Kizlar merhaba ctesi gunu bende dr ozgur kartal a oldum....burda onunla ilgili birkac olumsuz yorumdan sonra biraz hevesimin kirildigi dogrudur...biraz korktumda diyebilirim ama kafamda onu o kadar netlestirmistim ki hicbir sey beni kararimdan vazgeçiremedi...
Neyse once kendisinin muayenehanesine gittim....bakti tip2 dedi....muhabbet ettik kahve ictik birlikte :) onceki ameliyatlarinin fotolarini gosterdi gostermese bile olacaktım gözümü karartmisim bir kere....neyse ertesi gun ameliyat icin saati kararlastirip ayrildik...ctesi sabah hastaneye gittim odami verdiler damar yolumu acip kan aldilar tahlil yaptılar baska bir doktor gelip cigerlerimi dinledi vs vs....beni ameliyata aldilar uyuma uyanma toplam 3 saat...genel anestezi ile oldum...ameliyata girmeden bile doktor elinde foto ile gelip bak boyle olucak derin ince oldugu icin sana bu yontemi uygulayacagim dedi....sonrasinda uyumuşum :)) ameliyatib en zir tarafi benim icin narkozun etkisinin gecmesiydi....inanin baska bir zorlugunu görmedim....daha önce genel anstezi alanlar bilir mide bulantisi vs oldugunu....yaa diyor ki bu neden acimiyor hic hemsire 2 tane guclu agri kesici yapilmis ondandir dedi...eeee agri kesicilerin etkisi gecti yine agri yokk...sanirim bende ameliyattan sonra komsunda kahve icenlerden oldum....halbu ki acilar icinde kivrananlardan olcagimi dusunmustum....doktor bey bi hastam aksami misafir agirladi diyince icimden abarttin ama demistim (gunahini almisim)...hemsire yarim saatde bir gelip tansiyonumu atesimi nabzimi olctu...sabah doktor bey gelip kontrolunu yapti kremimi bile surdu allah ondan bin kez razi olsun....numarasini verdi ve beni ucagima yolculadi...bakin insan hayati bu kadar degerli iste....labioplasti degilde kendimi beyin ameliyati olmus kadar degerli ve ozel bi hasta olarak hissettim cunku ilgi ve alaka tamda öyleydi.....goruntuye gelirsek ne bir odem ne bir sislik var...klitorisim birazcik sis goruntu simdiden bile guzel....gun gectikce daha guzel olucak inanıyorum....herkesin bu dertten en kisa zamanda kurtulmasi dileğiyle :)