Labiaplasti iç dudak sarkması hakkında herşey

Kitap kurdu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
28
3
Merhaba arkadaşlar, bu hafta labiaplasti ameliyatı oldum, bu ameliyat hakkındaki sorularınız varsa bilgilendirebilirim.

herkez gibi benimde iç dudak sarkması sorunum vardı, benim dış dudaklarda zayıf ve ince olduğu için, iç dudaklar çok fazla dışarda ve kötü görünüyordu,, görüyorum ki bir çok bayanın sorunuymuş, önce bir estetisyenle görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim. Doktorun bana çok zor bir operasyon olmadığını söyledi

Geçen cuma sabah oldum ameliyatı,gizlice yaptığım için tek başıma gittim, ameliyatım yaklaşık 30 40 dakika sürdü, lokal anestezi yaptı ameliyat sırasında birşey hissetmedim, fakat uyuştururken dudakların içine yaptıkları birkaç anestezi iğnesi fena acıyor..sonra birşey hissetmiyorsunuz zaten..

İşlem bitince henüz anestezinin etkisi sürdüğü için kalkıp yürüyebildim, bir iki saat sonra ağrı hissetmeye başladım, ve doktorun verdiği ağrı kesiciyi ve pomad kremi kullandım, pansumanınızı kendinz yapabiliyorsunuz,, bir kaç saat uzandım dinlendim, iş yerinden izin alamadığım için ameliyat gününün gecesi işe gitmek zorunda kaldım, masa başı olduğu için çok zorlamaz diye düşünmüştüm ama pekte öyle olmuyor çünkü mümkün değil oturamıyorsunuz, acile gidip ağrı kesici iğne vuruldum böylece sabahı zor ettim, ertesi gün bütün gün uzandım dinlendim hiç kalkmadım

Evdekilere farkettirmemek zor oluyor çünkü normal yürüyemiyorsunuz, ayaklarınızı açıp paytak paytak yürümek gerekiyor, ben pişik olmuşum ve sırtım ağırıyor dedim öyle geçiştirdim,, sonraki 3 gün rapor alıp dinlendim, yalnız doktorun verdiği ağrı kesici hapa ek olarak hergün bir iğne vuruldum

25 yaşındayım S Sedahayat
6. Gün ağrı kesici kullanmayı kestim ve tam düzgün olmasada ilk günlere göre daha normal yürümeye başladım, otururkende eskisi kadar rahatsızlık duymuyorum. Bugün ameliyat olalı 8 gün oldu.

İdrar yaparken sorun oldumu yada temızlıgını nasıl yaptın ıdrardan sonra . ve hangı doktorda yaptırdın ısım ve sehır verebılırmısın bende dusunuyorum .

İdrar yaparken bir sıkıntım olmadı, doktorun verdiği pomad krem, betadin ve gazlı bez ile yaptım temizliği, Hatayda yaptırdım.

Ben 7. günden itibaren rahatça yürüyebildim,sadece oturup kalkmak biraz sıkıntılı oluyor, şimdi onlarıda atlattım.. bugün 12. Günüm gayet rahatım ameliyat olduğumu bile unutuyorum bazen..fakat son günlerde sanırım dikişler eridiğinden ötürü fazla kaşınma oluyor..henüz kontrole gitmedim

3. ya da 4. gün filan oturmada sıkıntı oluyor mu? Şişkinlik durumu bünyeye göre mi değişiyor acaba?

Ucret ne kadar odediniz bende yaşıyorum ayni sorunu.esim rahatsiz deilim diyor ama beni kirmamsk icin soylediginden eminim.ben hic beğenmiyorum bende sadece sol ic dudakta var o yuzden cok daha kotu duruyor. Ameliyat olmak kesinlikle istiyorum ama bir uere sordum 6 bin tl dedi.venus tepesi de oldukça dolgun.dar pantolon giydigimde cok itici görünüyo bende bilgi toplama asamasindayim ama yillardir düşünüyorum

Aslında sonuç kötü değil, eskisini düşününce çok daha iyi oldu, ama tam olarak benim istediğim gibi olmadı, önden bakıldığında iç dudaklar dış dudakla aynı boyutta oldu, doktor his kaybı olmasın diye klitoris çevresine pek dokunmadı, sadece alt kısımdaki fazlalıkları aldı, bu haliyle de güzel ama ben en aza indirmek istiyorum bu yüzden revizyon yapılacak bu ay içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…