Özgür beyin tekniği sanırım biraz farklı tamamiyle toparliyor.Bana yaptiği işlemlerden hasta onayli bir iki resim atti.Barbie vajina deniliyormuş onuda burda öğrendim

cidden çok estetik görünüyor.Ama fazla doku almasından şikayetçi olanlarda var.Bunu anlamış değilim.Çünkü hekim öncesi sonrasi gösteriyor ve burada hemen hemen herkes ciddi araştirma yapiyor.Yaptiripta fazla kesmiş denilmesi garip geliyor.Maddi açidan banada çok fazla geldi.Esra hanima cuma muayene olacağim.Tekniğini bilmiyorum.Resimleri göstereceğini söyledi.Hastanede gece kalinmiyormuş.Aslinda istiyorum ama sanirim gerek görmüyor.Kalirsamda evet tek kalacağim.Çocuğum olduğu için yanimda kalicak kimse yok.Çocuğumla ilgilenmeleri daha önemli.Hastanede hemşire doktor oluyor.Birisine ihtiyaç duymam diye düşünüyorum.Eski haline dönmesi derken iyileşmeyi soruyorsanız iki ayda toparlaniyor 6. Ayda tamamiyle iyileşmiş görüntüsü oturmuş oluyor demisti telefonda.Ama birazda kişiyle alakali sanirim.İlk haftalarda çok iyi dinlenmek,yorucu işlerden,cinsellikten uzak durulmaliymiş.1 yili bulduğunu yazanlarda var.Ama eski hali derken sarkik görüntüye dönmesi cok zormuş.Yer çekimi nedeniyle hormonlarla alakali sarkma yinede olabilirmiş ama bu çok uzun yillar alicak bir durummuş.Ayrica çok milimlik olabilecek birseymis.Düşünen ve olanlar için hayirlisi olsun.Önemli bir operasyon.