E Ekinoksssi seni merak ediyorum, ne durumdasın? Benim bugün tam 4 hafta oldu, batmalardan kurtuldum çok şükür ama klitoris soğancığındaki şişlik ve vajen girişindeki hassasiyet nedeniyle çamaşır giydiğimde rahatsız oluyorum, bir daha hiç çamaşır giyemeyecek miyim diyorum bazen. Evde ve çamaşırsız olduğumda fazla bir şikayetim kalmadı. Yalnız 2 gündür klitorisin üst tarafındaki dikişlerden iltihap gelmeye başladı, sivilceye dokununca hissedilen ağrı gibi bir ağrı yapıyor ve dokununca dikişlerin arasından 2-3 yerden iltihap sızıyor. Dün sol tarafımdaydı bugün sağ tarafımdan geldi, umarım devamı gelmez. Pazartesi kontrole gideceğim. Artık Klitoristeki şişlikten ve vajen girişindeki rahatsızlıktan kurtulmak istiyorum.
Bu arada forumda birisi 2 yada 3. haftada eşiyle ilişkiye girdiğini ama canı acıdığını yazmıştı, o arkadaşın cesaretini kutluyorum, benim 4 hafta oldu hala cesaret edemem, doktorum 6 hafta ilişki yok demişti, ben 6. hafta bittiğinde de cesaret edemeyeceğim sanki. Küçük bir operasyon dememek lazımmış, yaşayıp görmüş olduk.