• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ameliyatı olmalı mıyım?

Yakın zamanda 18 yaşına gireceğim. Vajina dudaklarımda sarkma var. Birçok sayfada yazılanlara baktım bazı kişiler ameliyatın çok kolay olduğunu söyleyip yaptırın gitsin demiş, bazı kişiler hayat konforunu etkilemediği sürece işlem yaptırma gibi şeyler söylemiş. Evlenmeden yaptırma eşinle karar verirsin vesaire diyen de var ama benim bedenimle ilgili bir duruma bir başkasıyla karar vermem gerektiğini düşünmüyorum. Hayat konforumu pek etkilediği söylenemez tek sorunum iç çamaşırı ve bikini giyerken belli bir şekilde duruyor olması. Hijyen vesaire açısından çok sorun teşkil edecek boyutta değil. Bedenimdeki her şeyle barışık biri olduğum için psikolojimi de etkiliyor sayılmaz. Sizce yine de erkenden ameliyatı olmalı mıyım yoksa ileriki yaşlarımda konforumu etkileyip etkilemediğine mi bakmalıyım? Ne önerirsiniz?
Bence olma kolay ameliyat değil ameliyat olalı 6 ay geçti hala psikolojim bozuk hem param boşa gitti hem memnun değilim dr. Kübra zengin altıntaşa oldum ameliyattan sonra aşırı ilgisiz eğer olmayı kafaya koyduysanda iyi araştır derim..

Bence olma kolay ameliyat değil ameliyat olalı 6 ay geçti hala psikolojim bozuk hem param boşa gitti hem memnun değilim dr. Kübra zengin altıntaşa oldum ameliyattan sonra aşırı ilgisiz eğer olmayı kafaya koyduysanda iyi araştır derim..
Ben kübra hanimi düşünüyordum.Memnun olan çok hastasi var.Burada görmedimde yorum yapani çok başka sayfalarda.Asimetrimi oldu yoksa dikiş tekniğimi kötüydü birde nekadara oldunuz?

Kübra Zengin Altıntaş beni mahvetti.Ben dış dudaklarımdan şikayetçiydim büyük ve sarkıktı mayo bikini giyemiyordum İki kere telefonda konuştuk anlattım sıkıntımı.Ameliyat günü beni hazırladılar öyle geldi benim ayakta kötü durduğunu söyledim ayakta göstermek istedim zar zor kalktım yatağın ucundan asla ayrılmadı hemşire dış dudaklarını diyor dedi K.Z.A susuyordu kafası başka yerdeydi beni hiç dinlememiş zaten konuştuğumuzda.Uzaktan içi çıkmayacak şekilde alırım deyip beni ameliyata aldı.Unutkanlıkla profesyonellikten uzak ne varsa yaşattı bana.Bu ne demektir nasıl genital estetik ameliyat şeklidir.Çok korktum o an ama daha önce başka doktora gitmediğim için bir sey bilmiyordum.Muayene etmedi yanıma gelmedi dudaklarıma asla dokunmadı,incelemedi şekil göstermedi.Sonuç dudaklarım ayrık ortası yarık,klitorisim top gibi dışarıda eski halimden kötü durumdayım ve sol dudağımda kalıcı ağrı var.Bikini mayo giyebilecek şekli bırak kendime bakmak istemiyorum.Kalçamdan bacağıma kadar vuruyor ağrı.Hayatımı mahvetti.Bu ameliyattan sonra Özgür Kartal ve Esra çabuk cömerte gittim inceledi onlar da estetik görüntü yok dediler.Bu iki doktorun söyledikleri birdi muayene edip genital bölgeyi anlatıp,elleriyle şekil bile çiziyorlar dudakların her yerini inceliyorlar ayrıntılı bilgi veriyorlar,ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları bile gösteriyorlar.Kübra zengin Altıntaş bunların hiçbirini yapmadı arada uçurum var ve sonuç ortada Allah’a havale ediyorum.Lütfen birden fazla doktora gidin ben cok büyük hata yaptım hiç araştırmadım başka doktora gitmeden karar verdim.Yazıyorum engelliyor umrunda değil.Dubai’ye gitmiş artık instagram sayısı bile doğru degil dikkatli inceleyin insan çekmek için yaptığı bir şey.Her sey mükemmelmiş gibi gösteriyor.Çok kızgınım.Görüntüm berbat ve ağrım asla geçmiyor.Lütfen dikkat edin sakın acele karar vermeyin.

Ben kübra hanimi düşünüyordum.Memnun olan çok hastasi var.Burada görmedimde yorum yapani çok başka sayfalarda.Asimetrimi oldu yoksa dikiş tekniğimi kötüydü birde nekadara oldunuz?
Kübra Zengin Altıntaş beni de mahvetti.Ben dış dudaklarımdan şikayetçiydim büyük ve sarkıktı mayo bikini giyemiyordum İki kere telefonda konuştuk anlattım sıkıntımı.Ameliyat günü beni hazırladılar öyle geldi benim ayakta kötü durduğunu söyledim ayakta göstermek istedim zar zor kalktım yatağın ucundan asla ayrılmadı hemşire dış dudaklarını diyor dedi K.Z.A susuyordu kafası başka yerdeydi beni hiç dinlememiş zaten konuştuğumuzda.Uzaktan içi çıkmayacak şekilde alırım deyip beni ameliyata aldı.Unutkanlıkla profesyonellikten uzak ne varsa yaşattı bana.Bu ne demektir nasıl genital estetik ameliyat şeklidir.Çok korktum o an ama daha önce başka doktora gitmediğim için bir sey bilmiyordum.Muayene etmedi yanıma gelmedi dudaklarıma asla dokunmadı,incelemedi şekil göstermedi.Sonuç dudaklarım ayrık ortası yarık,klitorisim top gibi dışarıda eski halimden kötü durumdayım ve sol dudağımda kalıcı ağrı var.Bikini mayo giyebilecek şekli bırak kendime bakmak istemiyorum.Kalçamdan bacağıma kadar vuruyor ağrı.Hayatımı mahvetti.Bu ameliyattan sonra Özgür Kartal ve Esra çabuk cömerte gittim inceledi onlar da estetik görüntü yok dediler.Bu iki doktorun söyledikleri birdi muayene edip genital bölgeyi anlatıp,elleriyle şekil bile çiziyorlar dudakların her yerini inceliyorlar ayrıntılı bilgi veriyorlar,ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları bile gösteriyorlar.Kübra zengin Altıntaş bunların hiçbirini yapmadı arada uçurum var ve sonuç ortada Allah’a havale ediyorum.Lütfen birden fazla doktora gidin ben cok büyük hata yaptım hiç araştırmadım başka doktora gitmeden karar verdim.Yazıyorum engelliyor umrunda değil.Dubai’ye gitmiş artık instagram sayısı bile doğru degil dikkatli inceleyin insan çekmek için yaptığı bir şey.Her sey mükemmelmiş gibi gösteriyor.Çok kızgınım.Görüntüm berbat ve ağrım asla geçmiyor.Lütfen dikkat edin sakın acele karar vermeyin.

Back