- 6 Mart 2023
- 60
- 5
- Konu Sahibi flamingo77
Merhaba arkadaşlar. Labioplasti yaptıracağım klinik ortamında ve bayan doktor arıyorum memnun kalanlar, yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek doktordu benimkisi ve acilar icinde olmamdan dolayi tavsiye edemiyorum suan ancak istanbulda bayada kadin doktor var bu alanda instagramda arastirma yapmistim ben once bende kadin olsun diye tuturdum ama baktim icime sinmiyor cinsiyet kismini eledim genede tecrubelerini paylasirsin simdiden gecmis olsun...Merhaba arkadaşlar. Labioplasti yaptıracağım klinik ortamında ve bayan doktor arıyorum memnun kalanlar, yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum..
Merhaba hangi teknikle oldunuz acaba teknik ve cihazlarda ağrıyı etkiliyor diye biliyorum neşter değmemeli o bölgeye diye biliyorum inşallah düzelir her şey geçiyorErkek doktordu benimkisi ve acilar icinde olmamdan dolayi tavsiye edemiyorum suan ancak istanbulda bayada kadin doktor var bu alanda instagramda arastirma yapmistim ben once bende kadin olsun diye tuturdum ama baktim icime sinmiyor cinsiyet kismini eledim genede tecrubelerini paylasirsin simdiden gecmis olsun...
Hangi teknikle yaptı kltoris müdahale oldu mu acaba ağrı vs nasılBen bugün labioplasti ameliyatı oldum boşuna kendimi korkutmuşum arkadaşlar şuan görünüm harika iyiki yaptırmışım iyikiii güneşli de daha önce doğumu mu yaptırmıştım aynı doktoruma çok memnun kaldım uzm Dr Eray balcan
Genel anestezi oldum ama lokal isterseniz yaptırabilirsiniz benim iç dudaklar çok büyüktü sarkıyordu iyiki yaptım resmen kadın depilmişimHangi teknikle yaptı kltoris müdahale oldu mu acaba ağrı vs nasıl
3.5 ay önce oldum Bursa’da benim doktorum jinekolog idi ki Kadın anatomisine bu kadar hakim olduğu için ameliyatımı da çok başarılı geçirdim 15.000 tuttu benim klitoris+labioplasti oldum.Merhaba, ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. İç dudaklarım çok sarkık ve sürekli enfeksiyon oluyor buyuk ihtimalle dudaklar sarkık olduğu için oranın hava almasını engelliyor. İstanbulda doktor önerisi olan car mu? Ortalama ucreti nedir? Jinekoloğa mı olmak lazım yoksa estetik doktoruna mı??
Merhaba arkadaşlar. Labioplasti yaptıracağım klinik ortamında ve bayan doktor arıyorum memnun kalanlar, yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum..
zeynep genç tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar. Labioplasti yaptıracağım klinik ortamında ve bayan doktor arıyorum memnun kalanlar, yaptıranlar yorumlarınızı bekliyorum..
Doktorunuzun adı neydi?3.5 ay önce oldum Bursa’da benim doktorum jinekolog idi ki Kadın anatomisine bu kadar hakim olduğu için ameliyatımı da çok başarılı geçirdim 15.000 tuttu benim klitoris+labioplasti oldum.