- 25 Aralık 2016
- 27
- 3
- 36
- 28
- Konu Sahibi Simarikkizz
-
Dalga geçilecek bi drum yok burda.. senide vurmuş ki uyesinIssizlik senide vurmuskafa 1 milyon
merhaba, bende aynı sorunu kafama çok takıyorum. bence özgüven içinde önemli bir konu, bazı evliliklerde de bu konu yüzünden sorunlar olabildiğini okudum hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ankaradayım. araştırma yapıyorum eğer karar verip görüşmeye gidebilirsem düşüncelerimi seninle paylaşacağım.
Merhaba,tam 2 ay önce ankarada mümtaz yüceye oldum bu ameliyatı. Başta tereddüt ettim 6000 TL fiyat veren doktorlarla içim daha mı rahat ederdi diye.ama zaten 6000 liram da yoktu. Çok değerli mümtaz beye çok daha uygun fiyata cesaretimi toplayıp ameliyat oldum. Şu an kendimi dünyanın en güzel ve seksi kadını hissediyorum. Çok memnunum çok rahatım,özgüvenim tavan. Binn kere şükürler olsun.bin kere teşekkürler mümtaz beyMerhaba canım. Çok ama çok iyi olur paylasirsan. Bu ameliyat hakkında o kadar çok yazı var ki, iyi de yazıyorlar kötüde . Kafam karıştı korkuyorum açıkçası. Hassas bir bölge çünkü. Özelden de yazabilirsin canım Ankara'ya yakınım. Olmayı düşünürsem Ankara'da olurum ameliyatı zaten. ️
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn bu yil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem o ki szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edio
Tamamen kndm için sorun ediorum ilerde esim açısından felan değil.. lütfen bi çare...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, haklisiniz evet bazı gereksz saçma insanlar olur olmadık yorum yapabiliyor .. bnde son bi iki haftadır bu ameliyat işini aklımdan kldrdim bnm sadece sol taraf uzun sağ taraf kısa.. idrar yaparken de sorun yartmiyor yada dar pantolon giydiğimde temizliğini yaparken (tüy) onun için zor oluyor, eşim açısından sorun etmiyorum evli değilim zaten ama ilerde evlenirsem şöyle böyle diye sorun etmiyorum sadece kndimi daha ozguvende hissetme amaçlı. Kndimi kndimin beğenmesi açısından... Hafif dsarda sol taraf, oda içine geri griyor. İlerde doğum felan olursa çok çok uzarsa diye korkuyorum, hayırlısı olsun.Bende de aynı problem var hatta yıllar önce buraya bi konuya da yazmıştım.. Ben de aynı senin gibi herkesin öyle olduğunu sanarken tamamen arkadaşımın sohbet esnasında bi arkadaşınınkini anlatırken anladım farklı olduğunu. Hiçkimsenin (@Mcivciv ) "sen işsizsin, boşsun, Allah akıl fikir versin.." gibi saçma sapan, beğeni kasmak adına attığı mesajlarına da cevap vermeye tenezzül bile etme. Bu senin hayatın, senin isteklerin. Kaldı ki bu durum bazı problemleri de beraberinde getiriyor. Mesela ben idrarımı yaparken idrarım sağa sola yön alıyor ve bazen bacaklarımı ıslatıyor. Her tuvaletten sonra kendimi yıkarım ama olduk olmadık yerde de olunca zor oluyor. Dar pantolon vs giydiğinde de sıkıştırabiliyor.
Eşin açısından düşünürsen eğer bunu kafana takma. Ben neredeyse 9 aydır evliyim ve eşim ne bunun hakkında konuştu ne de farkına vardı.. erkekler eşlerinin o durumdayken bi yerleriyle ilgilenmezler. Rahatlık ve estetik açıdan sen ne hissediyorsan kendin için yaptır, başkası için değil :)
Haa ben yaptırıyor muyum? Şu an için öyle bi düşüncem yok çünkü fazla üşengeç bi insanım :)
Yorumunz için çok çok teşekkür ediyorum szin iki tarafta mı uzunduMerhaba,tam 2 ay önce ankarada mümtaz yüceye oldum bu ameliyatı. Başta tereddüt ettim 6000 TL fiyat veren doktorlarla içim daha mı rahat ederdi diye.ama zaten 6000 liram da yoktu. Çok değerli mümtaz beye çok daha uygun fiyata cesaretimi toplayıp ameliyat oldum. Şu an kendimi dünyanın en güzel ve seksi kadını hissediyorum. Çok memnunum çok rahatım,özgüvenim tavan. Binn kere şükürler olsun.bin kere teşekkürler mümtaz bey
Merhabalar öncelikle ben yazıma su şekilde başlamak istiyorum.. Ben 162 boyunda 63 kiloyum ve Rabbime şükürler olsun ki sağlık problemim yok, Rabbim çok güzel bir şekilde de yaratmış beni.. Fakat çok takıntılıyim.. yüzüm de şükürler olsun ki tek sorunum yok. Fzigimde balık etli olmama rağmen gayet iyi. Ama bn aklıma takılan herşeyi sorun ediyorum. Mesela burnumda sıkıntı yok ama genede bn büyük mü küçük mu dıe sorun ediyorum kndimce.. bekarım.. ben bu yıl içinde dikkat ettim bnm sol küçük ve büyük dudak birazcık uzun. Normalde olması gereken, bi bayan ayakta bacakları kapalı iken iç dudakların, dış dudakların arasında olmasıymış.. bn ayakta bacaklarım kapalı iken sadece çok az bisi dsari taşıyor buda bni sinir ediyor.. bn bu yil farkına vardım her bayanda aynı sanıyordum.. bu yıl her bayanın iç ve dış dudağının farklı olduğunu öğrendim. %80 kadınlarda bu sorun varmış.. bu sorun zayıf çıtı pıtı kızlarda da olabilick bi drummu yoksa balik etlilerde mı oluo.. bunu takınti etmemin tek sebebi kendim. İlerde eşim sorun eder su olur bu olur DİE düşünmüyorumm. Esimin düşüncesi çokta önemli olmaz çünkü ilerde birgün doğum yapınca vs gene bozulma olucak.. labioplasti ameliyatından memnun olanda var olmayanda kafam karıştı.. bnmki asimetrik şekilde bozuk. Sol iç ve dış dudak biraz uzun iç dudak dış dudağının dışına taşıyor.. demem o ki szce bunu çok sorun etmeli miyim. her bayanda olur mu?? Zayıf çıtı pıtı kadınlarda da olur mu bu durum.. lütfen yardımcı olun. Takıntı etmemin sebebi şu, dış görünüş olarak çok güzel bi kızım Rabbime şükürler olsun ama bu iç ve dış dudak meselesi tum özgüvenimi yok edio
Tamamen kndm için sorun ediorum ilerde esim açısından felan değil.. lütfen bi çare...
merhaba, bende aynı sorunu kafama çok takıyorum. bence özgüven içinde önemli bir konu, bazı evliliklerde de bu konu yüzünden sorunlar olabildiğini okudum hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ankaradayım. araştırma yapıyorum eğer karar verip görüşmeye gidebilirsem düşüncelerimi seninle paylaşacağım.
Çok iyi olur gerçektenmerhaba, bende aynı sorunu kafama çok takıyorum. bence özgüven içinde önemli bir konu, bazı evliliklerde de bu konu yüzünden sorunlar olabildiğini okudum hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ankaradayım. araştırma yapıyorum eğer karar verip görüşmeye gidebilirsem düşüncelerimi seninle paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?