• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti ameliyati oldum..

Lilana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
12
0
86
Arkadaslar merhaba, bugun ameliyati olduktan sonraki ucuncu gunum. Ameliyatimi İstanbul'da bir klinikte oldum. İlk defa bir operasyon gecirdim aci esigim yuksek olsada haliyle oldukca tedirgindim. Lokal anestezi ile oldum ve bazi bolgelerde aci hissettim. Bu durum kisiye gore degisir, benim iki tarafta biraz buyuktu. İlk gun korkudan bakamadim, sonrasinda bakabildim aslinda pek umitli degildim ama bekledigimden de iyi bir goruntuyle karsilastim. Ben komple ortada bosluk olur zannediyodum ama cok hafif bir cikinti var birde sol taraf ust bolgem saga gore biraz daha siskin duruyor disarda gibi. Vajina bolgesine dogruda ic tarafta kalan bir cikinti var. Eskisine gore cok iyi uygun fiyatada olsugumu dusunuyorum ve pek doktor arastirmam olmamisti ama acaba bu ufak tefek sorunlar sisliktenmi kaynaklaniyordur? İll basta boyle olup sonrasinda o cikintilarin duzelme gibi bir duumu olur mu? Varsa tecrubeli arkadaslar bilgi vermenizi rica ediyorum.

Cok geçmiş olsun öncelikle. Sırf yazını görüp üye oldum cok dertliyim bu konuda :( ameliyat olmadım ama 22 yaşındayım sanki doğduğum günden beri bunun araştırmasını yapıyomuşum gibi hissediyorum. Öğrenciyim para yok, aileme bunu açıklıcak kadar yakında değilim saçma ve gereksiz bulucaklar çünkü eminim.. Cok mu pahalı bu ameliyat yaa cok caresizim iğrenç bi duygu

Normalde daha yuksek fiyatlarda olanlari gordum ama ben 1500 tl ye oldum hic indirim istemedim yani belki duruma gore indirim bile yapilabilir. Ayrica ben de hic kimseye soylemedim tek basima bir an once bu surecin bitmesini bekliyorum.

Hangi doktora oldunuz.ben aylin karanlik yapsın istiyorum cok methini duydum çünkü ona karşı cok ilginç bi güven duyuyorum şuan

Hangi doktora oldunuz.ben aylin karanlik yapsın istiyorum cok methini duydum çünkü ona karşı cok ilginç bi güven duyuyorum şuan

Ben cok farkli doktor isimleri duydum, ama Aylin hanima hic denk gelmedim ama bilemem belki cok iyi bir doktordur. Benimki cok acil oldu yani evet sekil eskisinden daha iyi gibi ama girintili cikintili yani sanirim dikislerden dolayi oyle. Biraz zaman gecmesini bekliyorum umarim iyi bir sonucla karsilasip sizede oneririm doktorumu

Insaallah istediğiniz şekilde sonuçlanır. Ben inanın senelerdir araştırıyorum yıllar önceki postlari bile baştan sona okumuşluğum var. Sizin dediğiniz girintili çıkıntılı durum olmamasi gerekiyodu sanırım ama tabiki ameliyati olmadim emin konuşmuyorum.. Kac yaşındasınız eski halinden cok mu rahatsızdınız? Birde tekrarlayayim hangi doktora oldunuz..

Insaallah istediğiniz şekilde sonuçlanır. Ben inanın senelerdir araştırıyorum yıllar önceki postlari bile baştan sona okumuşluğum var. Sizin dediğiniz girintili çıkıntılı durum olmamasi gerekiyodu sanırım ama tabiki ameliyati olmadim emin konuşmuyorum.. Kac yaşındasınız eski halinden cok mu rahatsızdınız? Birde tekrarlayayim hangi doktora oldunuz..

27 yasindayim, eski halimden fazlasiyla rahatsizdim. Doktorum Ayse Darama.. Ayrica girintili cikintili dedigim durum yani bazi bolgelerde ki odem sonucu kaynaklanan birseymis gibi duruyor. Onun haricinde bir bolgede cok az bi fazlalik varmis gibi, dun sordum odemden kaynakli olugunu soyledi ve iki ay kadar sonra herhangi bir sikayetim varsa yani o cikintili buldugum kisim gecmezse bi torpuleme yapariz dedi. Yani dikisler atana ve biraz sekli belli olana kadar net birsey soyleyemem ama eskisi ile arada baya bi fark var iyi yonde.

Ne guzelll cok cok sevindim sizin adınıza. Benim sekli normalde de oyle girintili çıkıntılı gibi sizin nasıl bilmiyorum tabide ben hic memnun değilim.ameliyat sonrasi acı umrumda degil sekli normale dönsün istedigim gibi olsun baska bisey istemiyorum:( Evli misiniz peki iliski sırasında acı hissediyo musunuz klitorise mudahale edildi mi

Ne guzelll cok cok sevindim sizin adınıza. Benim sekli normalde de oyle girintili çıkıntılı gibi sizin nasıl bilmiyorum tabide ben hic memnun değilim.ameliyat sonrasi acı umrumda degil sekli normale dönsün istedigim gibi olsun baska bisey istemiyorum:KK43: Evli misiniz peki iliski sırasında acı hissediyo musunuz klitorise mudahale edildi mi

Ben de aci umrumda degil diyordum ama umrunda olmamasi mumkun degil :) klitorise mudahale edilmedi ama dogal olarak heryer sisti orasida dahil olmak uzere. Yani bir hafta olucak ise gitmek zorundayim ve bir an once su agri sizi kisminin gecmesini bekliyorum. Evli degilim ama evli olsamda bukadarcik zamanda iliski mumkun olmazdi.:)

Doktorunuzu oneriyo musunuz gerçekten.. Biraz da onu arastirayim:)) sislikleriniz geçince nasıl olacak memnun kalacak mısınız cok cok merak ediyorum... Mümkün olduğunca yaz olur mu:)

Tabii ki bilgilendiririm. Zaten ilk basta dr ismi vermememin sebebi daha cok yeni toparlansin ki gercek sonuclar ile yaniltmadan bilgi verebileyim. :)

Tabii ki bilgilendiririm. Zaten ilk basta dr ismi vermememin sebebi daha cok yeni toparlansin ki gercek sonuclar ile yaniltmadan bilgi verebileyim. :)

Canım nasıl oldun , şu anki durum nasıl? Doktorundan memnun kaldın mı ? Fiyat olarak gerçekten uyguna yapmış. Bana çok yakın deneyimli bir doktor araştırdığım kadariyla. Ama sen ameliyat olan bir hastası olarak önerir misin ? Uzun zamandır araştırıyorum bu yaz gelmeden halletmek istiyorum .

Canım nasıl oldun , şu anki durum nasıl? Doktorundan memnun kaldın mı ? Fiyat olarak gerçekten uyguna yapmış. Bana çok yakın deneyimli bir doktor araştırdığım kadariyla. Ama sen ameliyat olan bir hastası olarak önerir misin ? Uzun zamandır araştırıyorum bu yaz gelmeden halletmek istiyorum .

Merhaba, neredeyse bir ay olucak bir hafta kadar baya sıkıntı cektim yani hic dinlenmedigim icin o sizlamalari yururken falan fazla hissettim. Onun haricinde agrilarimin kisa surdugunu dusunuyorum ama ödemlerim azda olsa devam etti ve dokunurken falan hassasiyette hala var. İc kisimda ufak parca vardi sisliktir inince duzelir dedim ama sanirim oyle bir parca kalicak soyledigimde gecer ama gecmezse duzeltiriz dedi. Yani bana gore o ufak parc haric basarili gecti yani kendimden de emin olamiyorum belki cok hareket halinde oldugum icin dikisin tutmamasina sebep olmus olabilirim diyede dusunuyorum. O yuzden bir ay sonra gittigimde eger ucret talep etmicekse orayida duzelttiricem. Karar verirsen ve yalniz gidiceksen sana eslik edebilirim cunku ben gizli yaptim ve psikolojik olarak biraz etkilendim acikcasi yalniz olmaktan :)

Merhaba, neredeyse bir ay olucak bir hafta kadar baya sıkıntı cektim yani hic dinlenmedigim icin o sizlamalari yururken falan fazla hissettim. Onun haricinde agrilarimin kisa surdugunu dusunuyorum ama ödemlerim azda olsa devam etti ve dokunurken falan hassasiyette hala var. İc kisimda ufak parca vardi sisliktir inince duzelir dedim ama sanirim oyle bir parca kalicak soyledigimde gecer ama gecmezse duzeltiriz dedi. Yani bana gore o ufak parc haric basarili gecti yani kendimden de emin olamiyorum belki cok hareket halinde oldugum icin dikisin tutmamasina sebep olmus olabilirim diyede dusunuyorum. O yuzden bir ay sonra gittigimde eger ucret talep etmicekse orayida duzelttiricem. Karar verirsen ve yalniz gidiceksen sana eslik edebilirim cunku ben gizli yaptim ve psikolojik olarak biraz etkilendim acikcasi yalniz olmaktan :)
Aa çok teşekkür ederim , çok düşüncelisin. Büyük ihtimalle yalnız gideceğim , yakın arkadaşım dışında kimse böyle bir şey yaptirmak istediğimi bilmiyor. Karar verirsem doktora arkadaşım da uygun olmazsa yanımda olmanı isterim büyük bir keyifle :)

Merhabalar geçmiş olsun sende labioplasti olan şanslı insanlardansin ben de hem labioplasti hem de büyük dudaklar için yağ dolgusu yaptırmak istiyorum
Ayşe hanım için on muayene ücreti ödediniz mi biraz önce görüştüğüm sekreteri 150 tl muayene ücreti olduğunu söyledi

Merhabalar geçmiş olsun sende labioplasti olan şanslı insanlardansin ben de hem labioplasti hem de büyük dudaklar için yağ dolgusu yaptırmak istiyorum
Ayşe hanım için on muayene ücreti ödediniz mi biraz önce görüştüğüm sekreteri 150 tl muayene ücreti olduğunu söyledi

Merhaba,
Geçen sene bunu yaptırmış biri olarak görüşlerimi bildirmek istiyorum. Öncelikle bunu psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğimden emin olduğum için yaptırdım ve iyi ki de yaptırmışım. Geçen sene Temmuz ayında yaptırdım ve hiç acı çekmedim. lokal anestezi altında oldum. zaten doktorum inanılmaz tatlı birisiydi. karşısında insanın heycanı ve stresi de tamamen gidiyor. sadece 3 haftada tamamen iyileşti ve şuan iyikilerim arasında. yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim. İstanbul'da yaptırdım bu arada. fiyatı da 2400 TL

Merhaba,
Geçen sene bunu yaptırmış biri olarak görüşlerimi bildirmek istiyorum. Öncelikle bunu psikolojik olarak kendimi iyi hissedeceğimden emin olduğum için yaptırdım ve iyi ki de yaptırmışım. Geçen sene Temmuz ayında yaptırdım ve hiç acı çekmedim. lokal anestezi altında oldum. zaten doktorum inanılmaz tatlı birisiydi. karşısında insanın heycanı ve stresi de tamamen gidiyor. sadece 3 haftada tamamen iyileşti ve şuan iyikilerim arasında. yaptırmak isteyen herkese tavsiye ederim. İstanbul'da yaptırdım bu arada. fiyatı da 2400 TL
Ne mutlu sana diyelim peki o zaman muayene ücreti ödemiş miydiniz

Merhaba,
Geçmiş olsun. Hangi doktor acaba?

Merhaba,

Merhaba bende 3 hafta önce kadar muaeyne oldum ve bu ay içerisinde adet olduktan ve adetim bittikten sonra operasyonu yapıcaklar. Ama hala korkmuyo değilim tereddütteyim acılarım şişlerim ağrılarım çok olur mu diye. Lütfen bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz

Merhaba bende 3 hafta önce kadar muaeyne oldum ve bu ay içerisinde adet olduktan ve adetim bittikten sonra operasyonu yapıcaklar. Ama hala korkmuyo değilim tereddütteyim acılarım şişlerim ağrılarım çok olur mu diye. Lütfen bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz
Kime olucaksinuz ameliyati

Back