Labioplasti ameliyatı hakkında

selam 6 sayfayı okumadım bu şekilde sormak istedim. konunda arda bey klitorise müdahale ediyor cümlesini gördüm. benim doktorum bu tür operasyonda klitorise müdahale edilmediğini söylemişti. etmedi de. klitorise de biraz müdahale etmesini isterdim. senin doktorun müdahale etti mi ?

Merhaba arkadaslar, bende birçoğunuz gibi bu konuyu ve doktorları detaylıca arastırdım ve 5 gün önce ameliyat oldum Ankarada. Ameliyatımı dr Gözde erten kılıç yaptı. Kendisi inanılmaz tatlı ve insanı rahatlatan bir doktor. Öncelikle karar aşamasındayken sizi muayene ediyor ve ihtiyacınız yok ve kendi kendinize dert ediyosanız bunu rahatlıkla size söylüyor kesinlikle maddiyatcı bir insan değil. Benim ihtiyacım oldugu aşikardı ve bütün tedirginliklerimi aşarak oldum. Lokal aneste olması korkutmasın çünkü ameliyattan yarım saat önce o bölgeye uyuşturacak bir merhem sürerek sizibekletiyolar sonrasında yapılan hiç bir iğneyi azıcıkda olsa hissetmedim, ameliyat esnasındada sıfır acı, operasyon yaklaşık yarım saat sürüyor ama o dakikalar sohbetle geçtiği için anlamıyorsunuz bile. Ameliyat sonrasındaki 2 gün sızlamarınız oluyo fakat dayanılamayacak boyutta degiller, agrı kesici ve buz ile hafifliyorlar. 3. Gün ise sızılar azalmaya başlıyor ve oturmalarınız normale biniyor. Ben 3. Günden sonra işime kaldığım yerden devam ettim hiç bir problem yaşamamaktayım. Detaylı olarak yazdım çünkü buradaki yorumları dikkate alarak ameliyat olmaya ve doktorumu belirlemeye karar vermiştim. Bu konuyu dert ediyosanız hiç gözünüzde büyütmeyin derim..

Ben İstanbul'da oldum. Uzun araştırmalar sonucunda doktorumu anca buldum. Vala karar vermek hiç kolay değil kızlar. Ama korkmanıza da gerek yok derim. Doktorum Tuğrul Abacıoğlu arkadaşım önermişti, dünya tatlısı bir doktor. Hem fiyat iyiydi hem de başarılı bir operasyonla işlem tamam:)

Ne kadar para ödediniz

Arkadasım defneyı gec bence benı ınsan ıcıne cıkamıcak bır halde bıraktı kendısı

@fluber geçmiş olsun
Fiyat bilgilerini paylaşman o kadar iyi olmuş ki sayende kafamda belirli isimler oluştu
Özgür Kartal afiyet hastanesindeki bayan dr.mi yoksa kartaldaki erkek Dr. Mu

C
F fluber geçmiş olsun
Fiyat bilgilerini paylaşman o kadar iyi olmuş ki sayende kafamda belirli isimler oluştu
Özgür Kartal afiyet hastanesindeki bayan dr.mi yoksa kartaldaki erkek Dr. Mu
cnm yakında gitcem afiyete. Dilrrsen bakabilirim odasına bndr merak ettim smdi :)

C

cnm yakında gitcem afiyete. Dilrrsen bakabilirim odasına bndr merak ettim smdi :)
Aaa çok sevinirim inan mervecim
Nette araştırdım 2 Dr çıkıyor biri afiyet hs.dediğim gibi diğeri erkek kartalda

Kısmetse ben de bu hafta. Sonu bezmialeme danisacagim + ben vajina dolgusu da olsun istiyorum
Off vallahi ne zor islermis bunlar para olsa zaman olmuyor zaman olsa para olmuyor

Aynen cnm bn bakarım haberleşiriz :)

mrb arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve bekarım benim iç dudaklardan sol tarafta olanı sarkık ve bu beni rahatsız ediyo sürtünme oluyo ve acı hissediyorum daha önce kadın doğum doktorlarına gittiğimde işlem yapılmasına gerek yok demişlerdi sizce yaptırmalımıyım eğer yaptıran arkaşlar varsa mesaj atabilirler mi bu konu çok canımı sıkıyo üstelik iz felan kalmasındanda korkuyorum ve orgazm olamama gibi şeyler duyuyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhabalar size özelden mesaj attım ama cevap gelmedi burdan da şansımı denemek istedim Tuğrul beye ben de muayene oldum üstelik 3.750 gibi bir fiyatla hem dudak dolgusu hem genital beyazlatma hemde Klitoraplasti için
Butceme çok uygun aslında ama insan oturup düşünüyor neden bu kadar ucuz diye belki semtin de önemi var bilemiyorum sitede sizden başka bu Dr. Deneyimi anlatacak kimse bulamadım
Suanki durumunuz nedir
Ne gibi işlemler yapıldı
Bilgilerinizı yazarsanız herkes faydalanir
Sağlıcakla kalın

Ben geçen sene sadece labioplasti oldum 2500 vermiştim iyi sonuç aldım iş hayatım aksamadı turgay karakayaya yaptırdım

anladım cnm teşekkürler bu ameliyatı yaptıran bazı bayanlarda bu tür sorunlar olmuş o yüzden endişelendim bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum biraz üstelik ameliyat fiyatlarıda çok pahalı üstelik ankara dışınada çıkmam imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…