Devlet hastanesinde oldum.Kime oldunuz
Tabiiki simdiki halinden daha memnunum.
Arkadasim yardimci olmak icin konu actim ve simdilik yazilacaklari yazdim. daha ne istiyorsun. Daha dikisler dusmedi sonuc icin daha cok erken. liposuctionda yaptirdigim icin egilip bakamiyorum. Uzerimden cikarmamam gereken bir korse var. öncesi sonrası fotoğraflarınıdamı paylaşayım.Arkadaşım yardımcı olmak için post açıyosun ağzından kerpetenle laf alıyoruz bu ne çelişki anlamadım
Merhaba özel mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım. Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi doktor arayışı içerisindesin birçok konuda mesajlarına denk geldim. Acaba amileyat oldun mu ya da doktora karar verdin mi ya da hiç gidip görüştüğün oldu mu ? Çok soru sordum kusura bakma . Doktora karar verip vazgeçiyorum , korkuyorum bir yandan da bu ameliyatı olmayı da çok istiyorum takıntı yaptığım bir durum :/Bakamadığın birsey için suanki halinden memnunum demen ilginc! Bunlari söylemiş olsaydın coktan 'geçmiş olsun sonrasında haberdar edersen sevinirim' der geçerdim. Korse taktığın ve başka bi operasyon daha geçirdiğin gökten zembille inen bi bilgi değil nerden bilecektim? Neyse neden bilgi vermediğini tartışacak degilim. umarm sonuç istediğin gibi olur hoşçakal
Merhba cnm mesajım kapalı değil yazabilirsin. Istediğin kadar soru sor hepsini bildigim kadarıyla cevaplarım keşke bide ameliyatı olmuş olsamm..Ben doktora seneler öncesinden karar verdim ama maalesef parayı toparlayıp gidemiyorum bi türlü.gidip muayene olup fiyat almışlığımda yok aslında ama burda o doktor hakkında söylenen şeylerde diğer hastalarına verdiği fiyattan yola çıkarak biriktirmeye çalışıyorum. Gerçi biriktiriyorum lafıma bakma öğrenciyim kenara ne kadar para atarsam anında suyunu çekiyo.önümüzdeki yıl düğünüm var düğün salonu tutulucak bir iki gün sonra ama ben hala deli gibi kara kara bu ameliyatı düşünüyorum kafayı yicem artık.. Düşündüğüm doktor aylin kurt bu arada. Hakkında cok güzel yazılar var burda..Bu ameliyatı yaptığı hastalarla konusmuslugum bile var cok memnunlar. Allahım izin verirse ben param olduğu an ona kosucam. Sen nerede oturuyosun?Merhaba özel mesaj atmak istedim ama kapalı sanırım. Gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi doktor arayışı içerisindesin birçok konuda mesajlarına denk geldim. Acaba amileyat oldun mu ya da doktora karar verdin mi ya da hiç gidip görüştüğün oldu mu ? Çok soru sordum kusura bakma . Doktora karar verip vazgeçiyorum , korkuyorum bir yandan da bu ameliyatı olmayı da çok istiyorum takıntı yaptığım bir durum :/
İstanbul'da oturuyorum. Evet Aylin hanımın ismini çok duydum burda ama fiyat çok yüksekMerhba cnm mesajım kapalı değil yazabilirsin. Istediğin kadar soru sor hepsini bildigim kadarıyla cevaplarım keşke bide ameliyatı olmuş olsamm..Ben doktora seneler öncesinden karar verdim ama maalesef parayı toparlayıp gidemiyorum bi türlü.gidip muayene olup fiyat almışlığımda yok aslında ama burda o doktor hakkında söylenen şeylerde diğer hastalarına verdiği fiyattan yola çıkarak biriktirmeye çalışıyorum. Gerçi biriktiriyorum lafıma bakma öğrenciyim kenara ne kadar para atarsam anında suyunu çekiyo.önümüzdeki yıl düğünüm var düğün salonu tutulucak bir iki gün sonra ama ben hala deli gibi kara kara bu ameliyatı düşünüyorum kafayı yicem artık.. Düşündüğüm doktor aylin kurt bu arada. Hakkında cok güzel yazılar var burda..Bu ameliyatı yaptığı hastalarla konusmuslugum bile var cok memnunlar. Allahım izin verirse ben param olduğu an ona kosucam. Sen nerede oturuyosun?
Ya ne öğrenciyim ne çalışıyorum stajyerim ve bu konuşmaları para biriktirmek çok kolay değil maalesef. Aylin hanımın ameliyat ücreti ne kadar biliyor musun acaba ? Başka doktor yok aklımda daha doğrusu henüz karar veremedim, Ben Şişliye yakın oturuyorum.Çalışıyosan eğer biriktir ve bi an önce düşünmeden git derim... Tabi başka doktor yoksa aklında. Istanbulun neresindesin
Yaza kadar olmak istiyorum aslında , gidio görüşsem iyi olacak .Dedigim gibi fiyatını tam bilmiyorum. Aylık hanımın muayenehanesi oralarda.. Gidip muayene olup fiyat alabilirsin