diyorum nerden oldum bu ameliyatı psikolojim bozuldu cidden

Kimisinde hiç sıkıntı olmamış keşke acele etmeseydim. İyice araştırsaydım süreci

Ben mecbur giyiyorum o yüzden şişlikler takılabiliyor bazen diyorum nerden oldum bu ameliyatı psikolojim bozuldu cidden
Kimisinde hiç sıkıntı olmamış keşke acele etmeseydim. İyice araştırsaydım süreci

Süreç uzadıkça psikoloji etkileniyor gerçekten ama ben o sorunsuz atlattığını söyleyenlere de pek inanamıyorum. Sonuçta bir ameliyat illa ki bir sıkıntılı süreç olacak, daha önce de dediğim gibi elimiz kesilse tam iyileşmesi 10-15 gün sürüyorken öyle ertesi gün işe gittim hiç de bir şey olmadı diyenlere inanmıyorum. Biliyorsun doktorlar da pazarlama için böyle şeyler yazdırıyorlar forumlara. Zaten o hiç sorun yaşamadım çok kolay bir işlemdi diyenler yüzünden çok kolay olacak sanıp şimdiki durumumuzu çok stres yapıyoruz.

Haklısınız psikoloji kötü etkileniyor. Ancak çok bunaldım 1 ay oldu ne zaman geçecek bu şişlik uzun süre ayakta kalamıyorum davul gibi oluyor. Yürümemi de etkiliyor bu durum

Doktorunla aynı şehirde misin? Bu şişlikler için kontrole gittin mi? Ne diyor bu duruma? Benim de ayakta kalınca ya da uzun süre dışarıda sert bir sandalyede oturunca şişme oluyor ama dinlenince ya da buz uygulayınca azalıyor. Bir de ben Çamaşır giymemeye ve geniş rahat kıyafetler giymeye çalışıyorum. O zaman daha rahat oluyorum.

Kızlar nasılsınız ? Lütfen süreçleriniz hakkında yazmaya devam edin, ben de hic acı cekmedım şöyle rahattı böyle kolaydı diyenlere inanmıyorum. Sizin dürüst yorumlarınıza çok ihtiyacım var.

E Ekinoksssi seni merak ediyorum, ne durumdasın? Benim bugün tam 4 hafta oldu, batmalardan kurtuldum çok şükür ama klitoris soğancığındaki şişlik ve vajen girişindeki hassasiyet nedeniyle çamaşır giydiğimde rahatsız oluyorum, bir daha hiç çamaşır giyemeyecek miyim diyorum bazen. Evde ve çamaşırsız olduğumda fazla bir şikayetim kalmadı. Yalnız 2 gündür klitorisin üst tarafındaki dikişlerden iltihap gelmeye başladı, sivilceye dokununca hissedilen ağrı gibi bir ağrı yapıyor ve dokununca dikişlerin arasından 2-3 yerden iltihap sızıyor. Dün sol tarafımdaydı bugün sağ tarafımdan geldi, umarım devamı gelmez. Pazartesi kontrole gideceğim. Artık Klitoristeki şişlikten ve vajen girişindeki rahatsızlıktan kurtulmak istiyorum.

Bu arada forumda birisi 2 yada 3. haftada eşiyle ilişkiye girdiğini ama canı acıdığını yazmıştı, o arkadaşın cesaretini kutluyorum, benim 4 hafta oldu hala cesaret edemem, doktorum 6 hafta ilişki yok demişti, ben 6. hafta bittiğinde de cesaret edemeyeceğim sanki. Küçük bir operasyon dememek lazımmış, yaşayıp görmüş olduk.

Ben kasımda ve şubatta oldum aynı ameliyatı hem labioplasti hem yağ grafti oldum.. ben ameliyattan çıktığımdan beri hiç ağrı hissetmedim birtek anesteziden dolayı boğaz ağrım oldu o kadar ameliyattan sanra 3. Gün kalkıp gezdim.. Dikişlerimi de kendiliğinden eriyen dikiş yaptı doktor 1 ayda tamamen düştüler 2 ayda toparlandı.. Bende çok şükür hiç acı ağrı olmadı.. Sadece bir kere dikişimin bitanesi ağrı yaptı ondada doktorun verdiği antebiotik kremi sürünce geçti.. Memnunumda cok şükür.. 2 aşamalı oldum ben biri ekimde birisi şubatın sonlarında uygulanan tekniğe göre mi değişiyor acaba bu acı durumu

Canım benim 1 ay 7 gün oldu iyi gibiyim ama sürekli tek bakım uyguluyorum şişliklerim yok artık çamaşır giydiğimde rahat ediyorum sadece görüntüden çok hoşnut değilim ama gittikçe daha iyi olacak gibi benim uyguladığımı sen de uygula çok iyi gelecek sarı kantaron yağını pamuğa dök o bölgeye hafif masajla tampon yap bir haftada toparladım bu şekilde ve iç dikişlerin erimesi iki üç ay sürermiş o çamaşırı giydiğinde bacak aranda hissettiğin rahatsızlık onlardan olabilir benim öyle diye düşünüyorum. Kantaron tamponu yapınca o durum biraz azaldı uykunu iyi uyu balık et süt yumurta iyi beslen düzelecek her şey canım eğer iltihap geliyorsa antibiyotikli krem kullan doktorun tavsiyesiyle

Siz kime oldunuz ameliyatı? bizim labiopasti artı klitoplasti bilemiyorum biz epey acı çektik bu konuda.

Bir de yatağa yattığında ayağının altına büyük yastıklardan koyarak uyu metabolizmayı hızlandırıp iyileşmeyi arttırıyor şişlikleri de azaltıyor, bir de zayıflıyorsun

Siz kime oldunuz ameliyatı? bizim labiopasti artı klitoplasti bilemiyorum biz epey acı çektik bu konuda.
Samsunda eğitim araştırmada plastik cerrahide oldum.. Tek bayan doktor vardı ona oldum. Doktorumdan da çok memnunum telefon numarasnı verdi birşey olursa mutlaka ara diye çok şükür birşey de olmadı.. tuvalet ihtiyacından dolayı sonta bile taktı 1 gün boyunca sadece yatıp dinlenmek için.. Eğer kendini iyi hissetmezsen hemen çıkartmayayım bile demişti bana ama ben ertesi gün çıkmak istedim çıktım 2 gün dinlendim sonra çıktım gezdim..

Herkes şanslı değil bu konuda sanırım

Görüntü den memnun musun? Kesinlikle katılıyorum küçük bir operasyon değil ben erkek arkadaşımla yüzyüze görüşmüyorum bile hayattan soğutuyor bi de güzel olsaydı bari

Nasılsın seni merak ediyorum????

Nasılsın seni merak ediyorum????

Bugün 5 hafta doldu, pazartesi kontrole gitmiştim, iyiye gidiyor gibiydim ama klitorisin altındaki top gibi şeyler yani klitoris soğanındaki şişme hala var ve rahatsız ediyor. O şişlik dışında görüntü güzel aslında ama sanki çok küçültülmüş, neredeyse hiç iç dudak yok gibi. Vajen girişindeki hassasiyet de devam ediyor, bazen azalıyor sonra tekrar oluyor. Sürekli anestezik etkisi olan bir krem kullanıyorum. Kantaron yağını da deneyeceğim. Bu arada doktorum klitoris soğancığını içeri almak için 3 ay dolunca bir işlem daha yapmaktan bahsetti, ama benim kontrolden sonra rahatsızlığım biraz arttı, kendisiyle konuşup daha erken yapmasını isteyeceğim.

Çok geçmiş olsun benim de ayakta çok kalınca çok hareket edince çok oturunca şişiyor dinlenince geçiyor artık daha iyi yürüyebiliyorum bugün 44.günüm kantaronlu pamukla tamponlayarak yatıyorum hala.

Benimkinde de sağ tarafı çok çekmiş sanırım o topçiklerden biri sağdakinde görünüyor diğeri yukarıda görünmüyor bile ve kantaron sürmeyince gerginlik hissediyorum sağ dudağı yaparken çok gerdirdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…