Şuan bende sizin o dediğiniz aşamadayım halen sadece forumları okuyorum ve tabi sizin yazdıklarınızı çok sevinerek okuyorum,darısı benim başıma AllahımmmmmO değil de olup da kurtulduğuma hala inanamıyorum. Çaresizce forumları okuyup araştırdıgım zamanı hatırlıyorum. Simdi icim rahatlamış bir sekilde burda yazıyor ve surecimi paylaşıyor olmak garip geliyor. Hep isteyecek ama hic cesaret edemeyecek sanıyordum kendimi. İyi ki cesaret etmişim. Su an hala tam iyileşmedi. Cok daha iyi olacagını da biliyorum. 2 ay sonra, 2 yıl sonra hayta 20 yıl sonra “iyi ki” diyecegim gibi hissediyorum.
Tampon falan yasak bu arada tabi.
Şuan bende sizin o dediğiniz aşamadayım halen sadece forumları okuyorum ve tabi sizin yazdıklarınızı çok sevinerek okuyorum,darısı benim başıma Allahımmmmmbende bunu merak ediyordum aslında tuvaletinizi yaparken özellikle kabızlık vs olduğunda ağrı oluyor mu? Temizliği konusunda da ekstra bir şey yapıyor musunuz?
Kabızlık falan yaşamadıgım icin bi şey diyemiyorum. ama ilk 2-3 gun ıkınmamaya ozen gosterdim dikişleri patlatırım die korkumdan :) kabız falan olursanız bende mushil alın ahahah. ya da içeride dursun bikaç gun :) temizlik konusunda ekstra bişi yapmadım. ilk hafta tuvaletten sora ıslak steril bezle sildim hafifce. onun dışında hicbi şey surmedim. su an normal pecete kullanıyorum.[/
merhabalar nasılsınız:)Kabızlık falan yaşamadıgım icin bi şey diyemiyorum. ama ilk 2-3 gun ıkınmamaya ozen gosterdim dikişleri patlatırım die korkumdan :) kabız falan olursanız bende mushil alın ahahah. ya da içeride dursun bikaç gun :) temizlik konusunda ekstra bişi yapmadım. ilk hafta tuvaletten sora ıslak steril bezle sildim hafifce. onun dışında hicbi şey surmedim. su an normal pecete kullanıyorum.
Hangi doktora ameliyat oldunuzbenim acı eşiğim sanırım yüksek ondanda olabilir ama ben cumartesi ameliyat olup pazartesi işe gittim çok rahat geçirdim. tabiki yürürken psikolojik olarak tedbirli davranma hissi oluyor ama 10. günüm çok rahatım tek sıkıntım 4. günden 8. günüme kadar öyle büyük bi kaşıntı oluyordu ki bazen kaşıntıdan ağlamak istediğim oldu. buz kompleksiyle kaşıntı hissini azaltmaya çalıştım onun dışında çok şükür iyi bir süreç geçiriyorum.:) sorusu olanlara yardımcı olabilirm. karar sürecinde bu sitedeki bir çok yorumu okuyarak karar aldım bu yüzden özellikle üye oldum. sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim:)
ÖZgür Kartal . İstanbuldaysanız tüm aklınızdaki doktorlardan sonra , karar vermeden önce en azından bir kere muayene için gitmenizi tavsiye ederim.Hangi doktora ameliyat oldunuz
Merhaba,merhaba arkadaşlar.
labioplasti ameliyatı olmadan önce bu forumda paylaşılan bilgilerden çok faydalanmıştım. şimdi kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim.
burayı okuyan herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşadığım için ameliyat olmaya karar vermiştim ve doktor aramasına giriştim. şartlarıma en uygun doktoru bulduktan sonra 2017 yılı kasım ayında ameliyat oldum. ameliyat çok basitti ve kısa sürede bitti. lokal anestezi uygulandı ve doktorumun da yardımıyla stres ve acı yaşamadan ameliyattan çıktım. ameliyat sonrasında doktorumun kontrolü ve hemşirelerin ilgisi çok iyiydi, ancak yine de ilaçların etkisi geçtikçe ağrılarım artmaya başladı. aynı gün gece taburcu olup eve gittim ve asıl eziyet o zaman başladı.
yaşadığım ağrılar yüzünden bir hafta boyunca o kadar acı çektim ki geceleri bile uyuyamıyordum. ameliyat olduğuma bile pişman olmuştum.
bu süreçte temizlik ve ilaçları düzenli kullanmak çok önemli. mikrop kapmaması için oldukça dikkatli olmak zorundasınız. doktorunuzun tavsiyelerine muhakkak uyun.
ilk bir haftayı atlattıktan sonra acılarım nerdeyse hiç kalmadı ve iki hafta içerisinde dikişlerim kendi kendine düştü.
bir ay sonra ise aldığım sonuçtan çok memnundum.
doktorunuz iyi olduktan sonra korkmanız için hiçbir sebep yok bence.
Geçmiş olsun kime oldunuz acaba?merhaba arkadaşlar.
labioplasti ameliyatı olmadan önce bu forumda paylaşılan bilgilerden çok faydalanmıştım. şimdi kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim.
burayı okuyan herkesin yaşadığı sıkıntıları yaşadığım için ameliyat olmaya karar vermiştim ve doktor aramasına giriştim. şartlarıma en uygun doktoru bulduktan sonra 2017 yılı kasım ayında ameliyat oldum. ameliyat çok basitti ve kısa sürede bitti. lokal anestezi uygulandı ve doktorumun da yardımıyla stres ve acı yaşamadan ameliyattan çıktım. ameliyat sonrasında doktorumun kontrolü ve hemşirelerin ilgisi çok iyiydi, ancak yine de ilaçların etkisi geçtikçe ağrılarım artmaya başladı. aynı gün gece taburcu olup eve gittim ve asıl eziyet o zaman başladı.
yaşadığım ağrılar yüzünden bir hafta boyunca o kadar acı çektim ki geceleri bile uyuyamıyordum. ameliyat olduğuma bile pişman olmuştum.
bu süreçte temizlik ve ilaçları düzenli kullanmak çok önemli. mikrop kapmaması için oldukça dikkatli olmak zorundasınız. doktorunuzun tavsiyelerine muhakkak uyun.
ilk bir haftayı atlattıktan sonra acılarım nerdeyse hiç kalmadı ve iki hafta içerisinde dikişlerim kendi kendine düştü.
bir ay sonra ise aldığım sonuçtan çok memnundum.
doktorunuz iyi olduktan sonra korkmanız için hiçbir sebep yok bence.
merhaba, teşekkür ederim. biraz geç oldu ama cevaplayayım, doktorum prof.dr. necmettin kutlu idi.Geçmiş olsun kime oldunuz acaba?
Bence 5 bin çok ya.sonuçta maliyet gerektirecek bir işlem değil neden bu kadar uçuk bu fiyatlar bilmiyorum.estetik kadar sağlığı da etkileyen bi durum sonuçta.ben devlette araştırma yapacagım.ama tabi şöyle 2000 liraya yapan bi yer varsa bilgi verirseniz sevinirimSadece lapioplasti için 5500 fiyat sizce cokmu ?
O kadar kolay bi süreç ki :) şimdi dönüp baktigimda botoxdan hallice .. ben ameliyattan 2 saat snra cikmiştim hastaneden kendim arabamı kullandim eve gittim .. hiç zor değil temiz düzgün bakarsaniz.. dışardan kimse ameliyat oldugunuxu anlamaz.. ama lütfen merdiven alti yerlere ucux diye gitmeyin.. ve şahsi fikrim bu ameliyatı kesinlikle jinekologlar yapmalı..1 senedir bu konuda sürekli araştırma yapıyorum. Özgür Bey ile yüzyüze görüşme yaptım 1 sene kadar önce ama hala korkutuyor bu durum beni. Yalnız yürürken sürtünme, iç çamaşıra yapışma, batma, karıncalanma artık çekilemeyecek bir hal aldı, vücudumda resmen fazlalık hissediyorum o et parçasını. Özgür Bey e ameliyat olanlar güncel şekilde yorumlarını yazabilir mi rica etsem ?