• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İkinci El Gelinlik almak hiç aklıma gelmemişti ta ki...

canım bende 2 el giydim aynı senin dediğin gibi nikahta giyilmişti sadece ben boloroda yaptırdım srf tülden ve herkes benim diktirdigimi sanmıştı çünkü tam istediğim ve anlattığım gibiydi yoksa önce diktirdim ve kaynanamlar almadı hemde senin ki gbi pahalıda deildi 750tl di almadılar düğüne 3 gün kalası bende gelinliğimi buldum ve diktirmek istediğimden daha güzeldi 500tl kiraladık annemler saolsun komisyon parasını onlar verdi geri kalanıda eşim
canım resm eklemişsin ve arkadan görünümü çok hoşşş bence bir kaç tane poz daha koy ki illa sıfır gelinlik die tutturup sonra dolapta bekletenlere ve sonra pişman olup satmak isteyenler oluyor onlar gibi yanlışa düşmesinler
bu arada lafım yanlış anlaşılmasın herkesin tercihi ama illa ilk ben giycem diktiricem die çoğu kız erkek tarafı ile anlaşamıyor ve yine üzülen taraf kendileri olyor kimse üzülmesin düğün zamanı orta yolu bulmak lazım dimi :71:

sizin yaşadıklarınız bende yaşadım son anda üzerime dikilen gelinlikte sorun çıkmıştı ve kayınvalidem eşim bana gelinlik almaktan vazgeçtiler bende 2.el üzerime tam oturan hoş bir gelinlik buldum abim kiralamıştı 2. el olduğuada hiç anlaşılmadı

arkadaşlar merhaba ;
bende pronoviastan aldığım gelinliğimi satıyorum. İlgilenen olursa mail atabilir...
askısında sıfır gibi bence dünyanın parasını vermeye gerek yok...

Merhabalar forumda gelinliginizi satmak istediginizi okudum,malaga cok begendigim bi model hala satmayi dusunurseniz ve hala satilmadiysa bedenide uyarsa sizinle irtibata gecmek isterim hemn,iyi aksamlar..

merhabalar
uzunca zamandır giremiyordum siteye, ama hala ilgileniyorsanız gelinlik duruyor arkadaşlar... 34- 36 beden, 1. 70 boya kadar uygundur. Duvak ve kesesi dahil vereceğim, ilgilenenlere duyrulur.

İlginiz icin tesekkur ederim ancak florete modeli satin aldim:) sizin gelinliginizn modelide gercekten pronoviasin geis gecmis en guzel modelleri arasinda bence..umarim gonulden isteyen biri sahip olur,manevi olarak sizi rahatsz etmiyorsa satmak en iyi karar bende goydikten sonra satmyi dusunuyorum:)

bende gelinliğimi ikinci el pronovias olarak aldım 2 ay sonra giyineceğim inş fakat aldığım için çok memnunum iyi ki almışım diyorum hemde 1 sene önce almıştım şimdi çoğu gelinliğe hala bakmaktayım fakat inan pronovias kalitesi çok farklı ben pişman olmadım fotoğraflara baktıkça daha da mutlu olacağıma eminim :)

Herkes çok mantıklı demişte 2. el gelinlik giyilmez uğursuzluk getirir . :)
Ben annemin gelinligini denicektim eğlencesine denetdirmedi bile

kötü düşünürsek bence herşey kötü olur biraz olumlu bakmak lazım herkes kendi kaderini yaşayacaktır bir gelinlik bunu belirleyemez sonuçta herkesin bir yazgısı var iyisiyle kötüsüyle bir hayatı paylaşacağız somut olaylara çok takılmamak gerektiği kanısındayım tabi herkesin fikri aynı olmayabilir.ben kendimi hangi gelinliğin içinde iyi hissediyorsam yakıştığını düşünüyorsam o zaten mutluluğumun ilk başlangıcıdır

Back