3 Mart Cuma günü Doktor Saynur Yılmaz’a labioplasti ameliyatı oldum lokal anestezi ile öncesi sonrası resmi çok güzeldi gerçekten şuan ikinci günüm aşırı ödemli ağrı vs yok çünkü sabah akşam ağrı kesici alıyorum asla kaçırmadan korkudan bide ağrımasın diye birde antibiyotik kullanıyorum. Dün ameliyattan sonra eve gelince bu kadar kolay mıydı ya diye geldim ve biraz fazla hareket ettiğimden ötürü ve anestezinin etkisi hala geçmediğinden dolayı bir saat sonra kanamam oldu sanırım sürttüm biraz dikişleri ara ara arttı kanamalarım hemen doktorumu aradım fotoğraf attım buz ile baskı uygula dedi ve uzan asla kalkma eğer artarsa tekrar gelmemi söyledi Allah’a şükür artmadı (bu arada doktorum gerçekten çok ilgili tavsiye ederim beni saat başı aradı nasıl oldun kanaman var mı gece olursa ara beni evine gelirim vs dedi)gece kanamam olmadı ama açıkçası kanamadan sonra korktum gece buz kutusu oramda uyudum düz bi şekilde hiç dönmedim sağa sola bile olacak kişilere ilk gün tecrübesi olarak tavsiyem asla bi şey yapmayın ayakta dolanmayın yatın dizi film kitap yapın hatta ikinci günde bence, bugün ikinci günüm hafif küçük tuvaletimi yaptıktan sonra kanadı ama az sızı gibi bi kanama o kadar inş kolay iyileşir