Labioplasti Ameliyatım

Ameliyatınız başlangıçtan uyanana kadar mı 3,5 saat sürdü ? Ben lokal yada hafif sedasyonla yaptırmak istiyorum o kadar sürer mi acaba ? Ben 1 saate biter diye düşünüyordum

Ücretleri hk bilgi verir misiniz??

Ameliyatınız başlangıçtan uyanana kadar mı 3,5 saat sürdü ? Ben lokal yada hafif sedasyonla yaptırmak istiyorum o kadar sürer mi acaba ? Ben 1 saate biter diye düşünüyordum
Girmem ve çıkmam 3,5 saat. İşlem 2,5 saat kadar sürmüş. Size ne gerekiyor bilmiyorum ama sadece labioplasti ise daha kısa sürebilir, bende hudoplasti de oldu. Bana sorarsanız hafif sedasyonla 1 saatlik bir operasyon değil bu. Tüm günü ayırmanız gerekir. Hatta ben gece de kaldım.

Bende ayın 5nde izliyorumdq sadece lapioplasti . Bende genel anestezi uygulanacak bakalm hakkımızda hayırlısı

Bende ayın 5nde izliyorumdq sadece lapioplasti . Bende genel anestezi uygulanacak bakalm hakkımızda hayırlısı
Umarım istediğiniz gibi olur. Benim 5 hafta oldu halimden memnunum ama bakalım son hali nasıl olacak :) Sürecim çok rahat geçti, 10 gün falan oturamadım ama sıkıntım da yoktu pek. Evde kendi kendime baktım. Size de geçmiş olsun şimdiden

Çok teşekkür ederim
Peki sizde sadece dudaklara mi estetik yapıldı yok klrtsa dokunuldumu ?
Ben kltrosta az önde durumu varmış. Hoca oraya dokunamam dedi .sadece dis dudaklara kabul ettim

Ne kadara oldunuz

Acaba fiyatı öğrenebilir miyim ne kadara yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…