Gebeliğe Hazırlık labaquik ultra erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olabilir canım testte cikmadiysa ultra erken gebelikle tekrar dene yada bı kaç gün geçsin tekrar normal test yap ama bazen onda bile çıkmayabilir en garanti sonucu kan testinde alırsın yakınsa bence üşenme git yap 6 gün az bir gün değil ins hamişsindir

İnşallah canım bu test negatif çıkınca hiç hevesim kalmadı

Gecikmen neden kaynakli canim bi kadin doguma gorun istersen bende boyle hevesli hevesli dokyora gitmistim 11 gun gecikmem vardi fakat gecikme pkosdan dolayi olmus malesef umarim sende bi problem yoktur
Bende pcos yok ve adetlerim düzenlidir ilk defa gecikiyorum bugün 10.gün çalıştığımdan ve randevuda bulamadığımdan gidemedim ama ilk fırsatta gidicem inşallah

Bende pcos yok ve adetlerim düzenlidir ilk defa gecikiyorum bugün 10.gün çalıştığımdan ve randevuda bulamadığımdan gidemedim ama ilk fırsatta gidicem inşallah
Bende pkos var canim fakat benimde adetlerim hep duzenlidir hic sacmaz pko oldugumu ogrendigimde sadece 11 gun gecikmem olmustu ama belki gec yumurtlama gormussundur o yuzden gecikmen olmustur yumurtlama gordugun gunun ustune 14 gun sayinca adet tarihin cikiyor diye biliyorum .

11. Günde adet oldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…