• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioblasti iyileştikten sonra

miavladdin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
1
0
1
30
Labioblasti olduktan sonra iyileşme süreci tamamlandığında yürürken artık rahatsız etmiyor değil mi bende olmak istiyorum yürüyemeyecek hale geldim artık sürekli enfeksiyon kapıyorum şişiyor acıyor eşimle çocukta düşünüyoruz çocuktan önce mi sonra mı yapsak kararsızım ama acı çekerek yaşamaktan çok sıkıldım

Labioblasti olduktan sonra iyileşme süreci tamamlandığında yürürken artık rahatsız etmiyor değil mi bende olmak istiyorum yürüyemeyecek hale geldim artık sürekli enfeksiyon kapıyorum şişiyor acıyor eşimle çocukta düşünüyoruz çocuktan önce mi sonra mı yapsak kararsızım ama acı çekerek yaşamaktan çok sıkıldım
Aynı durum bende de vardı dikişler açılınca doktora gittim ameliyatlı bölgeyi sivilce sıkar gibi tek tek sıktı ve içinden kan pıhtıları çıkardı. Doktor bunu yapmadan önce yürüyemiyordum oturamıyordum bacaklarimi açarak yürüyordum daha doğrusu ve sürekli acı çekiyordum doktor o kan pıhtılarını çıkar Sihir yapmış gibi çataldan indiğim an bütün ağrılarım geçti bacaklarimi kapatabiliyordum yürüyebiliyordum hatta zıpladım koştum hastanenin içerisinde o kadar diyeyim. Bugün 16. günüm. İki kere dikişlerim attı ikisinde de tekrardan dikti birkaç tane. Hiçbir problem yok artık oturuyorum rahatça uzun yola çıkıyorum Yürüyorum.. Yeni diktiği yerler tamamen kapanınca da sanırım cinsellik yaşayabilirim diye düşünüyorum ama o yen diktiği yerler bile kanaamıyor artık kan görmemek yeniden doğmuş gibi hissettiriyor bana ve dediğim gibi acı sıfır bu da doktor yaraları sivilce sıkar gibi sıktığında içinden akan pıhtılar çıkardığı zaman tamamen geçti anında geçti. Of pıhtılar içeride iken sürekli şişiyordu ve çok acıyordu ben bunu ödem sanıyordum .. sizin kaçıncı gününüz

Back