• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti acil yardım

teyzeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
4
0
1
34
Labioplasti olanlar lütfen cevap yazın . Labioplasti oldum 20. Günüm hala şişlik var ve kaşıntı fazla . Normal mi bu . Doktor a mesaj attım ikidir dönüş olmadı

Merhaba bende 22 temmuzda oldum.. Nasıl bir şişlik acaba şekil şemal bende de yamuk ama şişlik yok. Hala iyi değil ama iyi olacak korkmayın çok ağrı varsa kanama varsa kötü diğer türlü biraz biz endişe ediyoruz

Arkadaşlar herkes labioplasti ilk günleri yazmış korkularını falan sonrası yok. İyi olan süreci anlatıp geliştirecek kimse yok mu Şuan benim 15. Günüm. Üçüncü gün işe gittim çok oturmadım üzerine ama her işimi de gördüm. 4. Günden sonra yıkmadım. Her idrar sonrası Batikonlu ile temizliyorum. Doktorum yara iyileşmesi için esteiol krem verdi daha yeni başlıyorum çünkü 9. Günde regl oldum. Hiç korkmadan yavaşça temiz tuta tuta regl dönemini atlattım. Akşamları ped koymadım 2ç günden sonra ped yerine günlük kotex uzun kullandım ki hava alsın. Şimdi benim öperasyon üçlü idi dış dudak dolgusu iç dudaklar kesildi ve klitorisi üstü açıldı fazla deri alındı Ama klitoris yamuk gibi bir tarafta daha fazla et var gibi. Hele ilk günler dolgu öyle şişti ki çok korkmuştum ama geçti.indi biraz dış dudaklar. Zaten yağ aldırma öyle kötü bişeymiş ki karnım oramdan daha fazla ağrıdı. Şimdi çok daha iyiyim. İyileşme sürecini yazarım görüntü olarak. Ama klitoris bölgemde görüntü ve minik akıntı var bu da beni ürkütüyor. Umarım toparlar. Şuan hiç sıkıntım yok. İlişkiye giren oldu mu ne kadar süre sonra girdiniz

Doktorum dönüş yaptı fazla ödem olmuş benim bünyemle alakalı bi durummuş . Anlamadığım şey söylenenleri aynen yapıyorum neden inmiyor şişlik . Kaçgün daha böyle devam eder . Benim gibi olan var mı

Ben de 7 ağustosta oldum hiçbir şey için bu kadar pişmanlık yaşamadım 13.günüm ve hiç oturamadım. Sağ tarafta şişlik ödem fazla boğum bogum duruyor sol taraf ise kanlı kanlı dikiş yara yerleri psikolojim bozuldu. Doktor ödem var geçer buz koy diyor buz koymaktan yara dikiş yerleri daha çok kanıyor aciyor. Iki gündür kantaron ve kudretnari yağı uygulamaya başladım da çok hafif azaldı şişlik ama hala oturamıyorum ise nasıl başlıcam bilmiyorum

Benim de boğum boğumdu . Bir ay oldu tam dikişler düştü ama hala şiş yerler var . Dokunduğumda şiş yerler sert . Doktorum en başından beri euda guart solüsyon ve arnica krem kullanmamı söyledi . Söylenenleri yapıyorum ama iyileşme sürecinin böyle uzun olması korkuttu beni . Bi yerde okumuştum uzun süreli ödemde sinirler zarar görüyormuş falan. Ne yazıkki doktorum ilgili değil.soramıyorum da

Benim de boğum boğumdu . Bir ay oldu tam dikişler düştü ama hala şiş yerler var . Dokunduğumda şiş yerler sert . Doktorum en başından beri euda guart solüsyon ve arnica krem kullanmamı söyledi . Söylenenleri yapıyorum ama iyileşme sürecinin böyle uzun olması korkuttu beni . Bi yerde okumuştum uzun süreli ödemde sinirler zarar görüyormuş falan. Ne yazıkki doktorum ilgili değil.soramıyorum da

Ben de euda gulard kullanıyorum ama krem vermedi o ne için. Bana batikon bile söylemedi kendim burdan okuyup aldım. Siz ne zaman oturmaya başladınız peki benim en büyük sıkıntı oturamamak

Krem de şişlik için ama pek etkisi yok sanırım bir ayı aştı . Böyle kalırsa çok üzülürüm . Otururken ağrı mı oluyor fazla ödem olduysa normal ben de popo üstüne oturmakta zorlandım iki hafta şimdi bile dikkat ediyorum . Hiç iyileşmiyor sanki

Krem de şişlik için ama pek etkisi yok sanırım bir ayı aştı . Böyle kalırsa çok üzülürüm . Otururken ağrı mı oluyor fazla ödem olduysa normal ben de popo üstüne oturmakta zorlandım iki hafta şimdi bile dikkat ediyorum . Hiç iyileşmiyor sanki
Çok geçmiş olsun daha iyi misiniz acaba süreç nasıl

Ben de 7 ağustosta oldum hiçbir şey için bu kadar pişmanlık yaşamadım 13.günüm ve hiç oturamadım. Sağ tarafta şişlik ödem fazla boğum bogum duruyor sol taraf ise kanlı kanlı dikiş yara yerleri psikolojim bozuldu. Doktor ödem var geçer buz koy diyor buz koymaktan yara dikiş yerleri daha çok kanıyor aciyor. Iki gündür kantaron ve kudretnari yağı uygulamaya başladım da çok hafif azaldı şişlik ama hala oturamıyorum ise nasıl başlıcam bilmiyorum
Kime oldunuz geçmiş olsun

Back