Labiaplasti iç dudak sarkması hakkında herşey

çok merak ettiğim birşey var. Kırıcı olmak istemem ama merak sadece. Yüz ve fizik olarak herşeyiniz kusursuz galiba iç dudak sarkmasına takıldınız,bu ameliyatın bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum ve şaşkınım. Mükemmelliğin sonu yok

Merhabalar size bir sorum olucak bende bu ameliyati oldum ve bugün 3 günüm ve sıslık odem var ve vajina girisim bile sis ben açıkçası korkuyorum bakire iken bole bir ameliyat oldum doktoruma soledim ama yinede korkuyorum bir zarar gelmismidir diye

Öncelikle Bu ameliyatı olmak isteyen herkese söylüyorum.. ASLAAA OLMAYIN derim.. Gerçekten son derece gereksiz bir operasyon.
* Şayet sizi sağlık açısndan riske sokmuyor ise olmayın,
* Ağrınız, acınız, sancınız yok ise olmayın,
* Hijyeninizi bozmuyor ise olmayın,
* Cinsel ilişkide acı, ağrı vermiyor ise olmayın,
Erkekler için zerre kadar önemi yok bunu çok iyi bilin.
Eğer yinede olacak iseniz...
* İnternetteki tüm yorumları okuyun ve İnternetteki Labioplasti ameliyatlarını içeren videoları mutlaka
izleyin.
* Bu operasyonun ameliyatsız, acısız, ağrısız seçeneği olduğunuda bilin. İnternette ameliyatsız genital
estetik diye çıkıyor.
* Her kadın doğumcu bunu iyi biliyor ve yapıyor anlamına gelmiyor asla.
* Gittiğiniz doktorun uzmanlık alanlarını sorun okuyun öğrenin. Kişinin uzmanlık alanı içinde genital
estetik yazmayan doktora asla ameliyat olmayın.
* Mutlaka bu konuda uzmanlaşmış bir doktora gidin bu amaliyatı daha önce defalarca yapmış olan bir
doktora başvurun.
* Mutlaka daha önce yapmış olduğu ameliyatların önceki ve sonraki resimlerini isteyin ve görün.
* Amaliyata mutlaka Estetik Cerrah ile giren bir doktor bulun çünkü sağlıktan çok estetik için yaptırılan
bir operasyon bu.
* Operasyonu mutlaka hastane ortamında olun.
* Alerji hastası iseniz bunu mutlaka belirtin.

Ameliyat sonrası olanlar.
* Local yada genel anestezi altında yapılıyor.
* Ameliyattan çıkınca uyuşukluk devam ettiğinden hiç bir ağrı,acı sızı hissedilmiyor. Narkozun etkisi
geçince cehennem gibi işkenceli günler sizi bekliyor.
* Oturamıyorsunuz, yürümeniz ise bacaklarınızı 1 metre aralıkla açarak zor yürüyorsunuz bu yaklaşık
bir hafta sürüyor.
* İlk 4 gün yıkanmak duş yok
* Hijyene çok dikkat doktorun verdiği antibiyotik düzenli içilcek, batikon ile temizleme her tuvalet
sonrası yapılcak.
* Cinsel ilişki için dr lar 3-4 hafta diyor ama değil. Minimum 3-4 ay sonra
* Şişlikler 1 hafta 10 güne geçiyor.
* Asla iki iç dudak da simetrik olmuyor hatta asimetrik oluyor.
* Muhteşem bir görüntü beklemeyin. Sadece öncekinden biraz daha toparlanmış bir görüntü oluyor.
Herkese geçmiş olsun iyi şanslar.

Merhaba,bende konutuyla ilgili bilgi almak istiyorum.doğumdan sonra berbat bi dikiş izim var bir de iç dudağın teki sarktı ve bir de dış dudaklar büzüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…