- 7 Aralık 2019
- 54
- 5
- 26
- Konu Sahibi Berss evren
Oncelikle hepinize iyi geceler dün öglen saatleri labioplasti ameliyati oldum cok heycanliydim ama sonucu ne olursa olsun mutlu olucaktim cunku doktorum Özgür Kartal bey'di :) uyanir uyanmaz şöyle üstten bi baktım gülümsedim icimden bi oh cektim :) agrim cok sukur yok varsada bilmiyorum firsat vermeden agri kesici iciyorum :)))) belki icmesemde acimiyodur bilmiyorum :) tuvalete girmekte sorun yasamiyorum kanamam var ama cok az klinikten yuruyerek ciktim uyusuk oldugu icin hic hissetmedim bisey simdi yavas yuruyorum ama doktorum cok iyiydi hic biseyden korkmadim asistanlar mukemmeller guler yuzlu seker insanlardi burda cok guzel telafuzlar yapamiyorum icimden gecenleri yaziyorum ortaya karişik :) kafama tek takilan acaba klitoris his kaybi yaşarmi sorusuydu aslaaaa krem surerken bile hissediyorum bi sorun olmadigini hissizlik diye bisey yok valla :) yarali haliyle bile kilitorise dogru merhemi surdugumde hissedebiliyorum eskisi gbi hassas narin cok mutluyum cokkk ne yazsam bilemiyorumki simdi siz sorun ben cevaplarim artik :)