Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizinle aynı durumdaym bitkisel kür arayışındaym ne yaptıysam olmadı nasipMerhaba arkadaşlar labaroskobi oldum tıkalı tüplerim için ama açılmadı daha önce geçirdiğin enfeksiyondan olabilir dediler önerebileceğiniz bitkisel kür varmi?
Maydanoz karabiber kürü duydum bende bu ay onu deneyecem başka çarem yok tüp bebek dediler durumum olmadığı için yapamadımBende sizinle aynı durumdaym bitkisel kür arayışındaym ne yaptıysam olmadı nasip
Nasl yapılıyor kür açıklayabilir misinizMaydanoz karabiber kürü duydum bende bu ay onu deneyecem başka çarem yok tüp bebek dediler durumum olmadığı için yapamadım
Varsa öyle bişey bizlerde yapalım paylaşırmısınızMaydanoz karabiber kürü duydum bende bu ay onu deneyecem başka çarem yok tüp bebek dediler durumum olmadığı için yapamadım
İnşallah faydası olur sonuçtan bizleri de haberdar edersen sevinirim kader ortağımBu arada eksik yazmışım bunu yaptıktan sonra soğuduğunda tekrar kaynatıp oturcaksın yani 2 defa yapcan ondan sonra ilişkiye mutlaka girilmesi lazımmış tüpler genişlediği için gebelik oluşabiliyormuş inşallah Hayırlı sonuçlar alırız Allah'tan ümit kesilmez
İçmiyomusun bu yaptığını anlamadımBu arada eksik yazmışım bunu yaptıktan sonra soğuduğunda tekrar kaynatıp oturcaksın yani 2 defa yapcan ondan sonra ilişkiye mutlaka girilmesi lazımmış tüpler genişlediği için gebelik oluşabiliyormuş inşallah Hayırlı sonuçlar alırız Allah'tan ümit kesilmez
Hayr kaynattığın suyun buharına alt çamaşırın çıkarıp buharına oturacanİçmiyomusun bu yaptığını anlamadım
İnşallah faydası olur bilmiyorum bana cok mantıklı gelmedi ama denemekten zarar gelmez tabiHayr kaynattığın suyun buharına alt çamaşırın çıkarıp buharına oturacan
Bende brokoli kürü duydum tüpleri genişletiyormuş böylece gebelik şansı artıyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta konu açtım yapan faydası olan varmı diye ama kimse yazmadıHayr kaynattığın suyun buharına alt çamaşırın çıkarıp buharına oturacan
Allah ol diyince olur bi arkadaşla konuştm o da tüpleri kapalıymış nar suyu içmiş 3 ay boyunca günde 2 bardak o vesile olmuş açılmış hamile kalıp doğum yaptiİnşallah faydası olur bilmiyorum bana cok mantıklı gelmedi ama denemekten zarar gelmez tabi
Ben onu yaptm ama duzenli yapmadım akıntıda artış olmuştu düzenli yapmak lazım aslindaBende brokoli kürü duydum tüpleri genişletiyormuş böylece gebelik şansı artıyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta konu açtım yapan faydası olan varmı diye ama kimse yazmadı
Bende brokoli kürü duydum tüpleri genişletiyormuş böylece gebelik şansı artıyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta konu açtım yapan faydası olanHayr kaynattığın suyun buharına alt çamaşırın çıkarıp buharına oturacan
evet akıntıyla içini temizliyormuş başlasak mı acaba 2 ay kaldı hsgye en azından biraz faydası olur belkiBen onu yaptm ama duzenli yapmadım akıntıda artış olmuştu düzenli yapmak lazım aslinda
Sen hsg çektirmemiş miydin daha önceBende brokoli kürü duydum tüpleri genişletiyormuş böylece gebelik şansı artıyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum hatta konu açtım yapan faydası olan
evet akıntıyla içini temizliyormuş başlasak mı acaba 2 ay kaldı hsgye en azından biraz faydası olur belki
Yok 2 ay sonra cektiricemSen hsg çektirmemiş miydin daha önce
Tüplerin kapalı olduğunu nerden anladnYok 2 ay sonra cektiricem
tıkalımı bilmiyorum ama hasarlı olduğu kesin laparoskopiyle dış gebeliğim sonlandı doktor iki tüpte de yapışıklıklar var dedi ama boyutunu hsgyle netleştiricek daha önce enfeksiyon da geçirmiştim ondan kaynaklı dış gebelik oldu büyük ihtimalTüplerin kapalı olduğunu nerden anladn