Labioplasti ameliyat hikayem

esm034

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
2
0
31
İlk defa yazıyorum ilişkiye girmemiş ve labioplasti yaptırmak isteyenlere bilgi olsun diye Düğünüme 1,5 ay kala labioplasti ameliyatı olmaya karar verdim , daha önceden bir ilişkimde olmamıştı, görüntüden ve sol iç dudak sarkması olduğu için bu ameliyatı olmaya karar verdim , buradaki yorumları okudum biraz korktum ama evliliğime az bir süre kala artık yaptırmam gerekir dedim. hastane ve doktorları araştırdım tabi fiyatlarınıda. 10 binden başlayıp 30 bin kadar fiyatlar aldım . En son Dr. İnci öz hanıma yaptırmaya karar verdim özel bir hastanede , amelitımı oldum belinden aşağısını uyuşturdular hiç birşey hissetmedim . Hatta muayene sırasında orana dokunduklarında çekinip kapatmaya çalışırken ameliyat acaba öyle yaparsan ne olur diye düşünüyodum , spral yaptıkları için dokunmalarını bile hissetmedim gayet güzel geçti ameliyatım . Belden aşağısını uyuşturduları için acısa bile 3-4 saat boyunca uyuşmaa olduğu için onu bile hisetmedim. Etkisi geçtikçe hissetmeye başladım o zamanda serum falan takılıydı zaten yine çok aprım olmadı . Sabah ameliyat oldum öğlen çıkabilirsin dediler ama ben çıkmak istemedim biraz daha kaldım. Kalmam sanırım çok iyi oldu yine bir ağrı kesici vurdular, antibiyotik serum taktılar yürüye yürüye hastaneden akşam valtinde çıktım ama ameliyat olduktan akşam çıkışıma kadar neredeyse hiç hareket etmedim hastanede . Akşam rve geldiğimde evde babam vs. Bilmediği için ameliyatımı çaktırmamaya çalıştım ve anlamadılarda . Sadece otuturken zorlandım o kadar yürümemde bir sorun yoktu. İkinci günde çok oturmayaya dikkat ettim . Evilik hazırlığında olduğum için 3. Günden itibaren yürüyorum yürümeye başladım hemde ne yürüme :) sadece otururken ağrı batma oldu ama yürürken hiç birşey hissettimiyordum . Doktur ağrı kesici ve antibiyotik ayrıca iki krem vardi hepsini kulandm düzenli olarak tuvaletten her çıktıktan sonra gazlı bezle baticol sürdüm . Herhalgi bir şişmem olmadı sadece bir gün 10 bin adımdan fazla yürüdüğüm gün şişti o kadar oda benim abartma sanki ameliyat olmamış gibi ama aynadan bakınca olmuşum, doktoruma çok teşekkür ederim gayet güzel yaptı , çok derine insin istememiştim sadeve iki dudak eşit uzunlukta olsun istemiştim öylede oldu, şuan 12 gündeyim sadece dikişler çok kaşındıryor o kadar birde 4. Gündem sonra kabız oldum sanırım strese girdim onun içinxe eczaneden ilaç aldım . Allaha şükür bir sorun olmadan atlattı darısı tüm olmak isteyipte cesaretlenemeyenlerin başına ..

Çok geçmiş olsun bende yaptırdığım için sizinde rahat atlatmanıza çok sevindim. Bazı insanlar çok sancılı geçiriyorlar sonuçtan memnun kalmıyorlar üzülüyorum okuyunca ama sizin adınıza çok mutlu oldum

Teşekkür ederim , acılı geçenlerin sanırım daha derinden ameliyat yaptırdıkları için olabilir, doktoruma bunu sorduğum da bazıların çok ağrılı geçiyor benim öyle olmadı nedense dediğimde doktor farkı diye cevap vermişti

Doğrudur tecrübe çok önemli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…