labella premium Topkapı yı bilen ve burada düğüne giden düğün yapan var mımı?

nişanlıma yakın oldugu ıcın gecen gıdıp baktı altın ve gumus salonu var 11.000tl fıyat vermısler yemeksız

bildiğin düğün salonu canım bir özelliği yok daha ekonomik yerler de bulursun

tek uyarım bö yle yerlerde yemekli düğünler yapma servis yemekler her şey kötü oluyor ama klasik bir düğün için olabilir

Pemberengim , benim iki tanıdığımında düğünü orda oldu ve ikiside çok güzel oldu diyebilirim. Servis , gelin yolu, pasta kesim showu ve eğlence konusunda oldukça iyiler ve hatta gelin damat salona asansörle iniyor ve misafir karşılamada keman falan çalıyorlar ayrıca çocuklar için oyun alanlarıda mevcut fakat tek sorun düğün için gelenler salonun altındaki spotçular çarşısından geçmek zorunda kalıyorlar onun dışında sorun edilecek birşey yok. Diğer düğün salonlarıyla kıyaslamaya gerek bile duyma derim. Hatta bende 24 Mayıs 2014 için şimdilik bir rezervasyon yaptırdım. Gönül rahatlığıyla düşünebilirsin canım.

Kuzenimin düğünü burada oldu salon, hizmet garsonlar, müzik, her şey çok güzel tek kötü yanı sanayinin içi olması ve gelen konukların adresi zor bulmaları olmuştu o kadar şık bir mekan ama etrafı çok kötü malesef. Bizim düğün aperatif menülü olmasına rağmen çok doyurucu oldu üstüne tabak tabak meyve ve pasta geldi yemek de bile bir tabak daha istendiği zaman hemen getirdi garsonlar ve etraf garson doluydu bir şey istediğimizde anında yerine getirdiler. Düğün salonu istemeyip ama öyle lüks otel düğünlerine filan bütçesi yetmeyenler için bence çok uygun bir mekan.

arkadaşımın düğünü olmuştu çok beğenmiştim dünde kendim için gittim verdiği fiyat dudak uçuklatıyor 10.750+1.200(video resim) 5000 bile fazla gelirken burdan arkamıza bakmadan çıktık

Merhaba arkadaslar,
bizde Labellada dügün yapmayi planliyoruz ayni fiyat bizede verildi. Benim merak ettigim eglencesi nasil? Pop falanda calabiliyorlarmi sirf cakkidi cakkidi istemiyoruz cünkü Nette bikac video izledim iki sene öncesinden pek begenmedim acikcasi. dügünde eglenemedikten sonra salonun süsüde ise yaramaz tabii :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…