Gelinlik Modelleri la sposa sigilo

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kizlar, gelecek yaz en yakin arkadaslarimdan birisi evlenecek ve ben henuz 4 aylik evli olmama ragmen arkadasimin ricasi uzerine yeniden gelinlik secmece, fotografci bulmaca, salon ayarlamaca gibi kosusturmalarin icine dustum.
haftalardir gelinlik ariyorduk, sanirim sonunda la sposa nin sigilo modeline karar verdik. aslinda bu modelin aynisi pronovista da var (pronovias bermeo ismiyle) ama la sposanin sirt dekoltesi daha hosumuza gitti. bakalim henuz denemeye gitmedik ama en yakin zamnda arkadasim icin bi randevu alacagim.
sizin de begeninize sunmak istedim. sirti ozellikle coook hosuma gitti -hatta o kadar ki neden bi sene daha beklemedim evlenmek icin diye uzuldum gelinligi gorunce-
[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]
[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]

kesinlikle mükemmel bir gelinlik cnm tamamen benim zevkimi yansıtıyor benım de yaza düğünüm var hemen eklıyorum bunu bır kenara mutluluklar dılerim...

çok klasik, çok güzel. ama merak etme gospodina senin alce daha güzeldi. sırttaki ayrıntıya ben de bayıldım. sadece bence eteğin bolluğu biraz yukarıdan başlıyor, belden genişlemeyi pek yakıştıramadım, biraz daha alttan bollaşsa daha güzel bir kesim olacakmış sanki. straples olmaması konusundaki görüşümü biliyorsunuz zaten. mutluluklar dilerim.

ay keşke benim de gelinlik bakacak yakınım olsa da gelinlikçi gezsem. pek bir güzel oluyor prova vs.

Best bridal prices'da varmış, koca resimlerine de bakalım hemen

Bu arada bu kabarıklıkta bir etekte bu kadar gerçek fransız danteli kullanmışlar, peki fiyatı ne bu gelinliğin? çok pahalı olacaktır gibime geldi.

Son düzenleme:
minenescim, kocaman kocaman resimler icin tesekkurler

arkadasim hafif kilolu, o yuzden bu belden bollasan tarz ona daha uygun olur diye dusunduk ama bakalim, deneyince belli olcak hersey.
valla gelinlikciye gidince nasil tutcam kendimi bilmiyorum, ben de denerim bi iki tane heralde :)) hatta gecen gun alisverise gittigimiz mall un yaninda davids bridal vardi ben kendimi iceri attim hemen. esim de diyo ki; valla sen her sene nikah tazeleyelim diye tutturcan gibi gorunuyo :))

ayh, yazmayi unutmusum. fiyati 2500$- 2460 gibi bisidi yanlis hatirlamiosam.yazmistim telde konusurken ama o kagidimi bulamadim simdi;/ - civari pronovias bermeo nun. ama ilginctir ki la sposa 200$daha pahali.

Model güzel ama kullanılan dantel hiç zarif degil dantelini beğenmedim ve belindekii metalide
Ama modelini çok beğendimm değiştirme şansıznız yok sanırım danteli hazır dikim olucak
Arkadaşına Mutluluklar dilerim..

Arkadan ve etek kısmını begendim fakat üst kısmı çok ta hoşuma gitmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…