Labiaplasty(Labioplasti) Hikayem. Revizyon Yaptırmak İstiyorum.

Arkadaşlar ciddi bir sorun yoksa bu operasyonu olmayın. Anlatıldığı gibi kolay bir iyileşme süreci değil. Başlığı açan arkadaş gibi bende de aşırı doku alınmış ve şu an hiç labia dokusu yok. Kontrolde dr ısrarla "yoo var görüyorum" dedi, yok işte sıfır labia Klitorise dokunmamış orası da örnek görseldeki gibi kocaman görünüyor. Hayatımın en kötü kararıydı çok pişmanım...

ben 9günüödeyım hala rahat hareket edemiyorum görüntüsü ise su an hic hoş degil baya şişik :/ cogu yazmış her gün bakıp seviniyorum fln ama doktor dedi 2ay -6ay da anca sonucu görebilirmişiz .. sizede sıgara yasaklandı mı ? :/

selam ben içiyorum günde 3 4 ya dayanamadım. siz ne durumdasınız

revizyon yaptırdım yazıma ekleme yaptım okuyabilirsiniz siz ne durumdasınız acaba

Aynı doktora ameliyat oldum 1,5 ay geçti fakat şeklinde memnun değilim. Siz memnun musunuz?

10 Kasım'da ikinci bir operasyon daha oldum aynı Dr ufak bi düzeltme yaparım dedi. Şu an son şeklinden mutlu değilim, hiç labia dokusu yok klitorisin yanındaki dikişler tutmamış araları açık tırtıklı görüntü var bi tarafta asimetri de var. İkinci operasyon için de ip parası diye 500 tl daha aldı üstelik. Aynı acıları tekrar yaşadım. En büyük pişmanlığım. Düşünmemeye çalışıyorum ama benim açımdan çok yıpratıcı oldu. Bir revizyonu daha göze alamıyorum.

Senin ne yaşadığını bende iyi bilirim geçen sene bende aynı hayal kırıklığını yaşadım ve yeni revizyon oldum.İslem yanlışsa zor oluyor inşallah goruntum böyle sürer.Suan bile eski halinden kat kat iyi.

Sizin revizyonunuz nasil gecti benim bi ay oldu dikis sertliklerim duruyo hala ne yazik ki

Siz kime oldunuZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…