Merhaba hanımlar 8 aralık 2020 de labiyopsi oldum neden bukadar geç yazdım peki.başlangıç tanışma sonuç ve kontrol sonrası daha faydalı olur diye düşündüm bende burada bir çok kişi gibi tereddüt le acabalarla başlamış olduğum labioplasti ameliyat sürecini paylaşmak istedim daha önce kaydım yoktu korkusu ve tereddütü olan arkadaşlara yardımım olsun diye kaydolup yazmaya karar verdim uzun zamandır(çok uzun zaman) isteyip bir türlü cesaret edemediğim operasyon girişimime didem kurban ve ekibiyle tanışmamla nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım süreç çok güzel ilerliyor doğru doktor doğru asistanlar güler yüz net bilgi çoğunuz gibi bende korktum bu korkumu elinde iğnesini bir kalem edasıyla taşıyan bir dr sayesinde yeneceğimi hiç düşünmezdim iki hafta oldu ameliyatım gerçekleşeli dün kontrolüm vardı ilk gün ki gibi ilgi alaka takip çok memnunum çok rahatım ilk üç gün dışında herşey normale dönüyor hiç bir sıkıntı ve problemle karşılaşmadım kesinlikle olmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ve k.k aracılığıyla memnuniyetimi ve minnetimi tekrar tekrar doktoruma ve tüm ekibine iletmek isterim. İnanın hiç bir şey vücudumuzdaki organlarımızdan daha kıymetli deil düşünen arkadaşlar en azından bir başlangıç yapa bilirsiniz.
Son düzenleme: