- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
selam 6 sayfayı okumadım bu şekilde sormak istedim. konunda arda bey klitorise müdahale ediyor cümlesini gördüm. benim doktorum bu tür operasyonda klitorise müdahale edilmediğini söylemişti. etmedi de. klitorise de biraz müdahale etmesini isterdim. senin doktorun müdahale etti mi ?Bunların dışında, şişlikler ve minik kanamalara hazırlıklı olun. Dikişler çok kaşındırıyor, delirtiyor. Bunlara hazırlıklı olun. Bunlar da basit şeyler değil. Kişisel hijyen çok mühim. Ben her tuvalet sonrası batticon kullandım, Allah a şükür enfeksyion vs olmadı.
Benim ameliyatta klitorise dokunulmadığı halde şişlikler dolayısıyla klitoris yandan fırladı ve çok acıdı kaç gün boyunca. Neyse ki Akın Bey i her aradığımda nazik bir şekilde bana bilgiler verdi. Benimle ilgilenen şirin hemşirem de çok iyiydi. Bunların birkaç güne kadar geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi de oldu.
Bir doktorun ameliyat olana kadar değil de ameliyat sonrası da akşamın 10’unda bile telefonunuza cevap vermesi kadar güzel bişey yok. Akın Bey tam bir profesyonel, ilgili bir doktor. Şuan için bir sıkıntım yok, şişliklerimin geçmesini bekliyorum. Yalnızca klitorisim yan kısmından birkaç dikişin olduğu yerlerde ve –haliyle- dudaklarda şişliklerim var. Onlar da yerini yavaştan kaşıntılara bıraktı.
Dikişlerim tamamen düşmedi. Düşseler de şu kaşıntı bitse. =) Diyeceklerim bu kadar üzerimden bir yük kalktı. Tam sonuç için 3 ay beklemek lazım, ama şimdi bile memnunum görüntüden.
Bende yatırdım endişelenmeyin bence basit bir işlem.Merhaba, şuanda durumunuz nasıl? Ben de düşünüyorum ama endişelerim var.
Ne kadar para ödedinizMerhaba arkadaslar, bende birçoğunuz gibi bu konuyu ve doktorları detaylıca arastırdım ve 5 gün önce ameliyat oldum Ankarada. Ameliyatımı dr Gözde erten kılıç yaptı. Kendisi inanılmaz tatlı ve insanı rahatlatan bir doktor. Öncelikle karar aşamasındayken sizi muayene ediyor ve ihtiyacınız yok ve kendi kendinize dert ediyosanız bunu rahatlıkla size söylüyor kesinlikle maddiyatcı bir insan değil. Benim ihtiyacım oldugu aşikardı ve bütün tedirginliklerimi aşarak oldum. Lokal aneste olması korkutmasın çünkü ameliyattan yarım saat önce o bölgeye uyuşturacak bir merhem sürerek sizibekletiyolar sonrasında yapılan hiç bir iğneyi azıcıkda olsa hissetmedim, ameliyat esnasındada sıfır acı, operasyon yaklaşık yarım saat sürüyor ama o dakikalar sohbetle geçtiği için anlamıyorsunuz bile. Ameliyat sonrasındaki 2 gün sızlamarınız oluyo fakat dayanılamayacak boyutta degiller, agrı kesici ve buz ile hafifliyorlar. 3. Gün ise sızılar azalmaya başlıyor ve oturmalarınız normale biniyor. Ben 3. Günden sonra işime kaldığım yerden devam ettim hiç bir problem yaşamamaktayım. Detaylı olarak yazdım çünkü buradaki yorumları dikkate alarak ameliyat olmaya ve doktorumu belirlemeye karar vermiştim. Bu konuyu dert ediyosanız hiç gözünüzde büyütmeyin derim..
2500 TL ödedimNe kadar para ödediniz
Arkadaşlar merhaba,
Ergenlik dönemimde aşırı kilo alıp verdikten sonra dikkatimi çekmeye başlayan, sıkıntı veren bu iç dudakların büyüme sorunu giderek, psikolojik bir sorun haline gelmeye başladı. Artık o kısımdan tiksinir hale geldim.
Fil kulağı görüntüsü oldu resmen.O kadar çok doktor araştırması yaptım ki, halen daha ne yapacağımı bilemiyorum. O kadar kararsızlım ki. Hem küçük bir ameliyat diyorlar hem de 5-6 milyardan kapı açıyorlar. Bu iş de ticarete dönmüş.
Tamam yaptıkları işi küçümsemiyorum, kadınların en yakınlarına bile bahsedemedikleri büyük bi sıkıntıyı gideriyorlar ama bu fiyatları da iyi niyetli bulmuyorum. Araştırmalarıma göre İstanbul'da fiyatlar şu şekilde;
*Şule Selvi (Acıbadem Hastanesi Kadıköy) : 10000 - 11000 tl
En absürd fiyat buydu. Sanırım Acıbadem Hastanesi isminden kaynaklı böyle bir fiyat.. Gereksiz pahalı.
*Aylin Bilgin Karabulut : 6,000 - 6,500 tl
*Serkan Oral : 6,500 tl (çok ünlü bir cerrah)
*Fatih Dağdelen: 5000 civarı
*Nazmi Bayçın : 5000 tl
*Arda Katırcıoğlu : 5000 tl (klitorise müdahale ediyor)
*Aylin Kurt : 5000 tl (hastaları çok memnun)
*Hasan Yıldız : Fiyat vermiyor ama forumda bu ameliyatı olan bir hemcinsim yaklaşık 4000 tl vermiş sanırım.
Bu yukarda saydıklarım beni aşıyor, maddi durumu daha yüksek seviyede olan hanımlara hitap ediyor.
Daha makul fiyat veren doktorlar da var tabii.. Hem de araştırdığınızda hastalarının memnun ayrıldığını da görebilirsiniz.
*Korkut Arslan : 3500 tl (çok memnun olan var. Yıllardır bu işi yapıyor. Yurtdışında eğitim almış. Konuya hakim)
*Burcu Kardaş Arslan : 3000-3500 tl olması lazım.
*Hanife Akınoğlu : 3500 tl (ama fiyatta yardımcı olabileceklerini söylediler.)
*Özel Meltem Hastanesi : 3500 tl
*Deniz İşcen : Muayene sonrası fiyat verebileceğini söylüyor.
*Yeşim Yerçok : 4000 tl
*Pelin İlbeyi : 2500-3000 tl
*Defne Erkara : 2500-3500 tl (hastanede olursa 3500)
*Şişli Med Akın Bey : 2000 tl
*Özgür Kartal : 2000 tl
Kafamda deli sorular var arkadaşlar. Bir jinekologa mı yoksa estetik cerraha mı bu ameliyatı olmak gerek? Bir kadın doğumcu, "bu ameliyatı olmayı düşünüyorsanız mutlaka estetik cerraha yaptırın" dedi. Ne yapacağım bilmiyorum. Pişman olmak istemiyorum.
Korkut Arslan - Defne Erkara ve Akın Bey arasında gidip geliyorum. Ameliyatı olanlardan yardım bekliyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Aaa çok sevinirim inan mervecimC
cnm yakında gitcem afiyete. Dilrrsen bakabilirim odasına bndr merak ettim smdi :)
Aynen cnm bn bakarım haberleşiriz :)Aaa çok sevinirim inan mervecim
Nette araştırdım 2 Dr çıkıyor biri afiyet hs.dediğim gibi diğeri erkek kartalda
Kısmetse ben de bu hafta. Sonu bezmialeme danisacagim + ben vajina dolgusu da olsun istiyorum
Off vallahi ne zor islermis bunlar para olsa zaman olmuyor zaman olsa para olmuyor
Ok canım benim Aylin Hanım içinde bilgi almak istiyorum kısmetse bakalım ayrıntılı anlatırım bilgilendigimdeAynen cnm bn bakarım haberleşiriz :)
Aşkısı vefa hanım yapmaz mı o dedikleriniOk canım benim Aylin Hanım içinde bilgi almak istiyorum kısmetse bakalım ayrıntılı anlatırım bilgilendigimde
Vefa hanım kim canım anlamadımAşkısı vefa hanım yapmaz mı o dediklerini
Merhabalar size özelden mesaj attım ama cevap gelmedi burdan da şansımı denemek istedim Tuğrul beye ben de muayene oldum üstelik 3.750 gibi bir fiyatla hem dudak dolgusu hem genital beyazlatma hemde Klitoraplasti içinBen İstanbul'da oldum. Uzun araştırmalar sonucunda doktorumu anca buldum. Vala karar vermek hiç kolay değil kızlar. Ama korkmanıza da gerek yok derim. Doktorum Tuğrul Abacıoğlu arkadaşım önermişti, dünya tatlısı bir doktor. Hem fiyat iyiydi hem de başarılı bir operasyonla işlem tamam:)
Ben geçen sene sadece labioplasti oldum 2500 vermiştim iyi sonuç aldım iş hayatım aksamadı turgay karakayaya yaptırdımMerhabalar size özelden mesaj attım ama cevap gelmedi burdan da şansımı denemek istedim Tuğrul beye ben de muayene oldum üstelik 3.750 gibi bir fiyatla hem dudak dolgusu hem genital beyazlatma hemde Klitoraplasti için
Butceme çok uygun aslında ama insan oturup düşünüyor neden bu kadar ucuz diye belki semtin de önemi var bilemiyorum sitede sizden başka bu Dr. Deneyimi anlatacak kimse bulamadım
Suanki durumunuz nedir
Ne gibi işlemler yapıldı
Bilgilerinizı yazarsanız herkes faydalanir
Sağlıcakla kalın
İz kalmadı yani 40 günde sıfır oldum, his kaybıda olmadı, orgazmda gayet iyipeki his kaybı orgazm olamama gibi sorunlar yaşadınız mı bide iz felan kaldı mı