Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de boğum boğumdu . Bir ay oldu tam dikişler düştü ama hala şiş yerler var . Dokunduğumda şiş yerler sert . Doktorum en başından beri euda guart solüsyon ve arnica krem kullanmamı söyledi . Söylenenleri yapıyorum ama iyileşme sürecinin böyle uzun olması korkuttu beni . Bi yerde okumuştum uzun süreli ödemde sinirler zarar görüyormuş falan. Ne yazıkki doktorum ilgili değil.soramıyorum da
Çok geçmiş olsun daha iyi misiniz acaba süreç nasılKrem de şişlik için ama pek etkisi yok sanırım bir ayı aştı . Böyle kalırsa çok üzülürüm . Otururken ağrı mı oluyor fazla ödem olduysa normal ben de popo üstüne oturmakta zorlandım iki hafta şimdi bile dikkat ediyorum . Hiç iyileşmiyor sanki
Kime oldunuz geçmiş olsunBen de 7 ağustosta oldum hiçbir şey için bu kadar pişmanlık yaşamadım 13.günüm ve hiç oturamadım. Sağ tarafta şişlik ödem fazla boğum bogum duruyor sol taraf ise kanlı kanlı dikiş yara yerleri psikolojim bozuldu. Doktor ödem var geçer buz koy diyor buz koymaktan yara dikiş yerleri daha çok kanıyor aciyor. Iki gündür kantaron ve kudretnari yağı uygulamaya başladım da çok hafif azaldı şişlik ama hala oturamıyorum ise nasıl başlıcam bilmiyorum