Labioplasti Ameliyatı Olanlar

Yahu şu lanet kaşıntı ne zaman geçti olur olmadık yerde kaşınıyor deliriyorum ya 19 günündeyim labioplasti de dikişlerim düşmedi bide onlar ne zaman düştü eridi tamamen sizde

Benim merak ettigim konu şu. Ameliyat dikislerinin altindan kıllar çıkiyor ameliyatli yer o sekilde nasil kapanacak

Merhaba bende olacagimda siz hangi doktora yaptirdiniz???

Merhaba siz hangi doktora yaptirdiniz acaba

benim doktorum özgür kartal sert dikiş atılınca hassaslık oluyormuş sanırım, benimkini semsert arttı 9 ay bitecek hassaslık batma sertlik devam ediyor paramla acı çekiyorum

Arkadaslar labioplasti bende oldum mecbur degilseniz olmayin. Iliski deneyimim berbat ve cok canim aciyor iki ay oldu yaklasik bu can acisi gececekmi yoksa doktor kurbanimi oldum

benim doktorum özgür kartal sert dikiş atılınca hassaslık oluyormuş sanırım, benimkini semsert arttı 9 ay bitecek hassaslık batma sertlik devam ediyor paramla acı çekiyorum
Merhaba. Dikişler düştü mü? Doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu? Paylaştıysanız ne dedi doktor? Şimdiki aklınız olsa yaptırır mıydınız labioplasti?

Benim arkadaşım oldu aynı ameliyatı Dr. Barış Korkmaz'a sanırım 6.ayı şu anda ve gayet memnun ilk başlarda evet onunda biraz acısı, kaşıntısı oldu ama şu an çok memnun olduğunu hatta daha önce niye yaptırmadığına pişman olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…