Labioplasti ameliyatı olmak isteyenler mutlaka okusun!!!

dh1115

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
1
0
36
Merhabalar. Yaklaşık 15 senedir sarkmış olan iç dudaklarımdan çok rahatsızdım ve bir sağlık çalışanı olarak 10 senedir en iyi bildiğiniz, en kurumsal hastanelerde görev alıyorum ve yüzlerce doktorla birlikte çalıştım, kaç tane kadın doğum uzmanı tanıdım sayamıyorum artık. Hiç çekinmeden çoğuna muayene oldum ve labioplasti ameliyatı olmak istediğimi söyledim. Bazısı gerek yok aslında ama yapılabilir tabi dedi çok ilgisiz ve bilgisiz bir modda, bazısı kesinlikle önermiyoruz dedi kestirip attı, bazısı da yaparım ben dedi ama sorduğumda mesleki hayatı boyunca bu ameliyatı sadece bir iki kez yapmış. Kısacası herhangi bir kadın doğum uzmanından kesinlikle destek almayın bu konuda, kıymetli vaktinizi ve paranızı harcamayın boşuna. Bu işin tartışmasız tek bir adresi var; DR SÜLEYMAN ESERDAĞ !!! İyi ki tanıdım onu ve ekibini, bunca yıl neden beklemişim, neden en başında Süleyman Bey'i bulup ona gitmemişim o kadar kızıyorum ki kendime. Zaten bir kişi aynı anda bir sürü konuda uzmanlaşamaz. Tek bir şeye odaklanıp, yıllarını o işe verip, bu doğrultuda binlerce hasta bakan birinin ne kadar tecrübeli olduğunu görmek çok zor değil. Dr. Süleyman Eserdağ ile gidip tanışın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız Kendisi de Dr. Servet Çalıkoğlu da çok tatlı ve çok kibarlar; insana çok güven veriyorlar ve çok ilgililer, herşeyi en ince detayına kadar anlatıp bilgilendiriyolar ve evinizde gibi hissettiriyorlar size kendinizi.
Ameliyat sürecinden de bahsetmeden geçmiyim tedirginlik yaşayanlara yardımcı olmak adına. İşlemden önce verilen ilaç sayesinde çok tatlı bir uykuya dalıyorsunuz, siz uyurken ve hiçbir şey hissetmiyorken, lokal anestezi işlemi bitmiş oluyor. Gözünüzü açtıktan sonra müzik ve sohbet eşliğinde ameliyatınız gerçekleşiyor, yani şuan komik gelebilir bu söylediğim ama çok konforlu ve keyifli 1 saat 15 dak geçirdim :) her ay gittiğim lazer epilasyondaki acı şu olaydan beter yani öyle söyliyim. İşlemden sonra biraz yatarak dinlendim orada, 2-3 saat sonra da tek başıma çıkıp taksiye atlayıp eve gittim. Akabinde 3 gün istirahat ettim (aslında 2.gün gayet rahat yürüyordum, hareket edebiliyordum ama doktorlar ödem olmaması için yat dediler diye yattım). 3 günden sonra günlük yaşamıma geri döndüm, işime gittim rahatlıkla, 5. gün AVM geziyordum
Süleyman Eserdağ çok pahalı diyenler olmuş yazılarında, bunun için de son bir not; inanın piyasadan çok farklı değil, olsa bile o farka bakmayın sakın, bu işi hayatınızda bir kez yaptırıyorsunuz ve en profesyonel kişiye teslim edin kendinizi kesinlikle!!! Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna söylememiş atalarımız, sonra pişman olursanız daha çok uğraşmak zorunda kalırsınız.
Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur ve faydalı olabilmişimdir. Partneriz veya aileniz bu konuda size destek olmayabilir, gerek yok boşver falan diyebilir ama sakın dinlemeyin onları. Kendimi şuan çok mutlu hissediyorum ve yıllardır yaptırıyım diye düşünüp yaptırmadığım ne varsa (dudak dolgusu, botoks, meme estetiği vs) hepsini sıraya koydum şimdi :)

Uzerinden ne kadar zaman gecti ve simdi goruntu nasil biraz bilgi verir misiniz

Ilk olarak doktorun bu konuda ne kadar deneyimli ve "cosmetic gynekoloji " ile ne kadar ilgili ögrenmek gerek bence örn ESAG´a uye mi?
Buralarda adi duyulmus mu? Uzmalarla calismalari varmi?
Benim arastirdigima göre bu isin en uzmalari ESAG á uye
Ayrica yabanci doktorlarin kendi websayfalarinda bir suru önce ve sonra fotograflari var.
Bir kac tane Turk doktor da uye görebildigim kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…