- 24 Aralık 2017
- 25
- 14
- 38
Merhaba herkese,öncelikle konuyu çok uzun zamandır takip ediyorum fakat son zamanlarda çokça olumsuz tecrübe yaşayanların ve cesaret edemeyenlerin olduğunu gördüm ,biraz da olsa yaşadığım şeyleri paylaşarak cesaretlendirmek istedim.Benim iç dudak sorunum ergenliğe girmemle başladı hem asimetri problemi hem de sarkma problemi vardı.15 yaşımda anneme bu konuyu açtım ve çok üzüldüğümü söyledim.Annem de rahatsız olmamı anlayışla karşıladı ancak ameliyat için daha çok küçük olduğumu söylese de zorla kendimi jinekoloğa götürdüm.Jinekolog klitorise dokunmadan sadece iç dudakların küçültülmesini tavsiye etti ve her şey dahil 5000 tl fiyat verdi.Yoğun ısrarlarım sonucu 16 yaşımda ameliyatı oldum ve inanın bir saniye bile pişman olmadım bugüne kadar.Evet özellikle 1 hafta zor geçiyor ama sonuca değiyor gerçekten.Eğer yeni olanlar varsa mutlaka arnica montana krem alsınlar ben çok faydasını gördüm.Bir de buz koymak çok rahatlattı.Dikişlerim 1,5 ay içinde kendiliğinden komple düştü ve 2. ayda denize bile girebildim.Eğer gerçekten çok rahatsızsanız güvenilir bir doktora mümkünse klitorisle fazla oynamadan yaptırmanızı tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz :) NOT:ameliyatı 2 sene önce oldum