- 24 Kasım 2022
- 15
- 1
- Konu Sahibi flamingo77
Banada doktor ameliyat olcegim gunu bozu onermiyorum pek demsiti. Ameliyati olup ciktiktan snra asiri bi odem var. Buz getirtrdi. Eve geldik 3 gunde hafif morluk gormustum bide asiri sisti heryerim. Ic ve dis dudak beraber. Resm istedi doktora attim . Yogun odem var dedi. Gun icinde bikac kez 10 dakikalik buz koy dedi 3 veya 4. Gunumde. . Bugun bile cok sis ozellikle klitoris bolgem cok kotu gorunuyo. Nezamn iner bu sislik. Nasil bir sekil alacagini cok merak ediyorum. Ve tedirginim. Bugun 5. Gunum normal mi sizce. Agrim icim yok cok sukur. Ara sira batma ve sizlama oluyo. Bi iki gun once bile bunlar olmuyodu hicbi sikayetim yoktum yeni basladi bunlarda
çok normal batmalar benimde hafif hafif olmuştu iyileşme sürecindeki belirtiler dikişlerin kaşınması vs olacak buz kompleksi yapmaya devam edin benim doktorum ödemi önlemek için buz konusunda çok ısrarcı idi 2 haftaya görüntü oturuyor artık hiç tedirgin olmayın en zorlu süreci atlatmışsınız bende batmalar olduğunda keşke olmasaydım diye düşünceye kapılıyordum dikişlerim eriyince tüm tedirginlik bitti ve ödemli halinden eser kalmadı inşallah en kısa sürede toparlarsınızBanada doktor ameliyat olcegim gunu bozu onermiyorum pek demsiti. Ameliyati olup ciktiktan snra asiri bi odem var. Buz getirtrdi. Eve geldik 3 gunde hafif morluk gormustum bide asiri sisti heryerim. Ic ve dis dudak beraber. Resm istedi doktora attim . Yogun odem var dedi. Gun icinde bikac kez 10 dakikalik buz koy dedi 3 veya 4. Gunumde. . Bugun bile cok sis ozellikle klitoris bolgem cok kotu gorunuyo. Nezamn iner bu sislik. Nasil bir sekil alacagini cok merak ediyorum. Ve tedirginim. Bugun 5. Gunum normal mi sizce. Agrim icim yok cok sukur. Ara sira batma ve sizlama oluyo. Bi iki gun once bile bunlar olmuyodu hicbi sikayetim yoktum yeni basladi bunlarda.