[/QUOTE]"Daha açıp incelemedim fakat ameliyat sonrası doktorum fotoğrafını gösterdi öyle bile güzeldi.. Görüntü ve iyileşme hakkında gelişmeleri yazacağım.. Ve sıra geldi doktoruma Allah ondan bin kere razı olsun bu kadar ilgili sabırlı iyi kalpli bir doktor görmedim.. beni ameliyat öncesi son ana kadar sakinleştiren üzülme elimden gelenin en iyisini yapıcağım diyip motive eden doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Kızlar olmak isteyenler doktorunu iyi seçip olsunlar bu ameliyatta en önemlisi doktor. Darısı olmak isteyenlerin başına doktoruma burdan bir kez daha cok cok teşekkür ediyorum"
Merhaba, çok geçmiş olsun. Aramıza hoş geldinözgür beyin hastası olarak çok mutlu oldum. Sanırım bu gidişle tüm doktorlar bu işi bırakacak
ben de Süleyman Eserdağ ve Pelin İlbeyi arasında kaldım
Pelin ilbeyi ne karar kıldım. ctesi tekrar gidip konuşup, haledeceğimMerhaba ne yaptınız?
Pelin ilbeyi ne karar kıldım. ctesi tekrar gidip konuşup, haledeceğim
teşekkür ederimÇok gecmiş olsun simdiden:) gelişmeleri yazın mutlaka! Umarım gonlunuze gore olur
Ameliyatı oldunuz mu nasıl geçti?teşekkür ederim
ay çok şükür oldu, bitti. ilk gün biraz ağrı vardı.. ama buz, pansuman biraz yorucu...cuma kontrole gideceğim. korkudan bakamadım.. kuzenim baktı, şiş tabi
Bende eser agar a aldim randevu. Ayin 28 inde olcam insallah. Ama bi tirsma bi korku var icimde. Fakat doktor cok guzel ilgileniyor...
Merhaba suleyman beyden memnun kaldiniz mi nasil gecti bende dusunuyorum daBende eser agar a aldim randevu. Ayin 28 inde olcam insallah. Ama bi tirsma bi korku var icimde. Fakat doktor cok guzel ilgileniyor...
birde doktor tuğrul abacıoglu bakın bu meslekte yıllarını vermiş bir doktor ben oldum ve memnunum çok arkadaşımı yolladım ve memnunlar çok kıbar anlayıslı ve işini bilen bir doktor bakın derım kızlar danışma hatlarını araya bılırsınız eger randevusu boş bulabılırsenız şanslısınız demektır oradakı kızlar yardımcı olacaklar hepsı birer arkadasmerhaba, labioplasti ameliyatı yaptırmayı uzun süredir düşünüyorum fakat doktor konusunda çok kararsızım. Yaptıranlar veya düşünenler hangi doktorları öneriyorsunuz? Süleyman eserdağ ve gökçen erdoğan bu işin eğitmenleri gibi. Esra çabuk cömert içinde çok fazla olumlu yorum var.
Lütfen yardım edin.
Ben eser ağara ameliyat oldum suleyman beye olmadim. Ve gayet memnunum.Merhabalar suleyman beye oldunuz mu bende duşunuyorum fakat bikac olumsuz yorum okudum siz memnun kal
Merhaba suleyman beyden memnun kaldiniz mi nasil gecti bende dusunuyorum da