- 12 Ağustos 2023
- 9
- 2
- 6
- 20
Ergenliğe girdiğimden beri genital bölgemde dudak sarkması olmaya başladı. Son hali ise çok moralimi bozuyor, dudaklar çok sarkık ve buruşuk. Şu ana kadar asla kilo problemim olmamasına rağmen böyle. İnanılmaz bir özgüvensizlik yaratıyor çünkü tayt giydiğimde bile belli oluyor. Günlük yaşamımı çok etkiliyor, örneğin 1 ay sonra yaşadığım şehirde üniversiteye başlayacağım ve ablam okulda yüzme kulübüne katılmamı söyleyip duruyor. Ben de çok istiyorum ama mayo giremiyorum. Şu ana kadar hep mayo bikini giymekten kaçırdım, denize veya havuza girmedim. 2 yıllık bir ilişkim de var ve ben evlenmeden olmaz diyen birisi değilim sevgilim de bunun farkında. Ancak şu ana kadar hep cinsellikten kaçındım çünkü vücudumdan nefret ediyorum. Sevgilim de cinselliğe karşı biri olmadığımı bildiğinden buna anlam veremiyor. Ailemden hiç kimseye söyleyemedim, utandığımdan annemin bile beni çıplak görmesini istemiyorum. Şimdi geldik asıl konuya; bunu nasıl düzelteceğimi, hangi doktoru seçmem gerektiğini, seçsem bile ameliyatı nasıl kimseye söylemeden halledebileceğimi bilmiyorum. Ameliyat sürecini geçiren kişilerin yazdıklarına baktığımda yürümekte zorlandıklarını ve ilk günkü kanamaları vs derken bunu asla tek başıma halledemeyeceğimi anladım. Ancak çevremden hiç kimseye açılamıyorum, çok denedim bunu başaramıyorum. Çok fazla kafaya takıyorum çok üzülüyorum. Tecrübeli olanlar veya tavsiye verebilecekler yardımcı olursa çok sevinirim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler <3