- 12 Mayıs 2020
- 20
- 2
- 27
Yahu şu lanet kaşıntı ne zaman geçti olur olmadık yerde kaşınıyor deliriyorum ya 19 günündeyim labioplasti de dikişlerim düşmedi bide onlar ne zaman düştü eridi tamamen sizdeHayır canım klitoristeki fazla deriyi alırken bile o bölgede çok dikkatli davranıyorlar. Klitorisin kendisine dokunmuyor asla. Ama 20 gun oldu ben yaptıralı kaşıntım cok fena. Cınsel anlamda bir hissizlk olmuyor sadde kasıntı cok sorun oluyor
Merhaba bende olacagimda siz hangi doktora yaptirdiniz???daha çok yeni olduğu için size öyle geliyor. görüntünün tamamen oturması için en az 1 ay gerekli. sonuçta dikiş atılıyor, ödem yapıyor, şişiyor vs. ilk zamanlar ben de şikayet ediyordum sanki gözü kapalı dikmiş falan diyordum ama şuan 1 buçuk al olucak ve eskiye göre çok memnunum. tabi ki tamamen simetrik olmuyor yani benimki olmadı ama eski haline göre çok çok iyi. korkmayın her gün dahada iyi gelicek gözünüze
Merhaba bende yaptiracagimda doktor ariyorum kime yaptirdiniz??Yahu şu lanet kaşıntı ne zaman geçti olur olmadık yerde kaşınıyor deliriyorum ya 19 günündeyim labioplasti de dikişlerim düşmedi bide onlar ne zaman düştü eridi tamamen sizde
Doktor arayisi icindeyim kime yaptirdiniz cok korkuyorum ya oyuzden iyisinisi ariyorumBenim normal halini alması dikişlerin hepsinin düşmesi ve izinin geçmesi 2 buçuk 3 ayı bulmuştu canım..
Merhaba siz hangi doktora yaptirdiniz acabadaha çok yeni olduğu için size öyle geliyor. görüntünün tamamen oturması için en az 1 ay gerekli. sonuçta dikiş atılıyor, ödem yapıyor, şişiyor vs. ilk zamanlar ben de şikayet ediyordum sanki gözü kapalı dikmiş falan diyordum ama şuan 1 buçuk al olucak ve eskiye göre çok memnunum. tabi ki tamamen simetrik olmuyor yani benimki olmadı ama eski haline göre çok çok iyi. korkmayın her gün dahada iyi gelicek gözünüze
Ben nuray öztürk yaptrdım ve çookkk memnunumDoktor arayisi icindeyim kime yaptirdiniz cok korkuyorum ya oyuzden iyisinisi ariyorum
Yaptirdiniz guzel oldumu ucreti ne kadar ??Ben nuray öztürk yaptrdım ve çookkk memnunum
durumunuz nasıl bende dr arayısındayım özgür kartal cazip gelmişti aslındabenim doktorum özgür kartal sert dikiş atılınca hassaslık oluyormuş sanırım, benimkini semsert arttı 9 ay bitecek hassaslık batma sertlik devam ediyor paramla acı çekiyorum
9 ay mı geçmiş olsun okadar sürüyor mu iyileşme süreci?benim doktorum özgür kartal sert dikiş atılınca hassaslık oluyormuş sanırım, benimkini semsert arttı 9 ay bitecek hassaslık batma sertlik devam ediyor paramla acı çekiyorum
hangi doktor?Arkadaslar labioplasti bende oldum mecbur degilseniz olmayin. Iliski deneyimim berbat ve cok canim aciyor iki ay oldu yaklasik bu can acisi gececekmi yoksa doktor kurbanimi oldum
Hangi fiyata yaptırdınız ben de düşünüyorum da yardımcı olur musunuz?Ben nuray öztürk yaptrdım ve çookkk memnunum
Hangi doktora oldunuz?Arkadaslar labioplasti bende oldum mecbur degilseniz olmayin. Iliski deneyimim berbat ve cok canim aciyor iki ay oldu yaklasik bu can acisi gececekmi yoksa doktor kurbanimi oldum
Merhaba. Dikişler düştü mü? Doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu? Paylaştıysanız ne dedi doktor? Şimdiki aklınız olsa yaptırır mıydınız labioplasti?benim doktorum özgür kartal sert dikiş atılınca hassaslık oluyormuş sanırım, benimkini semsert arttı 9 ay bitecek hassaslık batma sertlik devam ediyor paramla acı çekiyorum