- 11 Ağustos 2017
- 16
- 8
- 8
- 28
Doktorun ismini vermiyim şimdi. Size mi yaptırcaksınız ?Kime olucaksinuz ameliyati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun ismini vermiyim şimdi. Size mi yaptırcaksınız ?Kime olucaksinuz ameliyati
Arkadaslar merhaba, bugun ameliyati olduktan sonraki ucuncu gunum. Ameliyatimi İstanbul'da bir klinikte oldum. İlk defa bir operasyon gecirdim aci esigim yuksek olsada haliyle oldukca tedirgindim. Lokal anestezi ile oldum ve bazi bolgelerde aci hissettim. Bu durum kisiye gore degisir, benim iki tarafta biraz buyuktu. İlk gun korkudan bakamadim, sonrasinda bakabildim aslinda pek umitli degildim ama bekledigimden de iyi bir goruntuyle karsilastim. Ben komple ortada bosluk olur zannediyodum ama cok hafif bir cikinti var birde sol taraf ust bolgem saga gore biraz daha siskin duruyor disarda gibi. Vajina bolgesine dogruda ic tarafta kalan bir cikinti var. Eskisine gore cok iyi uygun fiyatada olsugumu dusunuyorum ve pek doktor arastirmam olmamisti ama acaba bu ufak tefek sorunlar sisliktenmi kaynaklaniyordur? İll basta boyle olup sonrasinda o cikintilarin duzelme gibi bir duumu olur mu? Varsa tecrubeli arkadaslar bilgi vermenizi rica ediyorum.
Ameliyatsiz lazer olan tedaviyi ben hic bir yerde bulamadim hatta o lazer labioplasti icin gecerli olmayabilir ben aradim lazer icin labioplasti islemi icin bicaksiz olmuyor falan dediler anlamadim kafam karisti
Merhaba, ben kararli gittigim icin gorustugum gun operasyonu gecirdim. Eger muayene olur sonradan ameliyat olursaniz o fiyatin icinden dusuluyor muayene ucreti diye biliyorumMerhabalar geçmiş olsun sende labioplasti olan şanslı insanlardansin ben de hem labioplasti hem de büyük dudaklar için yağ dolgusu yaptırmak istiyorum
Ayşe hanım için on muayene ücreti ödediniz mi biraz önce görüştüğüm sekreteri 150 tl muayene ücreti olduğunu söyledi
Anliyorum bu yaziyi yazdigimda hep ozel arastiriyordum sonrasinda anlastigim ozel bir hastanenin bana kazik ustune kazık atmaya calismasi ve anestezi sıkıntimin ortaya çıkmasından dolayı suan mecburen unv.hastanesi yada eğt arş da hem meme hem labioplasti düşünüyorum nasip olursaMerhaba, ben kararli gittigim icin gorustugum gun operasyonu gecirdim. Eger muayene olur sonradan ameliyat olursaniz o fiyatin icinden dusuluyor muayene ucreti diye biliyorum
bak bunu buldum bi araştır sende herkese soruyorum var mı yaptıran diye de www.ameliyatsizgenitalestetik.com daha yaptıran bulamadım sonunda gidip konuşacam kim ya da kimler nerede yapıyosa bi bayanın resmi var ama sitedeki mesaj kısmı çalışmıyor mesaj atacam olmadı
Bende tam bundan bahsediyordum. Jinekoloji derneğine bile baktım ameliyatsız labioplasti uygulaması için adamlar kurs bile veriyorlar. Ameliyattan zaten korkuyordum ve burada yazılanlardan pişman olanlardan sonra zaten soğumuştum. araştırdım 3 farklı uygulama buldum. Lazer , radyofrekans, radyofrekans artı ultrason. Yaptırdım mı ? hayır ona da cesaret daha edemedim ama en azından ameliyattan daha iyi olduklarını biliyorum. Benim düşündüğüm son olan ama o uygulama daha Türkiyede çok yerde uygulanmıyor. Önce amerikadaki sitesini buldum sonra türkiyedekini bana bu uygulamayı yaptıran en az bir kişi deneyimini anlatırsa ve memnunsa hemen yaptıracağım. ameliyat olmayacağım kesin ama bu uygulamadan memnun olan birisini bulmadan da yaptırmam
Ben oldum 1 ay oldu ve gayette memnunum çok boş konuşuyosunuz şuanda. Milletin gözünü korkutmayın. İlk 2 hafta illa ki ağrı sızı olucak sonuçta kesilmiş bi yer neresi olursa olsun acıcaktır ve geçmiceği anlamına gelmiyo. Şuanda hiç bi ağrı şişlik vs yok yaptırmak isteyenler yaptırsın tabiki bu konuda uzman doktorlara. 1 ayda toparlanılıyo korkucak bişey yok yani.
Hepsini okudum merak etmeyin ama ASLAAAA OLMAYIN demeniz yetiyo zaten siz anlamamışsınız olayı :)===============================================================================
DETAYLI VE İNSANLARA AÇIKLAYICI YAZIMI SANIRIM OKUMADIĞINIZ İÇİN BOŞ KONUŞUYORSUNUZ YORUMUNU BOŞ BOŞUNA YAPMIŞSINIZ SANIRIM. TEKRAR GÖNDEREYİM OKUYUN...
Öncelikle Bu ameliyatı olmak isteyen herkese söylüyorum.. ASLAAA OLMAYIN derim.. Gerçekten son derece gereksiz bir operasyon.
* Şayet sizi sağlık açısndan riske sokmuyor ise olmayın,
* Ağrınız, acınız, sancınız yok ise olmayın,
* Hijyeninizi bozmuyor ise olmayın,
* Cinsel ilişkide acı, ağrı vermiyor ise olmayın,
Erkekler için zerre kadar önemi yok bunu çok iyi bilin.
Eğer yinede olacak iseniz...
* İnternetteki tüm yorumları okuyun ve İnternetteki Labioplasti ameliyatlarını içeren videoları mutlaka
izleyin.
* Bu operasyonun ameliyatsız, acısız, ağrısız seçeneği olduğunuda bilin. İnternette ameliyatsız genital
estetik diye çıkıyor.
* Her kadın doğumcu bunu iyi biliyor ve yapıyor anlamına gelmiyor asla.
* Gittiğiniz doktorun uzmanlık alanlarını sorun okuyun öğrenin. Kişinin uzmanlık alanı içinde genital
estetik yazmayan doktora asla ameliyat olmayın.
* Mutlaka bu konuda uzmanlaşmış bir doktora gidin bu amaliyatı daha önce defalarca yapmış olan bir
doktora başvurun.
* Mutlaka daha önce yapmış olduğu ameliyatların önceki ve sonraki resimlerini isteyin ve görün.
* Amaliyata mutlaka Estetik Cerrah ile giren bir doktor bulun çünkü sağlıktan çok estetik için yaptırılan
bir operasyon bu.
* Operasyonu mutlaka hastane ortamında olun.
* Alerji hastası iseniz bunu mutlaka belirtin.
Ameliyat sonrası olanlar.
* Local yada genel anestezi altında yapılıyor.
* Ameliyattan çıkınca uyuşukluk devam ettiğinden hiç bir ağrı,acı sızı hissedilmiyor. Narkozun etkisi
geçince cehennem gibi işkenceli günler sizi bekliyor.
* Oturamıyorsunuz, yürümeniz ise bacaklarınızı 1 metre aralıkla açarak zor yürüyorsunuz bu yaklaşık
bir hafta sürüyor.
* İlk 4 gün yıkanmak duş yok
* Hijyene çok dikkat doktorun verdiği antibiyotik düzenli içilcek, batikon ile temizleme her tuvalet
sonrası yapılcak.
* Cinsel ilişki için dr lar 3-4 hafta diyor ama değil. Minimum 3-4 ay sonra
* Şişlikler 1 hafta 10 güne geçiyor.
* Asla iki iç dudak da simetrik olmuyor hatta asimetrik oluyor.
* Muhteşem bir görüntü beklemeyin. Sadece öncekinden biraz daha toparlanmış bir görüntü oluyor.
* Fiyatları 1000 tl ile 6000 tl arasında değişiyor.. normal olanı 2000 - 3000 tl
Herkese geçmiş olsun iyi şanslar.